christmas eve.

xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.xmas.julaftan starta som vanleg med julelunsj hos bestemor, med finpynta slekt, altfor mykje godt på bordet og ei bestemor som må tvingast til å sitta ned. alt som det pleier, altså. så lata eg meg i sofaen i nokre timar medan mamma og pappa lot meg og veslesøster vera born, me fekk komma til duk og dekka bord. me spelte besserwisser (som me hadde fått i julegåve), åt all twisten utanom kokos og åt så himla mykje kolrabistappe <- ca det beste som finst. eg fekk så fine gåver. altså så overveldande å bli tenkt på av folk som kjenner ein godt. då eg vakna dagen etter hadde eg framleis restar av gull på augeloka.

*translation:
christmas eve begun like it always does, with a lunch at my grandmother’s with my family all dressed up, too many delicious things to eat and a grandmother who had to be forced to sit down. everything as per usual, that is. then i felt super lazy and my sister and i got to just be couch potatoes while my parents cooked dinner for us. we played besserwisser, ate chocolates and ate so much mashed swede <- soooooo gooooood. my presents were so great, it’s overwhelming to be thought of by people who know me so well. when i woke up the next day, my eyelids were still sparkly with gold.

 

Follow:
Share:

5 Comments

  1. 00:43, 31 Dec 2014 / 00:43

    Gorgeous pictures! You really captured the great atmosphere of the night!

  2. 01:54, 31 Dec 2014 / 01:54

    Det øverste bildet gav skikkelig stemning. Du er så goe å skapa- både ord og bildet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *