retiree.

Skjermbilde 2015-02-18 kl. 11.13.26Skjermbilde 2015-02-18 kl. 11.13.09Untitledtwo old women in cute outfits (zarautz)UntitledLjubljana, SloveniaA day at the beachUntitledUntitledphotobooth gals

når eg blir pensjonist skal eg: hosta på metroen så eg alltid får sitta. prøvesmaka heile croissantar på bakeriet. ha lommene fulle av kongen av danmark-drops. reisa til tropiske øyer med jostein, ligga i sanden og lesa høgt for kvarandre. alltid ha eit rom ledig til slitne venner som treng litt fri. framleis spela inn podcast med sara. prata flytande fransk. feira alle bursdagar som om dei var store runde tal. ha ein hage eg kan laga store bukettar av. fortella skrøner til barnebarn. baka rugbrød. ha senga rett ved kjøkenet så frukost i senga konstant er eit faktum. ha eigne tomater, jordbær og gulrøtter. lata som eg sovnar når eg vil at folk skal gå. ta bilder i alle fotoboksar.

(bildene er linka til kjeldene sine)

*translation:
when i’m retired i’m going to: cough on the metro so someone will give me their seat. sample whole croissants at the bakery. keep my pockets stocked with mouth drops. travel to tropical islands with jostein, lay in the sand and read aloud to one another. always keep a spare room for tired friends who need a vacation. still be doing my podcast with sara. speak french fluently. celebrate all birthdays like they’re big round ones. keep a garden i can make bouquets out of. tell my grandkids grand stories. bake rye bread. keep my bed right by the kitchen so breakfast in bed is a fact. keep my own tomatoes, strawberries and carrots. pretend i’m sleeping when i want people to leave. never pass a photo booth empty handed. (images linked to their sources)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *