places to go, people to see.

places to go.
her kjem eit bra boktips! kate spade gav ut ei bra bok i fjor, ei coffee table-bok som er så fin å sjå på. lengtar mot søndag så eg kan drikka kaffe i senga og bla gjennom den fra perm til perm. den gir meg så lyst til å reisa og skapa, og det er det beste ei sånn bok kan gjera.

places to go.places to go.places to go.places to go.places to go.places to go.places to go.places to go.places to go.

og gullkant! det må ein jo elska.

*translation:
just wanted to show you this coffee table book, kate spade’s new book, and i love it. i long for sunday and being wrapped up in bed with coffee and flick through from beginning to end. the edge is gold as well. got to love that.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 11:28, 19 Feb 2015 / 11:28

  Herlighet, dette er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Kjenner jeg blir inspirert bare av denne lille smakebiten! Den hvite kjolen på bildet på bakeriet kunne jeg bodd i, altså. Hurra for helger som begynner på torsdag, og for slike gullkantede godsaker i bokform! Tusen takk for tipset!

 2. Kia
  11:35, 19 Feb 2015 / 11:35

  Men åhmrpf! Den ser helt nydelig ut, men jeg er så syyykt lei av den totale dominansen av utelukkende svært magre damer når noe skal være pent og elegant… Særlig hun i hvit kjole som ser ut som hun vurderer om hun skal bryte hele dagens kalorikalkyle ved å plukke ut en rosin av en brioche og spise den. Rosinen altså. Briochen er utelukka.

 3. 14:26, 19 Feb 2015 / 14:26

  It seems like such a dreamy book, I’ve seen that other bloggers also got it and now that I see you did too I feel like I definitely should check it out :)

 4. 11:19, 22 Feb 2015 / 11:19

  ååh, elsker sånne bøker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *