first december morning.

first december morning.first december morning.first december morning.first december morning.

på måndag, den første desemberdagen, våkna eg tidlig og hadde så lyst på risengrynsgraut. så det laga jostein medan eg fann fram julepynten og vårt styggfine tre. elskar at det ser ut som ei julekatastrofe. me hang opp julekuler og åt graut til parks and recreation, finaste første desembermorgonen eg kan hugsa!

*translation:
on monday, the first december day, i woke up early and really wanted rice porridge. so jostein made some while i dug up our christmas decorations and our ugly pretty tree. i love that it looks like a christmas disaster. we decorated the tree and ate whilst watching parks and recreation. the loveliest first december morning i can remember! 

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 11:37, 03 Dec 2014 / 11:37

  Åh vilken himla söt liten gran!!

 2. Jilly
  11:50, 03 Dec 2014 / 11:50

  Gosh, I adore your blog! :) Every post makes me smile, It’s all so inspiring :) Keep it up :)

 3. Kathrine
  12:00, 03 Dec 2014 / 12:00

  Så koseleg! Her i kollektivet eg bur i har vi ei enda meir glorete, styggfin lita gran. Den er gullfarga. Vi har også hengt opp adventskalenderar på veggen til alle fire. Så litt koseleg er det her også :)

 4. 16:25, 03 Dec 2014 / 16:25

  Hurra for at desember endelig er her! Jeg fant også frem pynt og et lite tre på mandag (det er litt mindre festlig enn deres, hihi). Nå brenner jeg kongerøkelse og har alltid kurven full av klementinger, så det er full julestemning i vår leilighet også. Sååå koselig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *