fall fixing.

fix.fix.fix.fix.fix.fix.fix.fix.

haust gjer meg så veldig i fiksemodus. den siste veka har me sortert alle magasin, klypt ut, putta i permar det me skal ha, kasta det me ikkje skal ha, eg har vaska sminkebørstar, remontert bokhyller (dei gjekk nesten ifra kvarandre pga såå mange bøker). me har endeleg fått hengt opp bildet me fekk av mariell til jul (!) og flytta alt det nye verktøyet til ein større koffert.

 

 

 

*translation:
autumn makes me very fixy. the last week we’ve sorted all the magazines, cut things out of them, put things into ring folders, thrown out what we don’t need. i’ve washed my make up brushes, put our bookshelves back together (too many books!). we’ve finally hung the photo we got from mariell last christmas (!) and moved all our new tools to a bigger suitcase.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Ananda
  10:37, 23 Oct 2014 / 10:37

  Nå ble jeg også inspirert til å fikse hjemme, takk for fint innlegg!

 2. Andrea
  11:21, 23 Oct 2014 / 11:21

  Helt enig! Høsten er tida for hulebygging før man går i hi hele vintern.

 3. 11:33, 23 Oct 2014 / 11:33

  Har du noen tips til hva som kan gjøre november litt lettere? Finnes det egentlig noe fint med november?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *