breakfast eggs & broadway market. a donkey & a donut.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.

laurdag kledde me på oss godt, surra skjerfa rundt hovuda våre og gjekk ut! i kulden! til broadway market. der åt me lunsj og såg på fine hundar, som vanlig. etterpå gjekk me mot shoreditch, ein sving innom hackney city farm for å sjå på fine sauar og esel før me endte opp på ace hotel. me delte ein smultring og sat i timesvis og las helgeavisene. eg hadde den finaste finaste finaste utsikta. <3 så gjekk me heim, såg fire episodar sopranos og laga sjokoladebollar til dessert.

*translation:
on saturday, we bundled up and went to broadway market! we had lunch and browsed dogs as usual! after that, we walked to shoreditch and stopped by hackney city farm to say hi to the sheep and the donkey before ending up at ace hotel. we shared a donut and sat there for hours reading the weekend newspapers. i had the most beautiful view. <3 then we went home, watched four episodes of sopranos and concocted a dessert from what was in the fridge! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *