a failed attempt at a photo an hour.

weekend.
ganske ofte bestemmer eg meg for, når eg våknar, at i dag skal eg ta eitt bilde kvar time. også startar det alltid kjempebra, med fotovennlig frukost og å gjera seg klar for dagen. men så følger sju til åtte timar av ikkje særlig fotovennlig arbeid. måndag var ein sånn dag. men eg tenkte kanskje det kunne vera interessant for dykk å sjå likevel, korleis det ser ut, ein dag i livet. eg laga oppskrift, drakk iskaffe, las i tina si superfine bok, jobba mykje med bilder og reiste til shoreditch for å kjøpa ulike greier før me reiser til skottland i ettermiddag.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

*translation:
some days i wake up thinking “today i’ll take one picture every hour” and it’s nice and easy in the beginning but as the day goes it’s less and less interesting and i kind of forget even though there are hundreds of alarms on my phone. monday was one of those days. on this monday, i had breakfast, worked on a recipe, had ice coffee, read, worked on a lot of photos and ran errands for our trip to scotland (today).

Share:

5 Comments

  1. 13:39, 16 Oct 2014 / 13:39

    Wohooo, Skottland! GOD TUR!

  2. 17:21, 16 Oct 2014 / 17:21

    Hvilken bok er det? Den virker fin!

  3. 17:56, 17 Oct 2014 / 17:56

    Det er ofte ekstra fint å se på ting som ikke gikk helt som det skulle, synes jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *