let’s make friends again – the overview.


la oss starte denne fantastiske oktoberveka med litt nye venner! for ei stund sidan ba eg alle som les denne bloggen som vil ha nye venner, om å skriva ein kontaktannonse om seg sjølv. eg fekk så innmari mange svar, og det gjer meg så veldig glad å tenka på alle kaféstunder, rundar rundt sognsvann, bokklubbar og brev som skal skje. det funkar sånn: alle navn er linkar, og når ein klikkar på dei poppar det opp eit mailvindauge. så er det berre å skriva “hei! eg vil vera din nye kompis/brevvenn” også venta. om du har skrive til meg, men annonsa di ikkje finst her, eller om du berre har ombestemt deg og vil vera med likevel: send meg ein mail, så legg eg deg til. og hugs at du sjølvsagt framleis kan maila folk fra den forrige runda. ps: om de endar opp med å møta nokon gjennom dette, ta eit bilete da vel! så kan eg samla alle dei nye vennene i eit blogginnlegg. :)

oslo
anne
Hei! jeg heter Anne, er 18 år og bor i Oslo. Elsker å vandre rundt i byen, oppdage nye steder, gå i bokhandler, fotografere og å finne de perfekte kafeene til peoplewatching. Men jeg elsker også å ha fine samtaler over en kopp kaffe eller te – så ta gjerne kontakt!

marlou
mitt navn er Marlou og jeg er ei nederlandsk på snart 25 år, som nylig flyttet til Oslo. jeg jobber som frilans journalist og oversetter og selger froyo, liker fjell og pingviner og alt som blomstrer. jeg vil gjerne bli kjent med flere mennesker her som f.eks. liker å spise lange frokoster, ha de hyggeligste hjemmefestene eller drikke te som blir kaldt fordi vi har så mye å snakke om. det hadde vært hyggelig :)

kine
Jeg heter Kine, jeg er 22 og bor i Oslo sammen med samboeren (Stabekk da). Jeg studerer antropologi på uio, er veldig interessert i kultur, bøker og kanskje i overkant interessert i tvserier. Jeg har den fineste hunden, en lojal bordercollie-blanding på snart 4 år. Elsker kaffe, og er interessert i et hyggelig kaffe-treff! :)

bettina
Jeg heter Bettina, er 18 år og bor i Oslo. Jeg studerer for tiden kunsthistorie på UiO. Jeg liker film, musikk, kunst, kaffe, vin, kafèturer, gå på museum, søndagsmarkeder, late morgener, oppleve nye steder og møte nye mennesker. Kontakt meg hvis du vil møtes over en kopp kaffe eller en muesumstur en regntugn søndag:)

emilie
Jeg heter Emilie, er 19 år og jeg flytta nettopp til Oslo. Som forvirra nordlenning i storbyen kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å bli kjent med noen. Jeg er over gjennomsnitt interessert i kaffe, liker godt å lese og trene. Ellers er jeg veldig glad i sang og musikk, bibelen og andre koselige ting. Så ja, dersom noen vil møtes over en kaffe eller noe annet så hadde det vært veeldig hyggelig :)

kine
Jeg heter Kine og er straks 20 år og studerer barnevern i Oslo (2. året nu). Jeg liker bøker (helst romaner eller selvbiografiske greier), kaffe, hunder (har du en italiensk mynde så flytter jeg inn. neida. (nesten)), strikking og postkort. Liker forøvrig også å gå på kunstutstilling, gå tur og av og til litt rødvin. Introvert person som møter overraskende mange mennesker fra internett til å være introvert – og er åpen for flere nye bekjentskaper! Kaffe, eller annet.

tina
Jeg er en 19 år gammel jente fra Bergen, som flyttet til Oslo for en måned siden. For tiden jobber jeg i Natur og Ungdoms sentralstyre (frivillig), og har ikke særlig mange venner utenfor organisasjonen. Har en rød sykkel med blomster som heter Svetlana. Jeg liker bøker, kaffe og loppemarked. Kunne gjerne treffe noen for kaffe/vafler/kunstmuseum/en hyggelig hjemmefest eller noe annet :) Og herregud, for et himla bra initiativ!

karoline
Hei, jeg heter Karoline og er 29 år (men føler meg yngre), bor i Oslo og elsker også tekopper og å sitte lenge på kafé. Jeg kan gjerne dele en og annen regntung søndag!

aurora
Jeg heter Aurora, er 19 år og har akkurat flyttet til Oslo hvor jeg går lektorprogram i fremmedspråk. Jeg liker veldig godt å bake, drikke kaffe, te, øl og vin, ha piknik i en park (eller på et gulv om været/årstiden ikke er så parkvennlig!), dra på konsert og ellers andre opplevelser, og søker etter noen som jeg kan gjøre sånt med. Liker forøvrig brevskriving ganske godt óg, så det vil jeg også gjøre :)

dina
Hei, jeg heter Dina og er en 18 år gammel lektorstudine som er litt ensom i et tidvis overveldende Blindern-univers. I dag tok jeg meg selv i å google “hvordan få venner på universitetet”. Hmm. Skulle innmari gjerne hatt ei venninne (eller venn, selvsagt) å spise lunsj med, diskutere litteratur med, planlegge utopiske ferier med og byttelåne klær med. Liker nybakte rosinboller, nattbad, rosévin, vintagekjoler, klassisk musikk og gode samtaler – gjerne i kombinasjon. Hvis du fins der ute, send meg en mail. Jeg er ganske grei.

josefine
Jeg heter Josefine og er 19 år. Jeg har nettopp flyttet til Oslo for å studere medisin. Jeg ønsker noen å gå turer med, drikke kaffe med (jeg ELSKER kaffe) og gå tur med! Jeg elsker å bli kjent med nye folk og håper du ønsker å bli kjent med meg!

sofie
Heter Sofie, er 19 år og studerer estetikk (UiO). Planen er å fordype seg i musikk og litteratur neste semester. Er fra Haugesund, men bor i Oslo nå. Spiller piano og liker jazz. Ellers liker jeg fine samtaler, konserter og gå på kafé. Hvis noen ville ha drukket en kopp kaffe med meg, hadde det vært superkoselig!

silje
Silje her! 27 år, fra Oslo. Bor i Asker og studerer i Oslo. Elsker å drikke te og spise indisk mat. Mens jeg gjør dette bedriver jeg gjerne litt peoplewatching. Eller har en lang og fin samtale om alt og ingenting. Jeg liker også å sitte timer på kafé og sånne koselige ting. Velger å tro jeg er ganske vennlig :) Vil gjerne ha en te/indiskvenn!

emilie
Jeg heter Emilie og jeg er 21 år gammel. Jeg har nettopp flyttet til Oslo hvor jeg studerer nordisk på universitetet. Noe av det beste jeg vet er å strikke, gå på kunstutsillinger, konserter og timeslange cafébesøk med en god del peoplewatching. Jeg vil gjerne hilse på alle som vil!

cathrine
Jeg heter Cathrine er 29 år og bor i Oslo. Jeg jobber i bokhandel og tenker på bøker mye av dagen. Det jeg liker best er å lese, spille brettspill, drikke te og mørk øl og henge med bra folk

ingrid
Jeg heter Ingrid, er 25, bor i Oslo og er journalist og studerer engelsk. Jeg liker blomster, bestemorruter, Murakami, store kopper med te, strikking og lange frokoster med hjemmebakte rundstykker. Liker å sitte lenge på kafé, aller helst sammen med noen. Over gjennomsnittet glad i kikerter, Stellan Skarsgård og lyden av akustisk gitar. Savner noen å dele regntunge søndager i høstmørket med.

daksha
Hei! Jeg heter Daksha, er 20 år og bor i Oslo. Jeg er for tiden pedagogikkstudent ved UiO. Jeg liker musikk, gå på kino, konserter og kafébesøk. Om noen har lyst til å møtes over en kaffe hadde det vært hyggelig :)

lisa
Jeg heter Lisa og er 16år. Jeg har nettop flyttet til Oslo for å utvikle meg til noe som forhåpentligvis en dag vil bli en profesjonell danser. Jeg er ganske matgal, spesielt visst det er noe med sjokolade eller noe som er sunt og helst økologisk! Jeg elsker å lese bøker selv om jeg ikke alltid har tid, men skriver en del selv. Når jeg blir stor har jeg lyst å ri igjennom Spania, flytte til Italia og publisere en bok. Jeg er også veldig musikk interessert og syntes det alltid er gøy å høre hva folk hører på. Spesielt visst det er indie eller absurd dansemusikk! I grunn er jeg ganske selvstendig og voksen, det er ihvertfall det jeg har blitt fortalt! Kontakt meg gjerne visst du har lyst å møtes, eller vil bli brevvenn eller dele musikk! :)

karoline
Jeg heter Karoline, er 29 år og elsker bøker og musikaler. Selv om jeg aldri føler at jeg skriver nok så er jeg forfatterspire og utover det er jeg veldig glad i å tegne, spille Nintendo, se film og lytte til fin musikk på Spotify, sånn i tillegg til å kose meg skikkelig hver gang jeg er på kafé (noe jeg er flink til å ta meg råd til stadig vekk).

Jeg bor i Oslo, har praksis på Fretex mens jeg leter etter jobb og vil gjerne finne noen å dra på kafé eller spise lunsj på Peppes med. Eller noen å dra på kino og loppemarkeder sammen med kanskje, jeg elsker i alle fall koselige kulturelle ting og å finne magien i et Oslo-landskap!

hanne
Jeg heter Hanne og er 24 år. Har akkurat flytta til byen for en jobb og derfor er ikke nettverket så stort. Jeg ønsker nye venner og å bli kjent med Oslo. Selv er jeg en aktiv person som blant annet elsker å svømme, være ute i marka, dra på fjelltur, trene styrke, løpe, spille squash og mye mer! Kan også roe ned – og da liker jeg å lese bøker eller se en tv-serie. Er åpen for det meste, om det er en markatur eller å utforske Oslos kaféliv! :)

ida
Heihei! Ida, 21 år gammel, 50% svensk og 50% norsk i Oslo! Går mitt andre år på medievitenskap (UiO). Liker det meste av film/bøker/musikk men hvis jeg skal nevne noen spesielle så er Harry Potter (både filmer og bøker), Haruki Murakami og Pink Floyd store favoritter! Har veldig lyst å bli kjent noen flere i denne store/lille byen! Er åpen for å gjøre det meste, men jeg liker å dra på café, gå turer, kino og museum!

bergen
ingvild
Hei, jeg heter Ingvild, 30 år og bor i Bergen sammen med min to år gamle datter og (straks) ektemann. Jeg er glad i loppemarkeder, sy klær, bake, sykle, høre på Chet Baker og fotografere. Jeg samler på på 70-talls porselen, overnattinger på historiske hotell og gode adresser for skikkelig bra kaffe.

maria
Hei! Jeg heter Maria, er 22 år og studerer psykologi i Bergen. Leter etter noen å gå på loppemarked/kafeer/museer med, og som er like store lesehester som meg! :) Jeg liker også veldig godt å gå i byfjellene, og er glad i å tegne. Dessuten er jeg glad i musikk, og synger i kor. Send meg veldig gjerne en mail hvis dette høres interessant ut!

ida
Hei! Eg heiter Ida, er 28 år og bur i Bergen med sambuar og ganske mange potteplantar. Eg liker å bake, å strikke, å lese fine bøker og å vere ute. Drømmer om å lære å padle kajakk. Museum og gamle ting er både jobb og hobby. Tar gjerne ein kaffi med nokon!

maria
Jeg heter Maria, er 19-år, bor i Bergen og studerer på høyskolen. På bussen til skolen spiller jeg kabal på mobilen og hører på musikk, gjerne noe indierock inspirert. Jeg har 5 kamera liggende hjemme(digitale og analoge), er flink til å bake boller og knekkebrød, liker å gå på fjellturer, drikke te og danse på konserter. Jeg går ingeniørlinjen og trenger å møte noen kreative sjeler sånn at jeg ikke blir helt mattegal.

renate
Jeg heter Renate, er snart 20 år, og har nettopp flyttet til Bergen. Jeg går barnehagelærerutdanninga på høgskolen, og trives så langt! Noe av det jeg liker, er å lese, bake, ta bilder, gå i bruktbutikker, synge høyt når jeg er aleine, gå lange turer på fjellet, drikke (masse) te og høre på The Beatles. Bergen er fortsatt en stor og ukjent by for meg, så jeg vil gjerne bli kjent med flere her! Et kafébesøk er alltid koselig! :)

caroline
Hei igjen Mariell! Synes prosjektet ditt forrige gang fikk meg til å møte helt fantastiske mennesker! Vi har nå opprettet en gruppe på Facebook som heter “Bergensvenn”. Om du vil kan du jo gjerne vise til den, https://www.facebook.com/groups/bergensvenn/. Her er vi nå 7 medlemmer, 7 jenter, som avtaler å møtes nå og da i Bergen. Kjempekoselig!

karina
Hei! Jeg heter Karina, er 35 år og bor i Bergen. Jeg er glad i bøker, konserter, teater, kafé turer og en tur på fjellet.

silje
Jeg heter Silje, er 23 og bor i Bergen. Jeg studerer kunsthistorie, og tenker å studere grafisk design senere. Jeg vil gjerne ta en kopp te eller chai latte(nam!) eller rusle rundt i byen/parken.

vilde
Jeg er en jente på 22 som bor i Bergen. Jeg studerer sykepleie, men drømmer om å bli forfatter. Jeg vil gjerne ta en kaffe med noen :-)

ruth sofie
Jeg heter Ruth Sofie er 23 år, er gift og bor i Ytre Arna, litt utenfor Bergen. Er nettopp ferdig med en bachelor i grafisk design og har fått meg jobb som “potet” hos en fotograf. Jeg vil gjerne komme i kontankt med noen å gå på kafé og museum med, og prate om alt mellom himmel og jord.

siv
Eg heiter Siv og eg vil spele musikk! Eg speler el-bass, men vil òg lære å synge. Bur i Bergen.

camilla
Hei halloi! Jeg er Camilla, og er det mest innadvendte utadvendte mennesket jeg vet om. Jeg er 26, bor i Bergen og holder på å bake menneske nummer to med skjeggemannen min. Jeg er vanskelig, fryktelig sær og liker å strikke. Jeg er veldig glad i god kaffe og kakao, øl også for den saks skyld, men det er litt vanskelig nå om dagen. Kan alt for mye om historie, dataspill og mobiltelefoner, og finnes på instagram under navnet Milliecholy.

mette
Jeg heter Mette og jeg har klart å bli 19 år gammel. Jeg bor i Bergen og går nå på høgskolen for å bli ingeniør. Jeg elsker å danse , liker å gå i fjellet og sitte å høre på regnet tromme på vinduet med en kopp te. Jeg ønsker blant annet å bli flink til å strikke og sy og jeg vil male et stort maleri. Å lære å spille ukulele er også på listen over ting jeg vil gjøre. Jeg trenger å møte noen å gjøre alt dette (+mer) med og ellers noen å snakke med om alt fra feminisme og miljøvern til søte videoer av pandaer.

sunniva
Jente fra Molde, ny i studenttilværelsen og ny i Bergen. Studerer ved HiB for å bli grunnskolelærer (5.-10. klasse), med norsk som hovedfag. Liker litteratur, rødvin og øl. Trenger noen å snakke om viktige og uviktige ting med. Jeg har et falskt persisk gulvteppe, det er fint å ligge på det mens man hører musikk, og sikkert enda finere om man er to heller enn én. Jeg er litt eksentrisk, tidvis pretensiøs og i overkant utadvent, men full av omtanke, glede og kjærlighet.

Om jeg finnes på et sosialt medie, går jeg under kallenavnet “sunnisabb” (ja da, med ironisk distanse), dersom du vil stalke litt før du eventuelt tar kontakt. Da jeg aldri sjekker e-posten, foretrekker jeg at potensielle, fremtidig bekjente tar kontakt via facebook.

Takk og klem fra Sunniva Sabine Gule Hellwig.

trondheim
marta
Eg heiter Marta, er 24 år og bur i Trondheim. Eg studerer bioteknologi og litt fransk, og skulle ønskje eg kjende fleire som dreiv med andre ting enn ingeniørfag. Eg elskar bøker, likar å skrive, danse swing, drikke vin, gå på kino og bake pai. Av og til likar eg å gå tur i skogen med ein hund eg låner, men det er like fint å sitje heime eller på kafé med ein stor kopp te. Eg samtaler gjerne om alt frå hjernen til den ungen på jobben i går, via litteratur, musikk, filosofi, samfunn og alt useriøst imellom. Eventuelt skriv eg også gjerne postkort eller brev.

marte
Hei alle! Jeg heter Marte, er 19 år og bor for tiden i Trondheim der jeg studerer filmvitenskap. Er utrolig glad i å drikke kaffe med fine folk, se masse film og spise god mat. Reising, feminisme og det meste innenfor kultur er også noe som interesserer meg. Hadde vært veldig koselig å ta en kaffe eller brevveksle!

karoline
hei jeg heter karoline, er atten år og bor i trondheim. jeg vil veldig gjerne ha venner som bor både langt vekke og ganske nære. er veldig glad i å skrive brev, reising, kreativitet, pizza, hunder, fjellet og regnet. hadde vært fint med noen som liker post i postkassa, noen å bake kanelboller med, noen som vil ha strikka-skjerf i julegave eller noen som liker å bli smugfotografert.

ane
Jeg heter Ane, er 22 år og bor i Levanger, en time nord for Trondheim. Jeg er på mitt tredje og siste år på faglærer i musikk, og spiller hovedsakelig tverrfløyte. Liker å spille og høre på musikk, trene, drikke rødvin og øl med påfølgende dansing, lese, drikke kaffe på morgenen og te på kvelden, gå på kafé, henge med venner, fotografere litt, skrive litt. Ja :) Er like glad i å henge med meg selv som med andre og liker storbyturer og spontanitet. Om du vil være brevvennen eller vennen min, bare send en mail. (Og hvis noen vil starte et jenteband, kan jeg godt stille på bass.)

silje
Hei! Jeg heter Silje, er 25 og bor i Trondheim, men kommer fra Bodø. Jeg er en bokorm med en bachelor i journalistikk som prøver å finne meg jobb. Jeg liker å gå på kino, på konsert og på kafe. Jeg liker også lange samtaler over en tekopp (du kan drikke kaffe hvis du vil). Jeg vil gjerne ha flere venner i Trondheim :)

emilie
hei! dette er gøy! jeg heter emilie, er tjuetre år og bor i trondheim. her har jeg alltid bodd, men begynte akkurat på mitt første år som frilansmusiker! det byr på nye utfordringer og jeg vil gjerne treffe nye folk i min gamle og kjente by :) jeg elsker kaffe, sitte på biblioteket i timesvis og å danse en hel lørdagskveld.

mari
Jeg heter Mari, blir snart 28 år og jeg bor i Trondheim. Jeg liker å lese bøker, høre på skranglete rock eller fine, følelesladde sanger, se på filmer-særlig de med historiske tema og drikke te av store tekopper mens man snakker om livet. Det er også fint å lage god mat med masse krydder i og drikke spennende øl med fruktsmak. Jeg studerer Psykologi og jobber som Miljøterapeut-og elsker begge deler! Jeg vil gjerne hilse på spennende folk i Trondheim som liker hjartesmil.com like godt som jeg gjør <3

stavanger
maria
Hei! Eg heiter Maria! Er 26 år, bur i stavanger og studerer Litteraturhistorie. Vil så veldig gjerne starte eit jenteband! Men veit ikkje heilt kor eg skal starte! Eg synger og spelar piano. Om du syng, spelar eller dansar er ikkje så viktig. Eg synest at å vilja er viktigast.

tromsø
kristina
Jeg heter Kristina, er 21 år og har akkurat flyttet til Tromsø. Jeg studerer sosialantropologi ved Universitetet her. Jeg vil gjerne drikke en kopp te og bli kjent med noen nye mennesker!

hamar
elena
Heter Elena, er 26 år, og nettopp flyttet til Hamar. Jeg jobber i bokhandel og som støttekontakt, og vil gjerne drikke te, fotografere og spise sjokoladekake sammen med andre sjokoholikere.

gjøvik
mari
Jeg heter Mari, er 28 år og bor på Gjøvik. Jeg liker å lage mat og bake, lese bøker, og drømmer meg titt og ofte bort til eksotiske og mindre eksotiske reisemål. Flyttet hit for et år siden og savner noen å gå på kafe og kino sammen med, kanskje en turkamerat (er ingen atlet altså) og ellers en eller flere å skravle med om alle mulige og umulige ting :)

kristiansand
kathrine
Eg heiter Kathrine og er 21 år. Eg har nett flytta til Kristiansand for å studera oversetting og interkulturell kommunikasjon. Ellers elskar eg bøker,, fotografering, matlaging, strikking og te. Og så syklar eg rundt med grønt setetrekk og korg frampå :) Om du vil vere brevvenn eller møtast over ein kopp kaffi/te kan du gjerne sende ein mail

mari rikke
Jeg heter Mari Rikke og er førsteårsstudent på utøvende klassisk sang i Kristiansand. Jeg vil gjerne finne på noe kos med spennende og interessante mennesker :)

torunn
Jeg heter Torunn og bor litt utenfor Kristiansand. Er nesten 22, og tar opp videregående fag for øyeblikket. Jeg trives både i aktivitet og helt i ro, så er opp for bl.a. kaffedrikking, klatring, teater, tur, konsert, og ellers ting jeg ikke kommer på fordi jeg kanskje aldri har gjort det før.

stockholm
rebecca
Jag heter Rebecca, jag är 21 år och bor i Stockholm. Jag studerar yrkesfotografi men har just nu praktik i Stockholm. Jag tycker om böcker men är alldeles för lat för att läsa(men i höst tänker jag försöka), stickade koftor, är alldeles för besatt av tv-serier. Jag tycker att musik är det bästa som finns. Jag äter inget som har haft en mamma. Tycker att utflykter är det bästa som finns. Vill flytta till Köpenhamn och ha en liten hund som följer med mig överallt. Jag samlar på vinyler och drömmer om Paris.

rebecka
My name is Rebecka, I work as a communication manager in Uppsala, and I love to spend my weekends in Stockholm (Söder) and just drink coffee, walk around or go to a museum (love Fotografiska).
In Uppsala, I love to go to this old cinema called Fyrisbiografen.
Other interests are reading books, photography, philosophy, graphic design and psychology.
Love meeting new people, and would like to grab a coffee and take a walk with someone, somewhere.

göteborg
elise
Jag heter Elise och är en 20årig tjej som bor i Göteborg. Pluggar på Göteborgs universitet. Älskar att läsa, sitta på kaféer och dricka kaffe och gå i secondhand butiker och leta efter nya böcker.

københavn
gerd
Jeg flyttet akkurat til min dømmeby, nemlig København, for å studere Informasjonsvitenskap og kulturformidling! Jeg vil gjerne møte noen som også elsker å sykle rundt i denne byen, og som kunne like å drikke kaffi fra termos og spise bananmuffins i Frederiksberg have en lat ettermiddag.

aalborg
tine
I’m Tine, a 28 year old copywriter and blogger from Aalborg, Denmark. I am big on movies, music, coffee, cake, cooking, clothes, walks and all things retro (find out more on my blog:http://solastdecadeblog.blogspot.dk/). I would love to find someone to share a coffee, go to a concert or visit museums with – but a good pen pal from anywhere in the world would be great, too.

london
julia
Hallo! Jeg heter Julia, er 19 år og flytter til London nå i september for å ta bachelor i journalistikk på City University. Liker whiskey, har en Frode Grytten-tatovering, lager nye spotify-lister for hver måned, er en av de som blogger (nilsenjulia.blogg.no), er opptatt av politikk (stemmer Rødt) og feminisme (som jo går under politikk), og lager musikk. Hadde vært veldig hyggelig å møte noen i London-området!

linn
jeg heter Linn, er 19 år fra Asker, og flytter til Reading/London i september for å studere grafisk design. Liker øl, rock (led zeppelin, rolling Stones osv), litteratur og å male. Er en som kan ha dype samtaler om politikk men også “barnslige” ting som Disney. Hvis noen vil skrive et brev, møtes over en kopp kaffe, blåse såpebobler eller spille luftgitar hadde det vært kjempehyggelig!:)

anja
Anja, 22 år og har nettopp flyttet til London, Kingston Upon Thames for å studere HRM. Har flyttet inn i en søt leilighet sammen med samboren min, vi har vært sammen i litt over tre år. Har jobbet 3 år i Hæren men vil nå ta fatt på studiene. Liker å utforske nye plasser, drikke vin, kaffe og te og spise bakst. Er generelt opptatt av mennesker, og vil gjerne møte noen nye! :-)

sunniva
Jente på 22 som er på rømmen på fjerde året fra pittelille Molde. Funnet meg til rette i London og starter straks på siste året journalistikk. Liker å utvide kaffihorisonten, gå rundt og utforske, gå på konserter og skravle :-)

charlotte
Hei! Jeg heter Charlotte, er 25 år gammel og flytter til London om et par uker for å bli konditor. Leter etter noen å spise kaker og drikke kaffe med, snakke om bøker og filmer og å utforske London med.

Hi! I’m Charlotte, I’m 25. I’m moving to London in a couple of weeks. I’ll be studying Patisserie. I’d like someone to hang out with in cafes for hours on lazy days. And who wants to talk about books, and films, and everything in between.

joana
My name is Joana, I live in London. I work as a fashion assistant and study fashion journalism. My hobbies are reading random books, wandering around London taking photos, going to exhibits and watching too many crime TV shows. I would love to get a tea or coffee with someone, or even simply being a pen pal if you don’t live in London.

catriona
Hello! My name is Catriona (you pronounce it like Katrina, it is the Scottish spelling). I have just turned 22 and I am from Edinburgh, Scotland. I studied for a degree in film and philosophy the Netherlands and am now back in the UK. I will live in Edinburgh for another month or so, and then I will move to London to study art. I am a writer and artist, and am a bit nervous about moving to London, so would love to drink coffee with someone with similar interests. I am also really keen to learn new languages, so if you speak another language (especially if it is a Nordic language) it would be really cool to hear from you – maybe we could exchange skills! :)

christina
Hei :) Jeg heter Christina og jobber i media i London. Skulle gjerne hatt noen å utforske London med; gå på museum og marked, drikke drinker og tråle gatene etter den beste og sterkeste kaffen. Jeg har vært her i 3 år og møtt mange fantastiske mennesker på veien. Nå har mange av mine nærmeste flyttet så hadde vært fantastisk å kunne stifte noen nye bekjentskaper :)

hannah
Jeg heter Hannah, 22 år gammel og bor i london. Studerer psykologi ved Roehampton university. Liker gode samtaler, matlaging, bøker(!!!), kafebesøk som varer lenge og museer.

daniella
Hej! Jag heter Daniella Caspian och jag bor i London. Jag tycker om Anberlin, övergivna platser, ölprovning och att dansa. Jag skulle vilja lära känna någon här i staden eftersom jag tog modet och flyttade hit utan att känna någon alls egentligen.

viktoria
Jeg heter Viktoria, er 22 år og studerer engelsk litteratur i London. Jeg liker fine cafeer, gode romaner og musikaler. Liker også fine samtaler over en kaffe- så ta gjerne kontakt!

melodie
Hello! I’m Mélodie and I live in London. I am a part-time waitress and part-time crafter, and I am planning on opening my little e-shop soon :-) My favourite hobbies are traveling, eating cakes, reading novels and history books and seeing exhibitions. Who would like to be my pen-pal? :)

ellen
Hei! Jeg heter Ellen og studerer siste året på en bachelor i Engelsk Literatur. Bor i Oxford men kaster meg fort på bussen til London når en god kaffe & samtale venter. Når jeg ikke sitter begravd i en bok eller slapper av med Netflix drømmer jeg om et liv i London og en kreativ jobb jeg elsker. Er (litt for) glad i film og TV-serier, klassike bøker, indie-musikk og ikke minst mote. Ser på meg selv som en innadvent men entusiastisk person og elsker å prate med likesinnede mennesker. Kontakt meg gjerne hvis du vil møtes over en kaffe i London eller Oxford eller bare utvekse fine ord :)

southampton
line
Eg heiter Line, og flyt til Southampton om to veker. Eg skal studera, men sidan eg kjem åleine hadde det vore supert med alle typar nye bekjentskapar! Om eit år har eg ein bachelorgrad i magasin- og featurejournalistikk, og eg elskar spicy mat og ferskpressa appelsinjuice.

mia
Jeg heter Mia, er (veldig snart) 20 år og flytter til Southampton om 2 uker. Reiser alene og vil veldig gjerne bli kjent med noen! Elsker polaroidkameraer, jordbær og ruccola med pizza under. (obs: vilde flyttar óg til southampton)

bournemouth
ingri
Hi! Eg er Ingri (21). Eg er stondo bittelitt einsam i England. Eg studere fashion design and technology i Bournemouth. Det hadde vert supert å vorte kjent med andre som bur i England, som kanskje er litt i same båt? Kanskje nokre brev, eller ein liten kopp te om det hadde klart å gått oppiopp :)

dublin
maria
Hei! Jeg heter Maria, er 22, og bor i Dublin på 4. året nå. Har lyst på noen å lete etter god vegetar mat, fint kveldslys eller bare å gå langs vannet med av og til. Sier heller ikke nei til en email-venn (er litt dårlig på det der med brevsending, altså, men email er jeg rågod på). Liker samtaler om rare tanker fra klokka 2 på natten, hva som er i avisen som ikke burde være der og hvorfor kunst er løsningen på alt. Kom å si hei!

Hi! My name is Maria, I’m 22, and I live in Dublin on the 4th year now. I’m looking for someone to hunt for good vegetarian food, find the golden hour or just walk along the water with sometimes. I’m totally up for an email-pal (I’m kinda bad at that whole sending letters thing, but emails I’m really good at!). I like conversations about weird thoughts from 2 am, what’s in the newspaper that should actually be there and why art is the solution to everything. Come say hi!

edinburgh
pernille
Jeg heter Pernille, er 23 år fra Molde og har akkurat flyttet til Edinburgh for å ta en master i nevropsykologi. Jeg er egentlig altfor redd og nervøs for sånne ting som det her, men bestemte meg for å bli med likevel, for jeg kjenner INGEN. Jeg er lidenskapelig opptatt av psykologi og hjernen, men jeg elsker óg å vandre gatelangs og ta bilder, drikke kaffe og vin. Jeg håper å finne noen å diskutere feminisme og politikk med, kikke i bruktbutikker og bokhandler med, og så har jeg uendelig lyst til å se både Ben Howard (6.desember) og Jon Richardson (13.september) live i høst, men er ikke helt sikker på om jeg vil gå alene.

jenny
Jeg heter Jenny, snart 20, og flytter om fem dager til Edinburgh for å studere filosofi og økonomi. Jeg er den mest ubesluttsomme jeg vet om, svak for Modern Family og nysgjerrig på å forstå verden og samfunnet rundt meg. Elsker alt av Erlend Loe, sitater på husvegger og å diskutere fri vilje eller politikk. Ønsker å finne Edinburghs gjemte bokhandlere, platebutikker (selv om platespilleren blir igjen hjemme) og kafeer, gjerne med en ny venn!

 

aberdeen
solveig marie
Hei! Jeg heter Solveig Marie, og flytter til Aberdeen i Skottland nå på fredag. Håper på å møte andre nordmenn i omegn? :D

budapest
kata
My name is Kata, I’m 35 and I live in wonderland, Budapest. I am married to a wonderful man, we have two sweet daughters (Anna, 21 months and Lili, 7 years old) and I am on maternity leave with the younger one, spending most of my time in playgrounds… I work in marketing, and a bit in gastronomy. I do not eat meat, but I love coffee, Scandinavian literature and movies. You can mail me in Norwegian or English (or Hungarian).

vienna
julia
My name is Julia and I just moved back to Vienna, Austria after studying in London for a year. I am currently trying to figure out where my path will lead me – back to London, out in the world? Basically that is what I most love to do: philosophising about life and being human. I’m passionate about theatre, which is also my career of choice, although not ON stage. I love having a chat while drinking coffee or tea and enjoying a little sweet treat, reading and spending hours in bookstores which always calms me down, going to the movies or seeing a band that I love in concert. But I won’t even try to fit my personality into a few sentences…if you want to know more, please write to meet up or to become pen pals – who doesn’t love the feeling of receiving some proper and personal mail.

paris
lisa
Hejsan! Lisa heter jag, är en 22-årig student från Sverige som flyttar till Paris nästa vecka. Jag gillar att laga mat, fotografera och mysa med mina katter. Tänkte spendera hösten med att gå vilse i montmartre, försöka hitta paris bästa croissant, dricka en hel del rödvin och tråna efter charmiga fransmän. Känner ingen i Paris för tillfället så det vore ju förträffligt om någon där ute har liknande planer och vill mötas upp för en kopp kaffe eller två?

lina
Jeg heter Lina, er 23 år, studerer statsvitenskap og skal tilbringe de neste månedene i Paris. Siden jeg ikke kjenner så mange der hadde det vært hyggelig og møtt noen for en kopp kaffe eller lignende. For øvrig er jeg svært glad i kaffe, europeiske byer, bokhandler, løpe i skogen og sitte på café.

ida
Jeg er 22 år, heter Ida og er også en nyankommet nordmann i Paris som trenger en å drikke kaffe med:) Jeg studerer statsvitenskap jeg også, elsker kaffe, musikk, bøker og prøver å lære meg fransk i rekordfart! Send meg gjerne en mail hvis du vil ta en kaffe.

berlin
mia
Jeg heter Mia, er tjuefire år og kommer fra Østfold. For to måneder siden flyttet jeg nokså impulsivt til Berlin på grunn av kjærlighet og kjedsomhet. Planen er å fullføre en bachelor i litteratur, men alt tar tid i et nytt land. Nettverket mitt her er veldig begrenset, og det ville vært supert med en kaffe – eller brevvenn. Jeg liker godt å lese litteratur av all sort, å finne små bortgjemte kafeer, lære språk, høre på rock, drikke god øl, diskutere politikk, lange gåturer i høstmørket og samtaler som er så engasjerende at man ikke klarer å avslutte kvelden.

gina
Jeg heter Gina, er 24 år gammel og studerer i Berlin. Jeg elsker bøker, kunstmuseer, loppemarked, fotografi, musikk, gjenbruk og spaserturer og blir alltid glad for nye venner å gå på oppdagelsesferd med, gå på marked og drikke kaffe med.

pen pals
molly
Hello! My name is Molly and I live in Virginia in the United States. I graduated from an all-women’s university and since then I’ve been bouncing around from job to job. I’m a photographer and studied English/Creative Writing. I’d love to meet some new friends for coffee or get some pen pals. I’ll send cute things :)

fiorella
Hi! My name is Fiorella, I’m 25 years old and I’m from Argentina. I love cooking (and eating!), watching movies and Tv shows and think about nice things, travels and books. I study filmaking and teach scriptwriting at my local university. I’d love a pen pal to share thoughts and wishes. <3

esther
Hello! I’m Esther, 24, and I live in Austria (near Vienna). I study cultural and social anthropology at university and am starting an internship at a publishing company next week. I love to read, listen to music, watch tv-series, take pictures and cook. I would really love having a pen-pal :)

stine
Hei, jeg heter Stine og er 27 år. Jeg er en nerdete, lesende, øldrikkende, brettspillende, syklende, introvert person som har flyttet ut på landet midt mellom Sandefjord og Larvik. Det morsomste som sjedde meg i går var at jeg fikk filmmusikken til “Garden State” på vinyl i posten. I dag har jeg blitt solbrent på nesa. Om du enten bor i nedre del av Vestfold eller liker å skrive brev (digitale sådann) så håper jeg du tar kontakt.

audrey
Aloha! My name is Audrey :) I turned 18 yesterday and am currently living in the USA to start my freshman year of college. Before that I lived in China for eight years and studied at an international school, and before that I lived in Los Angeles for ten years. I like to read books and blogs, experiment with photography and editing, and I’m so excited for autumn, because it’s my favorite season. I’d love to have a pen pal and send postcards or something!

