masques and teas and pink for my cheeks.

products.
2015 har enn så lenge vore eit bra år for å prøva nye produkt! eg gjekk tom for fleire produkt samtidig, og ville heller prøva nytt enn å kjøpa igjen det same. shampoen eg no brukar (som ikkje gjer at hovudet mitt klør) og varmesprayen er fra eit fransk gamalt selskap som heiter phyto. eg har óg kjøpt ei hårmaske fra bumble and bumble som gir håret så mykje fuktighet og luktar skikkelig godt. og, no som det er kaldt ute, og kaldt lys, likar eg å bytta rouge til ein som er meir kaldrosa. brukar flower power fra mac.

products.products.
mine to favorittar er desse! sakura-te fra mariage freres og touche eclat fra YSL som gjer at eg ser våken ut sjølv om eg føler meg så himla trøtt for tiden.

*translation:

2015 has been a year of trying new products! instead of buying the same stuff, i’m trying out some new things. i got a shampoo and a heat protectant from a french brand called phyto, and i got a bumble and bumble hair masque that makes my hair so soft and smell good. now that it’s cold out, and the light is cold, i like to use a cooler rouge. i’m using flower power from mac. my two favorites: sakura2000 from mariage freres and touche eclat from YSL that makes me look awake even though i’m really tired these days.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. kaja
  14:00, 31 Jan 2015 / 14:00

  Elsker denne typen innlegg, og nydelige bilder som alltid <3 det eneste jeg stusser på er at du velger å "støtte" mac ved å kjøpe produkter derfra, når de tester på dyr?

  • mariell.
   Author
   11:41, 02 Feb 2015 / 11:41

   hei, kaja! eg var sjølvsagt ikkje klar over at mac har starta å testa på dyr igjen.

 2. Tove
  17:09, 31 Jan 2015 / 17:09

  Stemte på deg♡ klart du har verdas finaste blogg på nynorsk

 3. 17:53, 31 Jan 2015 / 17:53

  Har stemt! Nynorsk <3 altså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *