friday link love.

friday.
ah, endeleg tilbake i london! sidan me kom heim på onsdag har me vaska alle kleda våre og kjøpt alle matvarene dei hadde på butikken. i helga har me planar om å gå på marknad, eta burger, ikkje jobba i det heile tatt, baka noko skikkelig digg og lesa i senga. her kjem nokre linkar eg har hatt glede av i det siste:

 

*translation:

finally back in london! since wednesday, we’ve washed all our clothes and bought all the groceries they had in the shop! this weekend, we’re planning on going to a market, eat a burger, not working at all, baking something great and reading in bed. here are some links i’ve enjoyed lately.

Follow:

7 Comments

 1. Åsa
  12:01, 16 Jan 2015 / 12:01

  Tusen takk for den fine Friday Link Love- kjempefin tradisjon! Har ein kjempefin fredagsmorgon her i Barcelona, og gode planar for helga..så då toppa det jo seg berre med denne fantastiske cocktailen av linkar og ikkje minst fine tips for denne byen eg bur i. Det er jo fort å sjå seg blind på alle moglegheitene som ligg der ute rett framfor døra når ein ikkje er turist lenger, så tusen takk! <3 Nyyyt London!

  • mariell.
   Author
   12:24, 19 Jan 2015 / 12:24

   så bra at du får bruk for tips! :)

 2. 13:04, 16 Jan 2015 / 13:04

  Mimret i gamle minner, og kom til å tenke på deg og den gamle bloggen din. Måtte søke opp navnet ditt og jammen holder du fortsatt på! Så rått! Husker jeg sendte deg postkort med hemmeligheter på, men hvem vet hvilket som var fra meg??:)

  Ha en god helg!:)

 3. 14:45, 16 Jan 2015 / 14:45

  Tack för länken Marielle, du borde verkligen besöka Barcelona. Om man hittar alla guldkornen är det en fantastisk stad! Trevlig helg, massa kramar Anja

 4. 20:08, 17 Jan 2015 / 20:08

  Takk for fine linker, Mariell. Jeg digger også Emily Blunt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *