baby jackson.

Untitled

me er i new york no. sidan søndag. her kjøper me ting i marmor, kranglar på 5th avenue og kliner i kinosal. eg er så forvirra med bloggen og tidsskilnaden, og klarar ikkje å komma meg sjølv i forkjøpet; men! me bur i williamsburg, i britta sin fantastiske leilighet og med baby jackson som er ein veldig søt fisk. i dag er planen å ta det heilt med ro, berre bli her i brooklyn og drikka kaffi og lesa litt og pusta. håpar de får fine fredagar der ute!

*translation:
we are in new york now, since sunday. we’ve bought things in marble, bickered at 5th avenue and made out in a movie theatre. i am so confused about the time difference and can’t seem to catch up. but! we live in williamsburg, in britta’s amazing flat and with baby jackson who is a very cute fish. today, our plan is to just take it easy, stay in brooklyn and drink coffee, read, breathe. i hope your fridays will be absolutely perfect!

Follow:
Share:

10 Comments

 1. elise
  18:14, 07 Nov 2014 / 18:14

  hei! ein ting eg har lurt på ei stund: du frontar ein økologisk livsstil samtidig som du tek større eller mindre flyreiser fleire gongar i månaden. du er eit førebilete for mange, så eg lurar på korleis du klarar å forsvara all reisinga di?

  • mariell.
   Author
   16:16, 19 Nov 2014 / 16:16

   hei, elise! mesteparten av flyreisingen min i år har vore for jobb, og sjølv om det ikkje gjer det noko betre er det ikkje sånn at eg flyr fram og tilbake utan å tenka meg om eller utan at det stikk i hjartet. eg forsøker ikkje å forsvara reisingen på nokon måte.

 2. mamma
  20:17, 07 Nov 2014 / 20:17

  So flott da jenta mi

 3. 20:18, 07 Nov 2014 / 20:18

  Åh, Williamsburg! Gå på Hotel Delmano! Sjukt gode drinker og lun stemning. 5th og Berry Street, tror jeg.

 4. 00:09, 08 Nov 2014 / 00:09

  Åh, det høres helt utrolig fantastisk ut!!! Her er det også utrolig fantastisk. :) Hjemmelaget rå sjokolade med vanilje, hampfrø og gojibær, chaga-te, feiring av supre ting i går, i morgen og selve øyeblikket. Aaaaaaah. Livet <3

 5. 09:16, 08 Nov 2014 / 09:16

  NEW YORK. asså fint. du MÅSTE dock åka till san francisco pga fantastisk stad.

 6. 12:51, 08 Nov 2014 / 12:51

  Ha et nydelig opphold!

 7. Ingvild
  13:54, 08 Nov 2014 / 13:54

  Hei! Du reiser jo en del i jobben og da er jo billige flybillitter ganske viktig for deg!:-)
  Lurte på om du derfor har noen tips å komme med til hvordan jeg kan finne billige flybilletter til New York??
  Har så lyst å besøke en venninne som skal studere et semester der, men studentlommeboka er ikke så veldig tykk!

  Klem fra Ingvild! Håper du har det fint i statene!

  • mariell.
   Author
   16:02, 08 Nov 2014 / 16:02

   hei, ingvild!
   komfort er viktigare for meg når eg flyr, enn at det er billig. eg flyr mykje med sas, og flaug med virgin til amerika no.

   det er ikkje meiningen at det skal vera superbillig å fly så langt med fly. det kostar jo nesten ingenting å fly hit allereie fra norge, syns eg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *