a monday in oslo.

oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.oslo, monday.

måndag starta med chai og kanelbolle og esra på liebling. ho er så syka fin og bra. så fotograferte eg ein sju månadar gamal bebis på løkka før eg reiste vidare til lunsj på åpent bakeri og sara, frøy, fredrik og knut. elskar at vennene mine elskar bolle, og at dei kjøper meir om dei har lyst på meir. så henta eg tantebarn på skulen (var den nervøse tanta som aldri hadde vore der før og syntes alle ungane såg like ut) og på vegen heim oversatte eg alle ord dei ville til engelsk. eg og lille s brukte ettermiddagen på å bretta klede og leita etter lauv ute i haustsola. me laga middag og han var kjøkkensjefen som alltid ville ha meir smør i potetstappa.

*translation:
monday in oslo started with chai and a cinnamon bun at liebling. then i photographed a seven month old before heading to another bakery to have lunch with sara, frøy, fredrik and knut. i love that my friends buy more buns if they want more buns. i picked up my niece and nephew from school and then s and i spent the afternoon with laundry (we exchanged techniques) and picking leaves in the september sun. we made dinner, and he was the head chef who always wanted more butter in the mashed potatoes.

3 Comments

  1. 17:59, 23 Sep 2014 / 17:59

    Åh, savner Oslo og alle vennene mine der litt nå..

  2. 20:49, 23 Sep 2014 / 20:49

    så fine bilete! liebling er ein fin plass.

  3. 23:34, 23 Sep 2014 / 23:34

    Alltså, dina bilder!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *