on the other side of the weekend.

helg

jostein og eg har hatt ei så fin og rolig helg. eg har unnagjort litt bakejobb, og jostein har bakt til husholdningen. eg har potta om planter og støvsuga og vaska golv og vaska klede og sett uendelige mengdar friends. ei sånn helg kjem ikkje så ofte, men den trengdest verkeleg no. på onsdag reiser eg ein svipptur til norge for litt jobb, og på søndag reiser me til new york.

*translation:
j and i have had such a lovely and calm weekend. i’ve done some baking work and j had baked for the household. we’ve repotted plants and vacuumed and washed floors and done laundry and watched oh, so much friends. a weekend like this doesn’t come too often, but we really needed it. on wednesday i’m going on a quick trip to norway to work, and on sunday we fly off to new york. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *