new york, chapter four.

nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.nyc.

på ein av dei beste dagane i new york utforska me west village. me åt new york slice til lunsj og handla altfor mange bøker, helste på kvelpar og såg på fint papir og sikla over kort. på ettermiddagen åt me godis og las nye magasin, også kom det fine folk! janne og jørgen, som hadde sin siste new york-dag, og knut og fredrik som hadde sin første. me drakk vodka tonics og hang.

*translation:
on one of our best days in new york, we explored the west village. we had new york slices for lunch and bought too many books, said hi to puppies and looked at nice paper goods. in the afternoon, we ate candy and read magazines, and then nice people showed up! janne and jørgen who had their last day in new york, and knut and fredrik who had their first. we drank vodka tonics and hung out.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Camilla
  21:37, 19 Nov 2014 / 21:37

  Fine bilder! Jeg gikk også nedover Bleecker Street og fotograferte for litt siden. På omtrent samme tid som deg, ettersom jeg tok bilder av de samme gresskarene :) Var innom Bookmarc og kjøpte gave til søsteren min. Gikk rett forbi Magnolia Bakery, for det var lørdag og stappfullt der inne. Gikk innom et innendørs designmarked hvor lokale kunstnere og designere solgte produktene sine <3 Jeg fulgte Sandras guide i New York, men snart skal jeg til London, og da skal jeg følge din. Gleder meg!

  • mariell.
   Author
   14:37, 20 Nov 2014 / 14:37

   å, så fint! håpar du får det fantastisk i london. :)

 2. 23:15, 19 Nov 2014 / 23:15

  åh, New York virker så fint! tror nesten jeg må reise dit en dag, jeg!

 3. 23:32, 21 Nov 2014 / 23:32

  Ah, Greenwich Letterpress!! Det er så mange fine stationary-butikker i New York, man får jo lyst til å skrive brev hver dag resten av livet. I det hele tatt; Christopher Street er herlig. Og en av byens koseligste jazzklubber, 55 Bar, ligger rett borti gata. Den har plass til kanskje bare 40 mennesker.. Elsker West Village.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *