girl of my dreams + julegåvetips.

lula.
i new york kjøpte eg den nye utgåva av lula. den er så fin:

lula.lula.lula.lula.lula.

her kjem eit julegåvetips i samme slengen: kjøp ein fin magasinboks hos norway designs og gi vekk dine favorittmagasin. eg ville gitt: lula, oh comely, frankie, elle decoration, kinfolk, monocle, interview og bon apetit!

*translation:
in new york, i bought the new issue of lula. it’s so pretty! here is a christmas gift tip: buy a pretty box and gift your favorite magazines. i would give: lula, oh comely, frankie, elle decoration, kinfolk, monocle, interview and bon apetit!

Follow:
Share:

3 Comments

  • mariell.
   Author
   14:57, 22 Nov 2014 / 14:57

   eg kjøpte på narvesen då eg budde i oslo! :)

 1. Linda Flø
  21:45, 23 Nov 2014 / 21:45

  så fin bloggen din er! den skal eg besøke igjen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *