the honourable woman.

thw.thw.thw.thw.thw.thw.thw.thw.thw.thw.

ein av dei beste seriane eg såg i fjor var the honourable woman på hbo. den handlar om nessa stein, spelt av maggie gyllenhaal, som er ei engelsk-israelsk businesskvinne og sjef for familiebedrifta. om korleis engasjementet hennar for fred i israel og palestina et opp hennar eige liv, og faren sin død som kastar lange skuggar. det er så sjukt spennande, så velskrive og med eit utrulig cast, og den minst polariserte framstillinga av konflikta eg har sett.

*translation:
one of the best tv shows i saw last year was the honourable woman on hbo. it’s about nessa stein, played by maggie gyllenhaal, an english-israeli businesswoman and ceo of the family business. on how her passion for peace in the middle east eats up her own life and her father’s death casting long shadows into the present. it’s super thrilling, so well written and with an excellent cast, and also happens to be the least polarized depiction of the conflict i’ve seen.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 10:13, 11 Jan 2015 / 10:13

  Denne må jeg se! Takk for tips!

 2. Karina
  15:29, 11 Jan 2015 / 15:29

  Helt sant!

 3. Jorunn
  19:37, 12 Jan 2015 / 19:37

  Veldig veldig bra serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *