hogga tre.

UntitledUntitledUntitledUntitled

i dag kom pappa og veslesøster og henta meg heim til jul. me tok på oss støvlar og køyrte opp i fjellsida, vada rundt i knehøg snø og fekk så mykje snø i hovudet. så valgte me ei edelgran og eg saga den ned, stammen var frosen og klar for å bli med heim, og etterpå var eg så sjukt sliten i armane.

no høyrer eg på chet baker på vinyl, skriv lister over sånt som må gjerast og knyter ihop dette arbeidet eg har att før eg kan ta heilt fri.

 

*translation:
today, we chopped down our tree! we waded in knee deep snow and picked the perfect one that i then sawed down. it was super frozen and ready to come home with us. right now, i’m listening to chet baker, writing lists of things to do and wrapping up some work before i can start my holidays completely.  

Share:

6 Comments

 1. 20:08, 21 Dec 2014 / 20:08

  Lille julaften skal jeg også ut og hente tre – som jeg gleder meg!

 2. Live
  20:25, 21 Dec 2014 / 20:25

  så stemningsfult. gleder meg stort til å komme til norsk jul selv; i morgen! hurra!

 3. 03:01, 22 Dec 2014 / 03:01

  My family has been using a plastic build-it-yourself tree for the past few years. Actually, we even stopped taking it down, so we just have our fake Christmas tree sitting out there all year, and when Christmas finally comes around, we’re usually abroad, so we don’t even hang it up with ornaments or anything. Now I’m in college so I’m never home anyway, but I think I’d like to get a mini plant in the future and decorate it with Christmas ornaments during the holiday season :) One day when I’m finally settled in one place, I look forward to chopping my own real life Christmas tree! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 4. Bippe
  03:48, 22 Dec 2014 / 03:48

  Gledeleg jul kjære Mariell!

 5. 08:43, 22 Dec 2014 / 08:43

  sooo cosy <3

 6. 15:59, 23 Dec 2014 / 15:59

  åh, koselig! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *