wedding photography: siv & kjell sindre.

siv & kjell sindre.
for eit par veker sidan fotograferte eg siv og kjell sindre sitt bryllup i vakre luster, i dale kyrkje og på tørvis hotell, der kjell sindre er hotelldirektør. det er så vakkert der at det tar pusten fra deg. fargane var på sitt mest perfekte i marifjøra, me køyrte opp på ein utsiktsplass for å fotografera brudeparet. siv er ei venninne av søstra til jostein, så det var så fint å halvt henga, halvt vera på jobb; snakka med folk ein kjenner mellom hovudrett og dessert og ellers dei prima folka som jobbar på hotellet.

siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.siv & kjell sindre.

*translation:
i photographed siv and kjell sindre’s wedding in luster a couple of weeks ago, in dale church and tørvis hotel, where kjell sindre is the hotel director. we drove up into the mountainside to take pictures of them, and it was just the most beautiful fall day. siv is a friend of my sister-in-law, and it was a nice change of pace to be halfway hanging out, halfway working.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *