au revoir, oslo! bonjour paris!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

i kveld reiser me til paris etter ei veldig travel og fin veke i oslo. aller mest har eg vore fotograf og tante, og det har vore så himla fint tross alle veldig trøytte morgonar for å rekka fem minutt med t og s før dei må gå på skulen. i dag var eg trafikkvakt på barneskulen og følte meg så innmari kul der eg skula til begge sider og stoppa bilar så dei små kunne gå forbi. oslo har vore skulebollar og raudvinsglas og venner og vondt i halsen og viktige samtalar. i kveld skal me drikka vin med haleigh og snakka til me omtrent sovnar, så blir det fine dagar i frankrike med litt jobb men mest kos.

*translation:
tonight we are leaving for paris after a very busy and great week in oslo. i’ve mostly been a photographer and an aunt, and it’s been so nice despite the very early mornings to squeeze in five minutes with them before they have to go to school. today, i was on traffic duty at the school, and felt so cool and powerful stopping cars so the little ones could cross the road. oslo has been custard buns (scandi specialty) and red wine and a sore throat and important conversations. tonight, we’re going to drink wine with haleigh and talk until we fall asleep. we’re up for some great days in france with a little bit of work but mostly play.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Ulrikke
  14:15, 24 Sep 2014 / 14:15

  Nå fikk jeg lyst på skolebolle… Nydelige bilder. God tur til Paris, og takk for fin blogg. (Min første kommentar, føler aldri at jeg har noe vettugt å si.)

 2. 15:58, 24 Sep 2014 / 15:58

  Beautiful!

 3. 18:40, 24 Sep 2014 / 18:40

  I’ll be in Paris too on Monday/Tuesday/Wednesday!!

  • mariell.
   Author
   23:31, 24 Sep 2014 / 23:31

   what!! we leave monday morning!! but haleigh wants to meet you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *