the last of 2015, unpublished.

unpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublishedunpublished

her er alt frå telefonen min som ikkje fekk sjå dagens lys i 2014. det er new york, det er trøytte morgonar, det er slottsfrukost i skottland, jobbing på åmot operagard, fly over london, bestemor som alltid seier “får ikkje gi dei noko, stakkar” også gir dei noko, jostein i ny finsløyfe, ein skulebolle på gardermoen og eit nyttårsvink!

*translation:
here’s everything from my phone that didn’t get to see the light of day in 2014. there is new york, tired mornings, a castle breakfast in scotland, working at åmot operagard, flying in over london, my grandmother who feeds the dogs even though she’s not supposed to, j in his new bow tie, a bun at oslo airport and a new year wave!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *