mariell og sara #2 – om skeier, angst og å høyra seg sjølv.

pod

er de klare for podcast igjen? for det er me! i dag kjem episode to av podcasten vår, mariell & sara. for to veker sidan var det som å motta ei gåve når så mange av dykk ville høyra på. tenk at ein kan gjera noko av det finaste som finst, nemlig snakka med sin beste venn både om trivielle ting og den tyngste materien, også kan andre ta glede av det. er så glad for at me endeleg gjorde dette og for at me fekk så mange kommentarar, det er så herleg å vita kor mange av dykk der ute som verkeleg bryr seg. det legg hjartet mitt i lunken sukkerlake. <3

denne veka handlar podcasten om film, om å flytta heimefrå og prøva å vera modig, litt om dialekt også ganske mykje om redsel og angst. håpar de vil høyra på igjen, at de kjem med konstruktive kommentarar om de har innspel og at de tipsar vidare til andre om de likar podcasten vår. planen er såklart å ta over verden!

de kan høyra oss på soundcloud her, eller såklart i podcast-appen!

 

*translation:
episode two of my podcast! in norwegian though! 

17 Comments

 1. Sofie
  08:25, 05 Mar 2015 / 08:25

  Dette har jeg gledet meg til siden forrige episode! <3

 2. E
  08:36, 05 Mar 2015 / 08:36

  Ja! For en koselig og bra episode. Kjente meg så igjen i alt dere sa om å flytte hjemmefra. Jeg hørte episoden i går kveld mens jeg pakket for å flytte inn i en ny leilighet, og selv om jeg fortsatt er litt nervøs for at ide/drøm og virkelighet angående ny hverdag er nytt sted ikke skal passe ihop, så hjelper det alltid å høre at noen har hatt samme opplevelse. Håper veldig veldig at dere trapper opp til ukentlig podkast, dere er så gode å høre på. Og Sara: dialekten din gir meg en varm og god følelse i magen. Du må ikke tone den ned for vår skyld i alle fall.

  (Er nødt til å spørre; er det en av dere som tygger tyggis under innspilling? Det er litt forstyrrende. Ellers er lyden veldig god.)

 3. Josefine
  09:02, 05 Mar 2015 / 09:02

  Hurra, laster ned episoden nå så jeg kan høre på den når jeg flyr over til London. :)

 4. 09:06, 05 Mar 2015 / 09:06

  Jippi!
  Den første var så utrolig hyggelig, dere har så flotte stemmer! Håper dere kommer til å lage mange, mange flere :)

 5. 12:37, 05 Mar 2015 / 12:37

  Denne likte jeg så godt! Så fin prat om dialekter (men jeg ble skikkelig provosert over den lite intelligent-kommentaren!! så utrolig nedlatende holdning! også om hedmarksdialekt da, som er så koselig!), om forventninger til hvordan man skal oppføre seg og om Tyskland (jeg synes tipsinga der og var litt vanskelig, selv om det bare var på restauranter).

 6. Helene
  13:09, 05 Mar 2015 / 13:09

  Så like dere er! Utseendemessig altså. Som søstre! Fine!

 7. Synne
  13:57, 05 Mar 2015 / 13:57

  Eg fekk ikkje lasta dåke ned fordi the podcaster had reached its limit for the month.. :( The podcaster, det er ikkje meg er det?

  • mariell.
   Author
   14:18, 05 Mar 2015 / 14:18

   eg lasta den ned heilt utan problem (akkurat no, altså). prøv til att om litt! kva var det akkurat som stod i meldinga du fekk?

   • Synne
    18:51, 05 Mar 2015 / 18:51

    Då fekk eg det til! :) Gleder meg til å høre.

 8. Oda
  15:54, 05 Mar 2015 / 15:54

  Jeg fikk heller ikke lastet den ned av samme årsak som Synne. Prøvde en gang klokken 14, og en gang nå men samme beskjeden kom. Beskjeden er: ” This podcast can not be downloaded because its podcaster has reached its bandwidth limit for the month” :(

  • mariell.
   Author
   18:13, 05 Mar 2015 / 18:13

   det er rett og slett så kult fordi det er for mange som har høyrt på oss! så eg har kjøpt pro-konto, og no trur eg det skal funka. :)

 9. Andrea
  11:19, 06 Mar 2015 / 11:19

  Hei! Ville bare takke dere så mye for podcast nr. 2 !!

  Apropos dialekter, og først og fremst til Sara, jeg synes at stemmen din blir tryggere, mer stabil og tonen blir mye mer behagelig når du snakker på dialekta di. -Hvis flere oppegående, intelligente og bra damer som deg snakka Hedmarksdialekt (til vanlig og i podcaster) tror jeg Snikker Andersen hadde fått noen gode utfordrere ;) Stemmer ihvertfall for så mye dialekt som mulig!

  – Det er en herlig kombinasjon med de to dialektene deres!

 10. lise
  11:52, 06 Mar 2015 / 11:52

  Likte også denne podcasten kjempegodt :) Spesielt det at dere bare prater som venninner, og ikke har noe bestemt tema. føles ut som om jeg sitter sammen med dere, kanskje over en kopp kaffe, slik når man kan sitte å prate lenge :) god stemning :)

 11. Ylva
  13:05, 07 Mar 2015 / 13:05

  Kjente meg så igjen i det dere sa om å flytte til et nytt sted og tror mange har en opplevelse der man virkelig tenker “hva er det jeg har begitt meg ut på”. Hadde det hvertfall selv, føler det går bedre litt etter litt. Selv om jeg har fått venner det nye stedet er det en trygghet med familie og “gamle” venner som jeg ikke kjenner her (enda). Og hedmarksdialekt er definisjonen på koselig.

  Spørsmål til Sara: da du bestemte deg for å ikke ha rødt hår lenger, hvorfor og hvordan skjedde det?

 12. Ingrid
  09:30, 08 Mar 2015 / 09:30

  Hei!

  Tusen takk for at dere lager podcast vi kan høre på. Det er så fint. Om veldig store og veldig små ting.
  Det er som å høre på to gode, kloke venninner prate om livet.
  Og så tenker jeg på det Lena Dunham skriver i forbindelse med boka si (uten at jeg husker det ordrett), men at man må tro at sin stemme/tanke/mening er verdt å sies og høres.

  Hilsen Ingrid

 13. Atla
  09:14, 09 Mar 2015 / 09:14

  Ååå, dette er bare så bra! Superkjekt å høre på mens jeg organiserte bokhylla og rydda i papirer^^ Og til Sara: Go dialekt! Det hun dumme dama sa var bare superstygt og hun kan ta seg en bolle! Idioti på høyt nivå…! Gleder meg til neste episode =D

  • mariell.
   Author
   08:55, 10 Mar 2015 / 08:55

   takk! eg gler meg til å spela inn óg! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *