FFS.

102714-2951

her kjem eit london-tips! ein av mine favorittmåltid i heile byen er fish finger sandwich fra maddy’s fish bar her på new cross. dei serverer dei i lunsjtid, 12-16, tysdag-søndag, og det er typ det beste eg veit. brioche-bollar med fisk, mushy peas, coleslaw og tartarsaus. SÅ godt. og så billig. gå dit og et to på rappen.

*translation:
here’s a london tip! one of my favorite meals in the whole city is the fish finger sandwich from maddy’s fish bar in new cross. they serve them at lunchtime, 12-16. tuesday to sunday, and it’s soo tasty. brioche bun with fish, mushy peas, coleslaw and tartare sauce. so good. and so cheap. go there and eat two right away!

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 00:43, 01 Nov 2014 / 00:43

    Det så i alle fall veldig godt ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *