first december morning.

first december morning.first december morning.first december morning.first december morning.

på måndag, den første desemberdagen, våkna eg tidlig og hadde så lyst på risengrynsgraut. så det laga jostein medan eg fann fram julepynten og vårt styggfine tre. elskar at det ser ut som ei julekatastrofe. me hang opp julekuler og åt graut til parks and recreation, finaste første desembermorgonen eg kan hugsa!

*translation:
on monday, the first december day, i woke up early and really wanted rice porridge. so jostein made some while i dug up our christmas decorations and our ugly pretty tree. i love that it looks like a christmas disaster. we decorated the tree and ate whilst watching parks and recreation. the loveliest first december morning i can remember! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *