desembermorgon på film.

me har det så koseleg om morgonen no. sjølv om leiligheten er eit takras som resultat av at me jobbar så mykje, har me ein time ihop om morgonen som berre er stille. jostein står opp før meg og lagar frukost, akkurat no er det risengrynsgraut med mandelflak. eg tek med meg dyna inn i stova, med doble tjukklabbar på føtene og eit salig kaos i håret. eg nyt sånn denne timen, før dagen har starta og absolutt alt kan skje.

 

*translation:
the mornings are so cozy here right now. even though the flat is an utter mess because we work so much, we spend an hour together in the morning that’s just quiet. jostein gets up before me and makes breakfast, which right now is (scandinavian) rice porridge with almond flakes. i bring the duvet into the living room with double knit socks on and very messy hair. i enjoy this hour so much, before the day has begun and anything can happen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *