friday link love.

link love4
endeleg helg! i desse mørke, meir slitsomme vekene me har hatt og kjem til å ha no, lengtar eg mot helg allereie på søndag, og det presset me har følt på ligg over brystkassa som ein kvalme. listene er så lange og me rekk ikkje å kryssa av alt, me tek oss inn att med filmkveldar og popcorn, å kvila hovudet på kvarandre og å flykta inn i tjukke bøker. sjå reprisar av 30 rock og laga god mat til kvarandre.

kanskje er dette too much information, kanskje er det forfriskande med litt openheit. veka mi har iallfall vore slitsom på mange måtar, men i kveld feirar me at mariell er blitt frilans med vin og deilig mat. og resten av helga tenkte me å bruka på å baka, treffa venner og jaga ut den tidligare nevnte kvalmen. håpar de har hatt betre veker enn meg, og at helgene dykkar er fylte av tulipanar, lange klemmar og gode idéar.

her er nokre linkar eg har sett pris på i veka som var:

 • notatbøker fra julia kostreva, som er nydelege planleggarar for oss som må skriva to do-lister for kvart år. dei er utan datoar og sånt, det skriv ein inn sjølv, så ein kan bestemma kor mykje ein vil bruka den. blir inspirert til å jobba av desse bøkene! marmorboka er på veg til meg i posten! obs: perfekt å gi til nokon i gåve.
 • mobile telefonladarar frå ban.do. perfekt om du, som meg, har ein telefon som ladar ut på 46%.
 • søtpotetsuppe. mmmmm.
 • bon apetit vil ha oss til å eta pasta, og her er 15 oppskrifter.
 • new york times med 10 tekstar om kjærleik.
 • björk sitt nye album, vulnicura. altså! om du ikkje har høyrt det enda, så gjer det.

 

 

*translation:
finally, the weekend is here! in these dark and weary weeks we’ve been having, and might still be having, i long for the weekend already on sunday, the pressures we’ve been feeling is like a sickness weighing down on our chests. the lists of things to do are so long and we can’t get through them. we indulge in movie nights and popcorn, resting our heads on eachother and escaping into dense books. reruns of 30 rock and making delicious food for eachother.

maybe this is TMI, maybe it’s refreshing and open. my week has been draining in many ways, but tonight we are celebrating mariell’s going freelance with wine and lovely food. the rest of the weekend we thought we’d bake, meet friends and throw the previously mentioned sickness out. i hope your weeks have been easier than mine, and that your weekends may be filled with tulips, long hugs and good ideas.

here are some links i’ve appreciated in the past week:

Follow:

8 Comments

 1. 10:38, 30 Jan 2015 / 10:38

  Har hatt det der presset over brystkassa hele januar. Jeg er ikke glad for å lese at du har hatt en sånn uke, men jeg er glad for at du forteller det når det er sånn! Ja til åpenhet. Håper helga di blir fin <3

 2. 12:13, 30 Jan 2015 / 12:13

  Uff, det er slitsomt når man ikke rekker alt og føler at man ikke strekker til! I slike travle og tunge perioder er det ekstra viktig å kose seg og huske at man egentlig er helt rå, selv når det ikke føles sånn.
  Forresten, her er en link til, for jeg lagde en liste forleden! Kanskje du får lyst til å svare på noen spørsmål om tid en dag?
  http://etdrysskanel.wordpress.com/2015/01/25/a-list-about-time/
  Dessuten, fordi jeg egentlig ikke er noen baby-person og dette klippet fikk meg til å humre likevel:
  http://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422503916&v=Uct6YpaQY-c&x-yt-cl=85027636
  Håper du får en skikkelig god helg! Hurra for fredag og fine planer!

  • 12:22, 30 Jan 2015 / 12:22

   Oooh, forresten, én ting til!
   Jeg leste i et innlegg lenger nede at du får reklame på Facebook, og tenkte bare å tipse om AdBlock, om du ikke bruker det? Det er gratis og fungerer helt strålende. Det ENDRER HELE INTERNETT ved å fjerne alle masete, irriterende annonser og erstatte dem med fredelig, luftig hvitt. Utroooolig deilig.
   Kos deg i helga! Du fortjener det max!

 3. Emilie
  13:20, 30 Jan 2015 / 13:20

  Åh, det er vondt med sånne uker. Men det er ikke too much information, snarere tvert imot! Du later til å ha et eventyrlig liv, og jeg tviler ikke på at det er det, og jeg har alltid ønsket meg et like gøyalit liv, men å høre at et forbilde også har dårlige dager er jo, paradoksalt nok, en slags trøst for en stakkars bloggleser. Jeg synes filmkvelder og gode middager høres ut som gode trøster, og helgen er alltid godt å se frem til. Vil tipse om min nye favorittartist, Youmi Zouma (https://soundcloud.com/yumizouma), som kommer til å gjøre helgen min veldig fin. GOD HELG!

 4. 17:35, 30 Jan 2015 / 17:35

  The weather is kind of weird. It isn’t that great, but it isn’t that bad either. I want it to get REALLY bad though, like a snow storm. I want to see inches!! The forecasted snow storm was a disappointment haha. -Audrey | Brunch at Audrey’s

 5. Ingvild
  20:36, 30 Jan 2015 / 20:36

  Du er ikke alene om å ha en dårlig uke, men snart er den over! :)
  Takk for at du delte det, det hjalp meg å lese dette innlegget.
  Nå skal jeg se the Incredibles og spise noe godt å glede meg over at film nummer 2 mest sannsynlig kommer i løpet av året :D

 6. 21:27, 30 Jan 2015 / 21:27

  Einig med dei andre! Fint å lese om dårlege veker og :)

 7. 12:09, 31 Jan 2015 / 12:09

  tusen takk for at du deler, det er ikke too much information, det er flott med åpenhet. håper helga di blir knall og at de kommende ukene blir bedre <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *