new york, chapter six.

NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.NYC.

ein dag me møtte knut og fredrik i greenpoint og åt dei mest fantastiske pannekakene til frukost og nesten ikkje åt noko resten av dagen. eg shoppa fine blanke ting også utforska me greenpoint og nye delar av brooklyn. på kvelden var me utslåtte og bestilte meksikansk takeaway, som ein gjer på ferie.

*translation:

a day in new york, we met up with knut and fredrik in greenpoint and had the most amazing pancakes for breakfast and almost didn’t eat anything else that day. i bought shiny lovely things and we explored greenpoint and new parts of brooklyn. in the evening we were exhausted and ordered mexican takeaway, as you do on holiday.

Share:

4 Comments

  1. 19:34, 25 Nov 2014 / 19:34

    Åh, ser litt ut som om du har vært i shopping himmelen. Han på det andre bildet ser ut som en ev mine venner. Alltid morsomt med en Doppelgänger.

  2. 21:28, 25 Nov 2014 / 21:28

    Så mye fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *