new york, chapter three.

new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.

torsdag i new york starta me dagen med eit veldig langt bad og badebombe, i gigantisk badekar. me åt frukost og såg på parks and recreation. me drakk øl i sofaen etterpå, og då me var ferdige og tørre var det lunsjtid. me åt fantastisk marokkansk lunsj, og dedikerte resten av dagen til utsikta mot manhattan, kyssing og pizzamiddag med janne og jørgen. la oss så himla slitne etter lange diskusjonar (som det alltid blir). så fint.

 

*translation:
thursday in new york, we started the day off with a very long bath, in a gigantic tub. we had breakfast and watched parks and rec, and had beers in the sofa after. when we were ready and dry, it was lunchtime! we had a fantastic moroccan lunch and devoted the rest of the day to the manhattan skyline, kissing and pizza with janne and jørgen. 

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 19:36, 16 Nov 2014 / 19:36

  Ååå, New York <3

 2. Maja
  17:12, 17 Nov 2014 / 17:12

  Hei Mariell! Takk for den fine, inspirerende bloggen din. :)

  Vi skal gifte oss til sommeren i New York, og siden du er i både New York og bryllupsmodus tenkte jeg å høre med deg:
  vi ser etter et sted å være etter vielsen i Sjømannskirken. Jeg ser for meg en restaurant/hotell som også har en utendørs bar eller lounge som vi kan flytte oss til utpå kvelden, så det ikke blir så utrolig mange timer ved bordet, og vi heller ikke trenger å flytte hele selskapet i taxier og til et nytt sted.. Har du vært på noen fine steder i NY hvor du har tenkt “Her var det sjukt koselig!” eller “Her kunne jeg hatt min bryllupsfest/bursdagsfeiring/etc.”. Mye å spørre om – men tenkte jeg måtte sjekke. :)

  Hilsen Maja

  • mariell.
   Author
   14:35, 20 Nov 2014 / 14:35

   hei, maja! gratulerer med forlovelsen!!

   såg dog desverre ingen plassar som var slik, ville ha surfa på brudebloggar med bryllup fra new york om eg var deg. :)

   • Maja
    22:03, 20 Nov 2014 / 22:03

    Ja, jeg er i full sving med sørfingen – takk for svar! :)

 3. 21:56, 30 Nov 2014 / 21:56

  åh var är den där trädgårdsrestaurangen eller vad man ska kalla det? namn/plats? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *