a sunday stroll to peckham.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.

på søndag tok eg og jostein oss ut av huset på gåtur. me skulle gå til peckham! det var sol og herleg ute! framme i peckham handla me til søndagskos på the general store, ein av mine favorittplassar i heile london. så satte me oss i ein park, drakk kaffe og delte ein mandelcroissant medan sola gjekk ned. da gjekk me heim igjen, snakka om sånt som er viktig og sånt som ein gløymer to sekund etter ein har snakka om det. den perfekte spaserturbalansen, altså.

etter me kom heim, gjorde me søndagsting som å vaska opp, eta asiatisk salat og baka brød.

*translation:
on sunday, j and i walked to peckham. it was sunny and warm out! in peckham, we did some shopping at the general store, one of my favorite spots in london. we sat down in the park, drank our coffee and shared an almond croissant while the sun set. we walked home, talked about important things and things you forget two seconds after. the perfect sunday balance!

after we came home, we continued with sunday things such as doing dishes, eating noodle salad and baking bread.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *