pain au chocolat, eucalyptus and the feelings.

weekend.weekend.weekend.

helga mi var ytterst uproduktiv og akkurat det me trengte. me var berre heime med kvarandre, såg på film (they came together) og ordna sånt som hadde bygd seg opp til ei liste i hjerna; skru fast ei knivlist, stramma opp eit skap, vaska dusjforhenget, gullspraya blomsterpotter. etterpå var me slitne i armane og meir avslappa, meir rolige enn på lenge.

på søndag våga eg meg ut åleine, eg tok toget til columbia road og kjøpte blomar. på vegen heim plukka eg opp ein pain au chocolat på fabrique og teksta til jostein at han skulle laga espresso. me delte den på midten og såg omlag femten episodar sopranos til medan eg komponerte bukett av anemonar, tulipanar og eukalyptus. etterpå rydda og vaska me heile leiligheten og kunne nesten ikkje tru kor godt det kunne gjera å høyra alt støv og småstein og hår forsvinna frå golvet. og allereie no tek det til å letta. 

*translation:
my weekend was the best kind of unproductive, exactly what we needed. we stayed home with eachother, watched a film (they came together) and fixed things that had built up a list in our heads: properly attach the knife grid to the wall, tighten our closet, wash the shower curtain, gold spray flower pots. after all of that, we had achy arms and felt more relaxed than in a long time.

on sunday, i went out into the world alone. i took the train to columbia road and bought flowers. on my way home i picked up a pain au chocolat at fabrique and texted jostein to make espresso. we split it in the middle and watched about fifteen episodes of sopranos whilst i composed a bouquet of anemones, tulips and eucalyptus. after, we washed the entire flat and almost couldn’t believe how good it could feel to hear all the dust and rubble and hair disappear from our floors. things are already looking up. 

Follow:
Share:

10 Comments

 1. 16:29, 03 Feb 2015 / 16:29

  Så utrolig fin bukett!

  • mariell.
   Author
   08:08, 04 Feb 2015 / 08:08

   takk! er så kry, haha.

 2. 23:46, 03 Feb 2015 / 23:46

  This was actually one of my more productive weekends, which really helped get my week started. Despite all the busywork, I was able to find time to lose myself in a book :) -Audrey | Brunch at Audrey’s

  • mariell.
   Author
   08:08, 04 Feb 2015 / 08:08

   me too! i still feel like it’s monday and i’m READY for the week but it wednesday! it’s weird.

 3. 07:48, 04 Feb 2015 / 07:48

  Dör på de här bilderna. Så otroligt vackert! Vårkänslor ju :)

 4. 10:05, 04 Feb 2015 / 10:05

  så godt å høre at det letter! og for en deilig bukett full av løfter om vår <3

 5. 10:29, 05 Feb 2015 / 10:29

  Nå fikk jeg ekstremt lyst til å bake!!!

 6. 17:45, 05 Feb 2015 / 17:45

  Vann i munn!
  Og for en bukett!!

 7. 21:28, 05 Feb 2015 / 21:28

  Så mysiga bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *