oslo.

oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.dei siste dagane i oslo har vore så sjukt travle. eg har drukke tusen kaffikoppar, blant anna med esra og mina, snakka med redaktøren vår, byssa bebis lenge lenge lenge, fotografert framande i botanisk hage (den finaste plassen i oslo), ete focaccia med jostein til lunsj og hatt møte med ei brud som gav meg ein gave. følast som eit halvt år minst! veldig veldig fint. håpar de kan tilgi at det er så stille her inne. <3

*translation:
the last few days in oslo have been so busy. i’ve drunk a thousand coffee cups, with esra and mina amongst others, talked to our editor, cuddled with my new nephew, photographed strangers in the botanical gardens (the most beautiful place in oslo), eaten focaccia with jostein for lunch and met with a bride who gave me a gift. feels like almost six months! but very very good. i hope you’ll forgive me for the silence in here.

 

5 Comments

 1. 20:45, 21 Sep 2014 / 20:45

  En gang du har tid – blir veldigsupergald hvis du gidder å skrive hvilke (spise)steder som er på bildene over? Botanisk hage skjønte jeg :)

  På forhånd tusen takk! Elsker bloggen din; du tar de fineste bildene!

  Hilsen Anaruh

 2. oda
  20:50, 21 Sep 2014 / 20:50

  estetikken din er så bra jo

 3. Hedda
  14:48, 22 Sep 2014 / 14:48

  Kjære Mariell. Tid for en liten kommentar fra meg, en fast leser over mange år :) Min desidert favoritt-kategori på ditt deilige pusterom på det store internett er “Texts and thoughts”. Når jeg vil ha substans og kvalitet går jeg gjennom arkivet der og kooser meg. Jeg skulle ønske det kom litt oftere, men dette er ikke en kritikk, dette er snarere ett meget meget stort kompliment fordi det er der man virkelig finner deg, og dybden av deg (føler jeg hvertfall). Gleder meg til det arkivet blir enda lengere, for der er det kvalitet på ett nivå som mangler på de aller fleste nettportaler, om det blogger, eller andre sider som HelloGiggles og lignende.

  Takk for meg, og først of fremst; tusen takk til deg!

  Hedda :)

 4. 10:19, 25 Sep 2014 / 10:19

  Oi, så gøy at du har vært i Oslo i det siste! Selv har jeg nylig kommet hjem fra fire dager i Brussel. Kos på kontinentet, altså <3 Håper du får det strålende i Paris! Hils fra meg, hihi. Jeg blir glad av å se Oslo i bildene dine, forresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *