regnlista.

Untitled

dette regnet verkar å vera permanent. istadenfor å gå ut og få blaute sko, kanskje eg skulle: laga ei 2013-bok hos blurb. ta eit evig langt bad, så lenge at ein må spørja sambuarar om føde. koka chai fra botnen av. sjå heile sesongar av friends på meksikansk netflix. lesa den siste boka til tina åmodt. setta ein surdeig. kjøpa noko fint på etsy og venta ved postkassa til det sluttar å regna.

*translation:
this rain seems to be permanent, so instead of going out and getting my feet wet, maybe i should: make a 2013 book with blurb. take a neverending bath, so long i have to call for supplies. make chai from scratch. watch whole episodes of friends on mexican netflix. read a book. make sourdough. buy something lovely on etsy, and wait by the mailbox until the rain stops.

Follow:

5 Comments

 1. 17:48, 14 Oct 2014 / 17:48

  En fin, fin liste, særlig punktet om å ta et langt bad. Jeg skulle ønske jeg hadde tilgang på et badekar som gjorde det mulig

 2. 22:17, 14 Oct 2014 / 22:17

  Å lage bøker på Blurb er noe av det koseligste jeg vet (særlig når man får dem i hendene og kan bla i dem på ekte). Gleder meg allerede til det er tid for å lage 2014-bok!

 3. Mette
  13:24, 15 Oct 2014 / 13:24

  Kom gjerne med litt filmtips snart igjen da Mariell, filmer for høsten og ikke minst – jeg venter veldig på en ny spilleliste for høsten på Spotify fra deg
  ;)

  (Nå maser jeg fælt, men …)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *