sunday.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

søndag var fylt med rituale, som søndagar skal vera, ei oppladning til veka som skal komma. eg og mariell handla planter også sat me, på kafé, i timesvis. flippa gjennom magasin og prata, åt kake og litt mat når me følte for det. to kanner te. jostein kjeda seg heime og kom ut, me las litt meir, sat litt meir. og på vegen mot toget lokka mariell oss med på pub, og me lot oss sjølve falla inn i søndagen og det var så herleg som eit varmt badekar.

*translation:
sunday was filled with ritual, like sundays should, charging for the week to come. mariell and i went plant shopping and then we sat, at a café, for hours. flipped through magazines and talked, ate cake and some food when we felt lightheaded. two pots of tea. jostein got bored alone at home, and joined us, so we read some more, sat some more. and on our way to the train station, mariell lured us into a pub and we let ourselves fall into the sunday and it was as lovely as a warm bathtub.

Share:

7 Comments

 1. 11:18, 29 Jan 2015 / 11:18

  I hung out with friends at a cafe this Sunday as well! I haven’t done independent reading in awhile though, so maybe I’ll do that this coming weekend. Your Sunday looks so refreshing–what a great start to the week :) -Audrey | Brunch at Audrey’s

 2. ingunn
  13:23, 29 Jan 2015 / 13:23
 3. sofie
  20:06, 29 Jan 2015 / 20:06

  jeg liker koppen din :) også tenkte jeg å si i fra om at jeg savner muligheten til å kunne klikke command og på en link for å åpne den i ny fane (mac/chrome), uten å måtte forlate siden! takk for en inspirerende blogg.

  • mariell.
   Author
   20:35, 29 Jan 2015 / 20:35

   takk! veit, det er eit stort problem, jobbar med å få det fiksa!

 4. 08:14, 30 Jan 2015 / 08:14

  Litt rart spørsmål – men du er jo ofte så travel, så jeg lurte på om du alltid spiser frokost?

  • mariell.
   Author
   09:45, 30 Jan 2015 / 09:45

   hei! ps takk for alle fine kommentarar, det var fint å vakna til. <3 eg er travel, men eg er travel heime som oftast. jostein og eg står opp i åtte-tida men startar ikkje på jobb før klokka ti, så me har god tid til å vakna og lesa nyheter og eta ein bra frukost. :)

 5. 22:00, 30 Jan 2015 / 22:00

  Hei, jeg har et London-tips til deg! The petersham nurseries i Richmond, det tror jeg du kunne like. Der kan man spise kake (eller lunsj, eller kake til lunsj) i et av drivhusene deres. God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *