london bound.

no skal det bli så innmari godt å komma heim til london! til mi eiga seng og skrivebord og rutine og det livet som er berre vårt. til kjøttlause måndagar tysdagar onsdagar torsdagar fredagar laurdagar søndag, og av og til ein skikkelig bra burger. eg kan nesten ikkje venta med å reisa på blomstermarknaden på søndag og kjøpa den største tulipanbuketten eg ser!

*translation:
i’m so excited to be heading back to london today! to my own bed and desk and routine and the life that’s just ours. to meatless mondays tuesdays wednesdays thursdays fridays saturdays sunday and the occasional awesome burger. i simply cannot wait to go to the flower market on sunday and buy the biggest bunch of tulips i can find!

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 09:53, 14 Jan 2015 / 09:53

    God tur hjem! <3

  2. 10:32, 14 Jan 2015 / 10:32

    Å, så herlig. God tur hjemover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *