a weekend in sogn og fjordane.

s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.s&fj.bryllup.101014-2133

helga i sogn og fjordane var mildt sagt travelt. fredag kom me til sogn etter å ha vore i nordfjord for operaen resten av veka. me tok med oss faren til jostein og reiste til aurland, der me såg fredrik i kjærleikens ferjereiser. det var så bra, og heilt fantastisk å sjå fredrik på scena. må smila av å tenka på den 17 år gamle fredrik som eg flytta inn med, følast som eit liv sidan. laurdag fotograferte eg eit bryllup i luster, og på kvelden kom fredrik, sara og jostein og henta meg til det som skulle bli vårt første hytteprosjekt: ein musikkvideo for jostein. me hadde på oss alle kleda me kunne finna og filma filma filma. synne hadde sydd dei mest fantastiske kleda, eg og sara filma, fredrik var framfor kamera og jostein laga mat og passa på oss. mykje meir om det seinare, såklart, men for no er eg ganske høg på å ha fått vore i norge i den vakraste tiden, med glødande tre og uforutsigbart vær.

ps: no er eg tilbake i london etter ein månad i norge. i tilfelle de hadde mista oversikten, meinar eg, for det har til og med eg til tider.

*translation:
we spent the weekend in sogn after the rest of the week in nordfjord. we brought jostein’s dad to see fredrik’s play, so great to see him do so well, it makes me smile to think of the 17 year old i moved in with, feels like a life ago. on saturday, i shot a wedding and in the evening j, fredrik and sara picked me up to go to the mountains and shoot a music video. synne had made the clothes, fredrik wore them in front of the camera, sara and i filmed and jostein cooked and cared for us. much more about this later, of course.

ps: i’m back in london now after a month of travelling. in case you fell out of the loop there for a little bit, i did too. 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 14:00, 10 Oct 2014 / 14:00

    God helg – ser helt nydelig ut!

  2. Irene
    14:19, 10 Oct 2014 / 14:19

    Ser heilt fantastisk ut. Gler meg til å høyre meir om prosjektet. God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *