christmas gift tips!

her er nokre ting eg har tenkt at kan vera gøy å gi eller få til jul i år, i tilfelle de treng idéar til gåver eller til eigne ønskelister! legg gjerne igjen sånt de ynskjer dykk eller skal gi vekk til nokon i kommentarfeltet, vil så gjerne høyra om det!


ting med monogram.


lysestakar fra iittala.


gull til auga.


weekly desk-kalender fra hay.


bialetti-kaffimakar. (illustrasjon.)


hårpynt.


skjærefjøler fra ferm living.

Skjermbilde 2014-10-29 kl. 14.09.54Skjermbilde 2014-10-29 kl. 14.10.07
fint til øyret fra kate spade
.


klassikarar frå penguin.


fine koppar.


fine plakatar.

*translation:
these are some ideas i’ve had for christmas presents this year, things that are great to get and to have. please leave links or tips in the comments, that would make me so happy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Den bokserien fra Penguin altså! Fineste designet jeg har sett! Vet du om disse utgavene er tilgjengelige i Norge eller Sverige?

  • Jeg har sett noen av dem på Norli i både Stavanger og Bergen, så det skal være mulig å få tak i!:) ellers bestiller de fleste bokhandlere inn for deg om du spør dem^^

  • Du kan jo få kjøpt dem på nett, hos Amazon, men også Adlibris-bokhandelen på nett, som er norsk. Ellers vet jeg at de har noen på Tanum eller Norli i Oslo.

 • Fine tips, elsker kattekoppen! Et tips til besteforeldre og tanter og onkler og mammaer og pappaer som ofte har så mye og kanskje ikke setter så stor pris på ting lenger, er å lage vegg- eller bordkalendere med bilder av barndom, oppvekst, familie, etc., noe du og den personen du gir til har til felles. Enten DIY eller bruke en av mange fotobutikker på nett og bare legge inn bilder selv og bestille! :)

 • Så fine greier! :)

  Jeg vil ønske meg noe ekspanderende og inspirerende. En konsertbillett, et gavekort på biodanza og middag, en workshop i stemmebruk, en helgeworkshop i fordypende sexualitet (denne for eksempel http://kimanami.com/orgasmic-enlightenment-retreat/), en kreativitetsretreat. Noe som ikke er digitalt, og ikke er en ting. Møte med folk, som involverer meg og min kropp og skaperevne på en eller annen måte. Jepp. Litt dyrere enn mange dingser man kan få, men potensielt sett veldig gode ringvirkninger. Åh! Og dersom noen vil gi meg dingser ønsker jeg meg økologisk fersk frukt og supermat. Og kanskje noen franske oster og en baguett… Mmmm. Nå vil jeg lage et eget julegaveinnlegg på min foreløpig oversette (av meg og andre!) blogg. :)

  Takk for inspirasjon!!! Råe ville kvinnfolk. OH YES!

 • Fantastisk! For et inspirerende innlegg.

  Jeg skal gi bort masse Kusmi-te fordi de har åpnet verdens fineste butikk på Storo og fordi det minner meg om da jeg bodde på et minirom i Paris med dusj og do på gangen men med min egen vannkoker på rommet og 3 sorter Kusmi-te.