raluca
Salut! My name is Raluca and I’m 18. I live in Romania physically, but parts of me are everywhere around the world or in some 500 pages books. I am (actually I will be) a student, I will start studying Japanese this October. I like art and literature, autumn, the sea, the smell of coffee, the variation of light through the day. I like to talk about time and it scares me that a little decision can be so crucial for my entire life. I like to talk about beautiful memories, favorite scents and tasty food. I am a shy person and I would like a kind person to be my pen pal (or email friend) and maybe one day we can also meet for a cup of tea. Thank you!

nieves
Hi, I’m nieves I’m from Venezuela and I’m 27 years old. I like to dance, go out and spent time with my friends and family. I love to travel and meet need People. I enjoy photograpy. We can be penpals :)

jenna
hej! jag heter jenna, jag är nästan 22 år och bor i usa. jag har bott också i finland, mitt hjärta kommer att bli där alltid. jag pluggade i finland men nu jag tänker att plugga här i usa. jag tycker om språk, musik och filmer. vill mycket gärna öva min svenska med en brevvän! (jag kan flytande finska men min svenska är fortfarande jättejätte dålig.)

hi, i’m jenna and i live in the states, i’m almost 22. i’ve lived also in finland and my heart will always be there. i was studying in finland, but now i’m planning on studying in the states. i love languages, music, and films. i’d love a swedish-speaking penpal as i’d really like to practice my swedish, but if you don’t speak swedish, that’s okay too!

johanne
Hello! My name is Johanne, I am 21-soon-22 year old, and live in Chicago! I am Norwegian, and have just moved back here. I study art, and really like to bike, learn new things (languages, instruments, dance moves) and write letters!

Pen pals?
Physical pals?

I also bake make the best scrambled eggs, am learning to walk on my hands and am considering sending a mariachi-band to my friend’s door in Norway.

guro
Hei, jeg heter Guro og er 17 år. Jeg har bodd i samme hus siden jeg ble født, og det ligger i Haugesund. For tiden går jeg på musikklinje i Haugesund og spiller trompet, og jeg jobber i en blomsterbutikk. Jeg liker godt å lese, se filmer og å oppdage ny musikk. Håper å få meg en brevvenn, ettersom noe av det kosligste som finnes er å sende brev!

*translation:
this is my let’s make friends project, where people email me an ad on themselves, and then i put them together so that like-minded people can find eachother and become friends. i know firsthand that it’s pretty hard moving somewhere new, or simply trying to make new friends as an adult. so here’s how it works: every name is a link, so if you press it a mail window will pop up. and then you’ll just email this person saying “hi! i want to be your friend/pen pal”.  if your ad isn’t here, or even if you didn’t originally send me one, email me. and don’t forget to look at the last round as well. 

Follow:
Share:

13 Comments

 1. 12:35, 13 Oct 2014 / 12:35

  Dette var et koselig påfunn, også fint å se hva slags personer som leser denne bloggen :)

 2. 16:34, 13 Oct 2014 / 16:34

  Hi :) I’m Iwona and I am a blogger and illustrator :) I just found your blog, which is interesting and cute:) I really like it :) I would like to show you my blog and my illustrations and If you get a second, I’ d love to hear your thoughts on topic my illustrations and blog:) I greet:)

 3. 16:46, 13 Oct 2014 / 16:46

  dette er helt fantastisk mariell. gud hvor god du er. jeg elsker dette prosjektet.

 4. ein snik
  20:33, 13 Oct 2014 / 20:33

  syns dette er så fint, kjære mariell!

 5. ida
  20:56, 13 Oct 2014 / 20:56

  fantastisk påfunn! dessverre var jeg ikke tøff nok til å bli med denne runden, men kanskje neste?

 6. HildeSofie
  21:42, 13 Oct 2014 / 21:42

  Hurra! Mail sendt :-)

 7. Andrea
  23:16, 13 Oct 2014 / 23:16

  – For en svær gjeng! (Så hyggelig at så mange har skrevet!) Du burde invitere alle på fest ;) (…det økonomiske aspektet ved det tenker vi ikke på)

 8. 23:29, 13 Oct 2014 / 23:29

  å! gleder meg til å få mail :)
  (og skal nok sende noen selv snart, óg)

 9. 23:48, 13 Oct 2014 / 23:48

  dette konseptet er magisk. det gleder meg på en mandag. takk for at du setter igang!
  <3

 10. Maria
  00:19, 14 Oct 2014 / 00:19

  Supert konsept – jeg har nå fått en email-venn! :D

 11. Ragnhild
  09:18, 16 Oct 2014 / 09:18

  Nydelig <3

 12. Embla
  21:42, 19 Nov 2017 / 21:42

  Gjør dette igjen da! Super ide som hjelper og skaper masse glede<3

 13. Karina
  00:04, 09 Jan 2019 / 00:04

  Hei! Jeg heter Karina og er nylig flyttet til Bergen. Jeg jobber og bor i kollektiv. Dagene blir lange og ensformige, da det ikke alltid er lett å få venner når man jobber og ikke studerer. Har behov for å komme meg ut og fylle dagene med noe/noen. En ny venn rett og slett! En å gå på turer med, trening, ta en kaffe eller slappe av, spise middag, prate med, hva som helst. Ta kontakt da vel! Da blir jeg glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *