Q?

Untitled

no er det ei stund sidan me har hatt spørsmålsrunde her på bloggen! eg syns det er supergøy å svara på sånt de lurer på, og spesielt etter ein periode med masse vekst i følgarar merkar eg at det kjem ein masse spørsmål her og på mail. så no syns eg de kan få spørja vilt i kommentarfeltet om jobb, om bryllup, om fotografering, om å flytta heimefra, om venner og å gjera slutt med venner, om familie, om framtida, om jostein eller til jostein (nokon som hugsar spørsmålsrunden med jostein i 2010? haha, så fint å sjå at me er blitt litt eldre no og at tiden slipar oss ned litt. men han var så søt!!!). så lovar eg å vera så ærlig som eg berre kan!

*translation:
it’s been a while since i did a q&a on here. i love answering your questions, and especially after a period with a lot of growth i start noticing a lot of questions here and in my inbox. so, let’s do this! ask me questions in the comment section, about my jobs, about the wedding, about photography, moving out from home, friends and breaking up with friends, family, the future, about jostein or to jostein! and i will be as honest as i possibly can.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hei!
  Supert med spørsmålsrunde! Jeg har et spørsmål til Jostein. Syns at det ble nevt for en stund siden at du skulle skrive/skriver på en bok om musikk. Siden jeg er musikkpedagog så er jeg kjempenysgjerrig på nye bøker om musikk, så jeg lurer på om du kan si noe om den? Hva handler den om? Når kommer den ut? Etc etc :) Takk for svar!

 • Hei
  Nydelig blogg! Mye inspirasjon å hente. Mitt spørsmål: har bloggen din gjort at du får mange jobbtilbud? Har nye dører åpnet seg fordi du blogger?
  (Fortsett å spre rosa blomster, glede og fine setninger!)

 • Hi Mariell! I have two questions: was it very difficult for you to make friends in London? And do you have any tips for making new friends?

 • Om ikke London, hvilken by ville du og Jostein bodd i? Og tenker dere på London som noe permanent? Jeg tenker en del på f.eks. dette med å stifte familie og bosette seg permanent et annet sted enn man kommer fra, borte fra annen familie, så det hadde vært spennende å se hva andre tenker om det.

 • Hei! Jeg har et par spørsmål, til dere begge: Har dere noen ganger vært i Finnmak? Hvis ja, hvor var dere og hva synes dere? Hvis ikke, kunne dere tenkt dere å dra, og i så fall hvor?

  I tillegg lurer jeg på hva som er det aller beste tipset dere har til en som ønsker å begynne å jobbe frilans?

  Bloggingen din har vært fanastisk den siste tiden, du er en stor inspirasjonskilde!

 • Har du ei bok du skriv fine tankar i for hand? Er hårfargen din naturleg? Brukar du ofte neglelakk på tærne? Kva er yndlingsfargen din? Har de tenkt å skrive fleire bøker? Får vi sjå bilete av bryllupsinvitasjonane når dei er ferdige? Kva er den finaste dialekta du veit om – og kvifor? – og medan eg har moglegheita: kva vaskar Jostein håret med? (Eg har dreads også. Er litt lat og brukar etter tips berre eddik og bakepulver – slik at eg slepp å bruke maange pengar på dyre residue free shampoar, og kjøper inn heller det på matbutikken.) (Forresten, bloggen din er den finaste i verda og den einaste eg kan seie eg les.)

 • Hej Mariell! Jag är väldigt nyfiken på hur dina jobb ser ut? Hur ofta jobbar du, och skriver du tillsammans med något speciellt förlag? Samma undrar jag kring fotograferingen :) Sen kan du ge tips på dina absoluta smultronställen? (Bodde själv i London under av och till i 3 år men vill uppleva nya saker nu nästa gången jag åker dit) Din blogg är super fin och ni verkar trivas så bra där borta! :D Ha en fin dag!

 • Hva er det første du gjør om morgenen?
  Hvilken bok skulle du ønske du hadde skrevet?
  Hvor gammel var du da du flyttet til London?
  Visste du alltid at du skulle bli forfatter?
  Hva er din verste uvane?
  Hvordan er en perfekt venn?
  Hva gråter du lettest av?

  Ha en magisk helg, flinke og fine du!

 • Skal selv gifte meg i slutten av juni og ønsker meg veldig flere innlegg med tips/inspirasjon. Når og hvor gifter dere dere? Holder dere det tradisjonelt? Hvordan ser dere for dere at festen skal bli?

 • Hei.
  Jeg lurer på to ting.
  1. Hva er det beste og verste med å jobbe frilans og med jobben din?
  2. Hvordan du finner så mange fine instagram-kontoer og blogger? Tusen takk for så mange bra tips angående det forresten :)

 • I alle årene jeg har lest denne bloggen har jeg alltid tenkt at du har så styr på hva du driver med og hvem du er. Spesielt da du bodde i Paris alene. Jeg syns det er utrolig vakkert og fantastisk at du gir ut bøker, gifter deg snart, og det virker virkelig som om du har det fint for tiden. Og det er nettopp derfor jeg lurer på – får du noen ganger angst av tanken på at livet ditt kunne vært bedre/annerledes? At du sitter fast/burde valgt annerledes?

 • Hvor lenge bodde du i Paris? Og hvordan var det å ha et avstandsforhold? Har det nemlig selv i fem måneder til, og lurer på hva som gjorde deg glad og trist da du bodde alene? Har du tips?

  Ps. Du tar de fineste bildene jeg vet om!

 • Jeg så litt gjennom den gamle bloggen din og så at det er mange venner fra Oslo vi ikke ser på bloggen din lengre og bestevenninnen din fra hjemstedet ditt for eksempel. Har du fortsatt kontakt med disse eller har dere bare glidd fra hverandre/mistet kontakten siden dere bor i London, eller er det bare at vi ikke ser de på bloggen din lengre? :)

 • Har du god selvtillit og et godt selvbilde? Hva syns du er den viktigste egenskapen hos en venn? Hva er den beste egenskapen ved deg sjøl?
  Er det noe med det norske samfunnet som gjør at du ikke vil flytte tilbake hit?

 • og eventuelt: har du noen tips til å få et bedre selvbilde når man ikke helt oppnår idealene i samfunnet vårt (som sikkert de færreste gjør)?

 • Hei! Skal til London i vinterferien, og lurte da på om du har tips til noen bra utesteder med god drikke, som gjerne er billige og ikke “harry”, osv. Koselige steder. :)

 • husker du skrev en gang for lenge siden noe om at du aldri kunne tenke deg å flytte tilbake til norge. uansett om dette fortsatt stemmer eller ikke, hva er noen av grunnene dine til at du heller vil bo i utlandet? jeg har ingen planer om å noensinne flytte tilbake til norge selv om elsker å dra dit i ferier osv. for meg er det mer en følelse enn konkrete grunner som jeg klarer å sette ord på. det er uansett vanskelig å snakke om det siden de fleste synes det er utakknemlig når du kommer fra “verdens beste land” osv.