the long weekend: afternoon tea and gregory the goose.

wednesday.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.gbh.weekend.weekend.

forrige veke tok eg og jostein langhelg, for på onsdag fekk me besøk! søstra til jostein med familien, inkludert vårt vesle fadderbarn. me strolla london rundt dagar til ende, åt afternoon tea, besøkte sauar og peika på absolutt alle fly (og nokre fuglar). me grov i sanden, bygde klossetårn og reiv dei ned igjen og ein av oss fekk sitt første par sko. etter dei hadde reist på søndag kveldsjobba eg og jostein kvar for oss og var litt stille og ganske triste for at tiden hadde gått så altfor fort. </3 også åt me chips, vaska klede og delte den siste ølen me hadde i kjøleskapet.

*translation:
last week, j and i took a long weekend because on wednesday we had visitors! j’s sister with family, including our godchild. we strolled around london days on end, had afternoon tea, visited sheep and pointed at all air planes (and some birds). we dug around the sand, built towers we then tore down and one of us got their first pair of shoes. after they’d left on sunday, we both got to catch up on some work and we were a little sad the time had gone by so quickly. then we ate chips, did laundry and split the last beer in the fridge.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 07:48, 04 Mar 2015 / 07:48

  Elsker bildet av Jostein, barnevognen og seilebåten! :)

 2. 12:14, 04 Mar 2015 / 12:14

  Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å gjøre trivielle ting til så fine motiver, Mariell! <3 Du er så flink :)

 3. Mia
  22:22, 04 Mar 2015 / 22:22

  Hvor har du kjøpt den minnekortleseren? :)

  • mariell.
   Author
   15:41, 05 Mar 2015 / 15:41

   på vanlig elektronikkbutikk! ein kan nok få kjøpt den overalt, altså. typ chlas ohlson og den slags.

 4. 23:13, 05 Mar 2015 / 23:13

  Så fine bilder, og sauene ser så myke og gode ut! Skal heldigvis i fjøsen om 2 dager, så jeg får klappet litt på ull igjen :)

 5. 10:56, 09 Mar 2015 / 10:56

  så fine bilder! den der følelsen når besøket har dratt og man ikke skjønner hvor tiden ble av </3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *