tuesday.

tys.tys.tys.tys.tys.tys.tys.tys.tys.tys.

tysdag hadde eg ein så forelska og fin dag. eg laga fin-frukost til oss med mango og frukostblanding, fekk ting i posten og åt fancy lunsj. så reiste me inn mot central og på rembrandt-utstillingen på national gallery. den var så utrulig fin og inspirerande at me ikkje brydde oss om at det regna etterpå. så stoppa me innom dior på harrods for å levera forlovelsesringen min på reparasjon, og medan me venta prøvde eg andre ringar som sjølvsagt knuste hjartet mitt litt. da gjekk me på kafé og drakk kaffe og jostein åt bringebærterte. så skyndta me oss heim der eg laga middag med alt me hadde i kjøleskapet: lauk, pasta, creme fraiche, chorizo og mozzarella. omnomnom.

*translation:
tuesday was such a great day. i made us a fancy breakfast with mango and granola. i got things in the mail and had a fancy lunch. we went to the rembrandt exhibit at the national gallery. it was so great and inspiring that we didn’t care about the rain. we stopped by dior at harrods to hand in my ring to get repaired, and tried on other rings that broke my heart a little. then we went to a café and had coffee and j had a raspberry tart. we hurried home where i made dinner with everything in the fridge: onions, pasta, creme fraiche, chorizo and mozzarella. so good.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 12:18, 24 Oct 2014 / 12:18

  for ein fin dag! :) vonar du får ein så fin dag i dag òg!

 2. Eline
  23:53, 24 Oct 2014 / 23:53

  Det høyrtes ut som ein deilig dag! Er det eit ordentleg gresskar?

  • mariell.
   Author
   21:22, 25 Oct 2014 / 21:22

   ja! det er så fint at eg nesten ikkje vil eta det.

 3. 19:21, 25 Oct 2014 / 19:21

  Håper du kanskje kommer å review Lena sin bok!?

  • mariell.
   Author
   21:22, 25 Oct 2014 / 21:22

   har ikkje lest den enda! men ja, sikkert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *