oslo flea finds.

flea finds.
eg elskar å gå på bruktbutikk i oslo, for eg finn alltid noko eg likar! her fann eg alt på marita-butikken, og denne turen var eg ekstra heldig: mykje messing og glas og stein. og ei lita marimekko-skål som var eit kupp til 55 kroner! elskar! var berre det.

flea finds.flea finds.flea finds.

*translation:
i love second hand shopping in oslo, because i always find something! on this trip, i’ve been extra lucky, after a few rounds, this is the result. a lot of brass and glass and stone. love! that’s all for now.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 11:13, 13 Jan 2015 / 11:13

  alltså ljusstaken Mariell, vilket fynd <3 !

 2. Frk. Åsheim
  11:40, 13 Jan 2015 / 11:40

  Så mykje fint!
  Eg var på Marita-butikken på laurdag og fann nye skatter: nattbord med marmorplate, bestikk, Egersund tallerkener med roser på og eit fat i messing.

 3. 13:51, 13 Jan 2015 / 13:51

  Så fint! Maritabutikken er så bra.

 4. Erica Carolin
  14:43, 16 Jan 2015 / 14:43

  Så moro, den lille glassbrikken der ser ut som den kanskje kan komme fra min hjembygd, Sulitjelma. Hvis det står Saulo, på undersiden , så er det der en skive av et diamantborr (som bores inn for å lage dynamitthull i fjellet, for så å utrave malm og kopper) som noen smarte damer fant ut at “dette kan jo brukes!” Og vips, så ble det en ny fabrikk oppe i gruvebyen på 70-tallet, og attpåtil en kvinnelig arbeidsplass. (..) poenget mitt, moro!

  • mariell.
   Author
   16:16, 16 Jan 2015 / 16:16

   javisst står det saulo under! så kult! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *