gi meg dei norske!

Untitled
foto.

eg har lyst til å sjå dei finaste norske bloggarane og instagram-profilane der ute! gjerne med fokus på fantastisk tekst og/eller inspirerande foto. alle sjangrar! kva er det de les? har du sjølv ein fin blogg? kommenter her og tips meg, så blir eg veldig glad.

 

*translation:
looking for the best of the best in norwegian blogs and instagrammers.

Share:

51 Comments

 1. Sarah Nærø Pettersen
  14:27, 17 Mar 2015 / 14:27

  Eg ELSKAR bloggen din! Elskar elskar elskar. Bileta dine og måten du skriv på er så fin at eg nærmast får frysningar kvar gong eg klikkar meg inn på bloggen din. Det at du vel å skrive nynorsk gjer og at eg nesten blir litt forelska her eg sit. Keep up the good (retting:amazing) work :)) Det er få norske bloggar som utmerkar seg, men eg kan jo tipse deg om worldofmike.no som eg liker godt.

  • Marie
   17:08, 17 Mar 2015 / 17:08

   Jorun Larsen på instagram. Superflink fotograf, nydelege bilete! @jorunlarsen

 2. 14:36, 17 Mar 2015 / 14:36

  Eg skriv! Hadde sett stor pris på om du ville lese. Og takk for at du skriv, Mariell. Fortsett med det.

 3. 15:02, 17 Mar 2015 / 15:02

  Får en svensk som bott i Norge sedan 2008 räkna sig till den skaran? :)

 4. mathilde
  15:49, 17 Mar 2015 / 15:49

  Hei! Haha, nå var det nesten som jeg tipset deg om din egen blogg, haha. Det er så rart, leser så mange svenske, men når man tenker over det, er det ikke så mange norske blogger, bortsett fra sånt “hvitt interiør” og mat, hehe. Min all time favoritt er Stafett er stafett.
  https://eoforwine.wordpress.com/
  Hun var ganske stor på reiseblogging en stund, men nå handler det om litt mer. ser ut som mye av arkivet og sånn mangler, men leste at det snart kommer tilbake. Finner ikke de inleggene nå, men har vært en del om gode bøker, om å reise og reisemål, og biologi faktisk. Lettleslig naturfakta, det være seg om grønnsaker eller hva tårer inneholder. ÅH dumt at ikke arkivet er oppe! Men sjekk likevel, den er fab. Og bildene! Jeg tror de fleste er med 35mm film, det er så kult!

  Også liker jeg veldig godt koffeine.no fordi hun er så utypisk, men når jeg tenker meg om er det du som har laget designet? Mener jeg har lest det, så det vet du vel allerede.

  Maja Casablancas/Hattvang er så fin, hun virker classy og jordnær på samme tid, så fett. Hun klarer å ha forbrukerstoff uten å forbruke så mye, og det er så kult! Gode bilder, bunnsolid arbeid! majahattvang.no

  Og mari valen. For dem som lengter til fjells hehe! https://marivalen.wordpress.com/ Hun flytta fra Torshov og bare je! skogen er for alle! Synes ikke designet er så bra, men hun lever virkelig sitt liv som hun ønsker, og det synes jeg er inspirerende!!!

 5. 16:39, 17 Mar 2015 / 16:39

  min blogg: karoline.akairu.com
  min instagram: @kar0linebarstad

 6. 17:40, 17 Mar 2015 / 17:40

  bloggen min er mellotune.blogg.no, og fotobrukeren min på instagram sofieht_. Eller så elsker jeg vintersolverv.blogspot.no <3

 7. Marikken
  17:55, 17 Mar 2015 / 17:55

  Hei flotte deg! Jeg vet ikke om min instagram er noe særlig inspirerende, men du finner masse bilder av kaffe og fine ting som jeg er glad i.
  @marikkens er brukernavnet, om du vil sjekke den ut.
  Ha en fin dag :)

 8. emilie
  18:45, 17 Mar 2015 / 18:45

  jeg går mye tur i norsk natur og legger ut bilder fra det på min instagram : naturenor :)

 9. 19:12, 17 Mar 2015 / 19:12

  Jeg liker:
  http://rodeo.net/maria/
  http://www.majahattvang.no
  http://soleklart.blogg.no

  På Instagram:
  @norskehemmeligheter
  @bokpoesi (dog svensk)
  @usagteord
  @biancaemilia
  @anjatentakkel
  @renpoesi

  Også ser det jo ut som om jeg føyer meg i rekken av skrivende blogglesere, og setter jo selvfølgelig pris på om du har lyst til å sjekke ut blogg/intsaen min også: http://www.stinefriis.com/@stinefriis – skriver mye, legger ut ganske mye.

  Jeg har også lyst på flere norske blogger i bokmerkelista mi, så hadde vært kjempekult om du la ut en liste over favoritter når jakten er over :D

 10. :)
  19:28, 17 Mar 2015 / 19:28

  olddirtybarstad på insta!

 11. 19:34, 17 Mar 2015 / 19:34

  idafrischdotcom på Instagram?

 12. Irene
  20:01, 17 Mar 2015 / 20:01

  Kan tipse om https://gronnehensikter.wordpress.com/ som skriv om projektet sitt om å leve meir grønt og miljøvenleg og tips til tiltak. I tillegg seier eg meg einig i mange av dei andre bloggene som er tipsa om her, som worldofmike, halyconyouth, koffeine og majahattvang med fleire. Og så din blogg då :)

 13. 20:21, 17 Mar 2015 / 20:21

  jeg liker:
  @snublerud
  @hildesolli
  @einkopptetakk
  @marthethu
  @blomsterkrukke

  og så liker jeg meg selv @voivoichristin

 14. maria
  20:34, 17 Mar 2015 / 20:34

  Hei, jeg digger også @olddirtybarstad på insta!
  Andre bra insta er @alisalarsen for uendelige mengder yummy mat.
  Blogger jeg leser er
  – kval og actionfilm, http://kvalogactionfilm.blogspot.no/ men de har vel lagt ned? Mest drømmige bloggen jeg vet om! Så fine hverdagsskildringer og fantastiske bilder!
  http://www.siggalicious.net hun her har jo lagt ned men å bla tilbake i bloggen er fab! hun var før alle andre altså, så inspirerende.
  – eoforwine.wordpress.com magiske bilder. hun reiser hele tiden og skildringene er så random, men bra.
  – dead fleurette http://grayzine.no/deadfleurette/ altså også lagt ned, men arkivet er helt supert! Håper hun begynner å blogge igjen:)

 15. 21:25, 17 Mar 2015 / 21:25

  halcyonyouth.wordpress.com skriver helt fantastisk og har de beste bok-tipsene. Selv skriver jeg på engelsk for treningens skyld, men klikk gjerne innom der og! :)

 16. Elisabeth
  22:07, 17 Mar 2015 / 22:07

  Hei!

  Jeg vil gjerne tipse deg om @flettemamma, som legger ut massemasse bilder av forskjellige, you guessed it, nydelige fletter! Så vil jeg tipse om @fjolstilfjells, flotte bilder av norsk natur! Om @comebyme, masse fint om alt mulig! Om @vimselure, flotte naturbilder! Om @emmeselle, kjempefine illustrasjoner! Og tilslutt ville jeg blitt veldig glad om du tittet innom hos meg også, @fliso007, jeg poster om hverdagsliv og sånn!
  Dette er noen av de norske jeg følger på instagram!

  Av norske blogger, så leser jeg bare din! :)

  Klem fra meg!

 17. cecilie isabell
  08:08, 18 Mar 2015 / 08:08

  jeg heter cecilie, bor i australia og reiser verden rundt når jeg har tid og penger.
  deler bildene mine på @cecilieisabell på instagram.

 18. 10:36, 18 Mar 2015 / 10:36

  Jeg har en matblogg! Er dessverre ikke så utrolig flink til å oppdatere, men det ligger en del der :)
  ww.w.edona.no

 19. lise
  13:01, 18 Mar 2015 / 13:01

  Jeg har 4 norske blogger som jeg leser fast: deg, koffeine.no, gladeting.blogspot.no og camillapihl.no :)

 20. 13:12, 18 Mar 2015 / 13:12

  Lillesøstra mi har en kjempefin instagramkonto verdt å kikke på:D @andlud

  :)

 21. Maren
  13:32, 18 Mar 2015 / 13:32

  @oledyrseth og @hvaerdetteenkli er kanskje det vakreste kjæresteparet på internettet, har en sykt stilig leilighet het, og tar masse flotte bilder

  og @ronjapenzo_ har helt nydelige bilder, og ser ut som noe man ser på film

 22. christi elin
  13:53, 18 Mar 2015 / 13:53

  Ser at de fleste jeg liker å lese allerede er nevnt, men jeg er også veldig glad i http://celineintodust.blogg.no/ . Er en moteblogg, men veldig rolig og fin atmosfære. Jeg liker også veldig godt http://www.werothehero.com/blogg-feed/ . Ellers har jeg selvfølgelig en instagramkonto selv, oppdaterer ikke så mye og skal ikke skryte over at det er så fine bilder, men jeg har kanskje verdens søteste kattunge som jeg legger ut litt for mange bilder av. Håper du lager en oversikt over bloggene du fant og likte, skulle gjerne lest flere fine norske blogger! :)

 23. 16:06, 18 Mar 2015 / 16:06

  Oooh, good call! Jeg følger ikke egentlig så veldig mange bloggere fast, og de fleste av dem er engelskspråklige, men jeg liker klassikeren Glamourbibliotekaren (www.glambibliotekaren.blogspot.no) veldig godt, for hun har en så avslappet og personlig (livs)stil og en så nydelig hage!
  Jeg koser meg veldig med å skrive min egen blogg, og så har jeg flere nære venninner som også blogger, og jeg har til og med fått nye, gode venninner gjennom nettopp bloggingen (for eksempel er jeg blitt kjent med Veronic Mike, The Labyrinthine, Myldretid og Mewkid, som alle er nevnt ovenfor) – det norske bloggmiljøet er kanskje ikke så stort, men det er så hyggelig!

 24. 16:43, 18 Mar 2015 / 16:43

  Jeg ville selvsagt anbefalt din, om det ikke var for at du allerede kjenner ganske godt til den. Ellers skriver jeg under på http://happyfoodstories.blogspot.no/ som en over nevnte, alt ser så godt ut! Det samme med http://www.matpaabordet.no/. Og på instagram, der vil jeg anbefale @hannefis og @marte_marie_forsberg! Det var faktisk først nå at jeg innså hvor mange ikke-norske, altså utenlandske, jeg følger rundt omkring, så jeg skal sjekke ut de anbefalte over her :)

  Og så kan du selvsagt sjekke ut meg om du vil, det hadde vært gøy: lisefoto.blogg.no og @lisealv :)

 25. Ida Mari
  21:21, 18 Mar 2015 / 21:21

  Jeg syns glamourbibliotekaren er veldig koselig å lese :)

 26. Martha
  21:52, 18 Mar 2015 / 21:52

  @attminnas
  @lifeofoslo
  Og hvis du vil sjekke min: @marthavell

 27. 15:19, 23 Mar 2015 / 15:19

  Jeg leser utrolig mange svenske blogger, men jeg skriver også blogg selv da :) De norske bloggene jeg leser ser jeg mange allerede har nevnt her. Men ta gjerne en titt på min. God klem fra meg.

 28. 16:07, 23 Mar 2015 / 16:07

  Nå gikk jeg faktisk gjennom hele blogg-listen OG instagram-listen min, og jeg ble skikkelig overrasket over hvor få norske blogger og instagram-kontoer jeg følger.

  Gunvor er fantastisk og gjør det kjempebra. Jeg tror kanskje du spesielt vil like dette innlegget:
  http://www.gunvor.no/2015/03/starting-your-own-business/

  Norskeide instagramkontoer:
  @fuglentokyo (norskeid kaffebar i Tokyo), @_220490, @benedicteroen, @babyramen, @waiflike, @ordforalt, @nina_frydenberg_paris, @creativedays

 29. 20:26, 26 Mar 2015 / 20:26

  så söt bild!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *