synne in the mountains.

filefjell.filefjell.

fekk framkalla ein rull med film fra fjellturen vår i oktober, og desse bildene vil eg trykka opp i 1x1m og henga i stova. kan kjenna lukta av snøen og hugsa så mykje av dei dagane. det er ingenting som kan måla seg med den typen tid med venner, når kreativiteten flyt og alle går med tjukke labbar og det er minimalt med sminke, ein får vekka kvarandre forsiktig og eta juice og egg og bacon til frukost. håpar på meir sånt i år. enn så lenge er eg så utrulig glad for at eg tok desse bildene.

*translation:
i got a roll of film developed from our trip to the mountains in october, and i want to print these in 1x1m and hang in our living room. i can smell the snow and remember so much from these days. there is nothing like time like this with friends, when the creativity is flowing and everyone is wearing knit socks and no makeup, you get to wake eachother carefully and have juice and egg and bacon for breakfast. hoping for more of that this year. until then, i’m so very happy i have these pictures.

Follow:
Share:

3 Comments

  1. 14:13, 23 Feb 2015 / 14:13

    Så utrolig fine! Kjenner nesten fjellukta jeg òg!

  2. 17:19, 23 Feb 2015 / 17:19

    Å, så fint skildret. Slike rolige dager med gode venner, når man bare er seg selv og nyter å være sammen, og når man både gjenopplever gode, gamle minner og skaper nye – helt herlig!

  3. 23:00, 23 Feb 2015 / 23:00

    I love your descriptions of how you feel when you look at photos you’ve taken. So lovely, and the photos too of course!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *