photo an hour: tuesday.

tuesday.
08:00
vaknar litt før åtte og slumrar innmari lenge. me har hatt nokon så deilige morgonar der me berre ligg i halvvåken tilstand og stryk kvarandre på ryggen og i håret.

tuesday.
09:00
eg startar med planlegging av dagen i senga. skriv ei lang liste over sånt eg må hugsa og sånt som skal gjerast.

tuesday.
10:00
mariell kjem! med famnen full av bananer, juice og lakris(!). for me skal ha frukostklubb.

tuesday.tuesday.
11:00
eg lagar, og me et, havregraut med tilbehør: bananskiver, blåbær og rista hasselnøtter.

tuesday.tuesday.tuesday.
12:00
eg tar mariell under armen og tar toget austover.

tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.
13:00
til shoreditch! eg sat og jobba på ace hotel og var så effektiv, til det var på tide å gå til framkallingsplassen min! gjekk forbi nokre fine butikkar på vegen.

tuesday.tuesday.
14:00
henta film, var så glad for å sjå at bildene vart så bra. gjekk forbi nye mast brothers i redchurch street og måtte gå inn og gleda meg over enda ein grunn til å bu i london.

tuesday.
15:00
tok toget heim og jostein måtte komma ut for å møta meg sidan eg var SÅ SVOLTEN. me åt fish finger sandwich på favoritten, maddy’s fish bar. åt den så fort at eg ikkje skjønte at det var tomt når den ikkje var der meir.

tuesday.tuesday.tuesday.
16:00
så fekk jostein sommarsjuka så me måtte tella opp myntane våre og kjøpa den finaste ølen dei hadde på kiosken. og medan me satt på benken og hadde det så fint med vår fine øl kom ein blogglesar og sa hei! veldig fint og rart å vera bloggar så nære heime.

tuesday.
17:00
så reiste me inn igjen og jobba også vart det så mørkt at eg ikkje orka å ta meir bilder. jostein baka pitabrød også åt me dei til middag med hummus og agurksalat, sååå godt også plussa me broadchurch og sopranos og ein liten kopp kakao på det. og det var den tirsdagen!

ps: kom plutseleg på at eg gjorde foto-i-timen den første dagen me budde i denne leiligheten! så rart at det er snart to år sidan.

*translation:
08:00 i wake up a little before eight and snooze for such a long time. we’ve had some lovely mornings where we stay in this half awake state for a while. 09:00 i plan the day in bed! write long lists on things to remember and things to do. 10:00 mariell arrives! with arms full of bananas, juice and liquorice (!). the breakfast club is ready. 11:00 i make oatmeal which we eat with banana, blueberries and roasted hazelnuts. 12:00 i take mariell under my arm and we leave on the train going east! 13:00 to shoreditch! i worked at ace hotel for an hour or so, very efficient, until it was time to go to where i get film developed. i pass some lovely shops on the way. 14:00 i picked up the film and was happy to see that the films had turned out great. i passed by the new mast brothers in redchurch street. i had to go in and was so happy because it’s just another reason to live in london. 15:00 i took the train home and was so hungry i felt weak, so jostein came out to meet me at maddy’s fish bar (our favorite). i ate my fish finger sandwich so fast that i almost couldn’t understand that i had eaten it when it was all gone. 16:00 jostein was overwhelmed by the sun and got the summer feels, so we counted all our coins and bought the prettiest beer in the off license. we drank it on a bench in the park and a blog reader came to say hi! so lovely, as always, and so strange being a blogger so close to my home. 17:00 we went back inside and worked until the sun had set and i didn’t want to take more pictures in the dark. jostein baked pita breads and we ate them for dinner with hummus and cucumber salad, so good! we watched broadchurch and sopranos and made hot chocolate before bed.<3 ps: it’s almost two years since we moved in here and i did a photo-an-hour on our first day!

 

Follow:

11 Comments

 1. Irina
  10:02, 23 Feb 2015 / 10:02

  It’s a little bit off-topic but can I just say how incredibly gorgeous Mariell is? Every time she appears in your pictures I just can’t handle her beauty, style and perfect winged eyeliner. And she seems to be so sweet and whole-hearted person. I wish I knew her. (I hope it’s not weird, haha.)

 2. 12:59, 23 Feb 2015 / 12:59

  misunner deg London-livet! Så mange fine steder :)

 3. Emilie
  13:35, 23 Feb 2015 / 13:35

  Hei Mariel! Du har en veldig veldig fin og inspirerende blogg! Jeg elsker den, den er perfekt! :)
  Jeg vet ikke om du har tid til å svare, men jeg har veldig lyst til å ta en master i London også har jeg lenge tenkt at du bor i et hyggelig område (som jo kan være en utfordring å finne når man først flytter dit!) Så, hvilke områder er fine men samtidig rimelige? Og hvor mye koster det å bo i London, sånn cirka?

  • mariell.
   Author
   13:48, 23 Feb 2015 / 13:48

   hei, emilie! takk!

   vil tipsa om at du først finn ut kvar du skal studera eller jobba før du finn ut kvar du skal bu. denne byen er så gigantisk, så det ein absolutt ikkje vil er å sitta på tuben tre timar for dagen. her på new cross er det fint og rimelig, for to år sidan ville eg ha tipsa om dalston/hackney, men no er det blitt veldig dyrt der óg. best er det om du får deg ein leilighet med kort kontrakt først, så kan du utforska og finna ut kvar du vil bu når du først bur her. :)

   me betalar 1100 for vår eittroms, og det er eit kupp. så det er ikkje akkurat billig, men såklart billigare å bu med nokon.

   • Emilie
    19:54, 02 Mar 2015 / 19:54

    Tusen takk for tips og informasjon, det setter jeg kjempe stor pris på! Jeg håper jeg kommer meg til London i fremtiden! :-)

 4. 16:38, 23 Feb 2015 / 16:38

  himla fina bilder!

 5. Synne
  21:59, 24 Feb 2015 / 21:59

  Har brukt london-guiden din vel og mye, og kjenner igjen alle butikkene i shoreditch. Men du tar så fine bilder, og det frister å dra tilbake. Selv om jeg var der i går.
  Men til det jeg skulle spørre om, hvordan lager du agurksalat?

 6. 07:44, 25 Feb 2015 / 07:44

  Jeg liker så godt når du lager sånne her innlegg! Og sola på bildene = <3

 7. 10:42, 01 Mar 2015 / 10:42

  Attans så fint detta ser ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *