a mini christmas guide to london.

desember

her kjem ein liten førjulsguide til london! akkurat den som eg skulle villa ha om eg ikkje budde her og skulle hit ein snue i desember.

juleland på liberty’s
liberty’s er det finaste varehuset i heile london, og til jul forvandlast fjerde etasje til julehimmelen med så mange julekuler og alt som høyrer jul til. det er óg ein superbra plass å kjøpa gåver, eg likar spesielt godt kjøkkenavdelingen og sjokoladebutikken.

matilda
finaste musikalen i covent garden. me sat bokstavlig talt på bakerste rekke og hadde det heilt fortreffelig, så det er heilt trygt å kjøpa dei billigaste billettane.

skøyter på somerset house
som eit london-rituale for mange britar i desember! eg syns det ser himla skummelt ut, men sikkert gøy om ein likar sånt. dei har óg separat mini-bane for ungar.

pierre hermé
mine beste makronar har komt til covent garden, og i juletider har dei med pepperkakesmak!

ripe tomato
fantastisk italiensk mat i notting hill. eg går alltid for trøffelpastaen.

for resten av mine london-gullkorn, kan du kjøpa guiden min her

*translation:
some tips for you if you’re coming to london in december: the christmas world at liberty’s, the musical matilda, the skating rink at somerset house, the macarons at pierre herme in covent garden and the truffle pasta at ripe tomato in notting hill.

Follow:

4 Comments

 1. 21:22, 03 Dec 2014 / 21:22

  Oh my gosh, Roald Dahl was my childhood! I was obsessed with Matilda, both the book and film, but I had no idea that it had a musical as well! And I’m always up to eat good food and desserts like macarons and pasta :) -Audrey | Brunch at Audrey’s

 2. 05:18, 04 Dec 2014 / 05:18

  Oooh I so want to visit London and see the Matilda musical! It’s now on my bucket list!! Thank you for a supercute mini guide! :-)

 3. 08:17, 04 Dec 2014 / 08:17

  drar til lond 21. desember og blir til over nyåret og ååÅ som jeg gleder meg nå!

 4. 20:13, 04 Dec 2014 / 20:13

  Åå, skal prøve å komme meg til Liberty’s neste uke, hørtes ut som akkurat det jeg trenger for å komme i julestemning/ha gaver å gi til folk på julaften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *