the unbreakable kimmy schmidt.

i helga såg eg og jostein heile denne serien, og den er så bra. det er tina fey sin nye serie, og heile sesongen ligg på netflix. den handlar om kimmy schmidt, som blir redda frå ein bunker etter å ha blitt holdt der i 15 år av ein gal prest (spelt av jon hamm!) og må starta livet sitt på nytt i new york. supermorsom, bra manus og fine folk!

 

*translation:
j and i watched this whole show his weekend, and it’s soo good! it’s tina fey’s new show, and the whole season is on netflix. it’s about kimmy schmidt who is saved from a bunker where she has been held for 15 years by a crazy reverend (played by jon hamm!) and has to start her life over in new york. it’s super funny, the script is great and the people are so good.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Mathias og jeg ser også denne sammen, og den er SÅ morsom! Elsker at den tar all humoren helt ut, og er sin egen greie. Også får jeg utrolig lyst på blinkesko <3

  • Watched the first episode last night and could not.stop.laughing when they were on The Today Show, and Matt Lauer (host!) said, “I’m always amazed at what women will do to keep from being rude.” So true!!

  • Jeg så hele serien på en helg, men jeg vet fremdeles ikke hva jeg synes om den. Jeg synes den var veldig bra og ganske dårlig på på samme tid? Den var veldig avhengighetsskapende, men jeg synes humoren, spesielt i forhold til rettsaken (spesielt advokatene) nesten ble for platt og for teit..? Det var nesten som å se på to forskjellige serier på en gang. Likevel klarte jeg ikke å la være å se videre, og den hadde noen helt fantastiske scener med Titus og husverten. Fnis.

      • Du har et poeng. Kanskje jeg må se de episodene om igjen med det i tankene. Jeg synes likevel at det var to ulike typer humor mikset sammen – en litt mer seriøs humor som drev historien fremover, og en del slapstick-liknende scener i rettsalen osv. Jeg har ikke sett så mange serier som kombinerer to ulike stiler (men jeg ser ikke så mye på film, så jeg er langt fra noen ekspert). Jeg lurer litt på hvor mye Tina Fey hadde å si for de ulike scenene, om alt er hennes verk alene, eller om noen andre hadde en finger eller fem med i spillet..