working for/being in, love.

.

for ei veke sidan fotograferte eg bryllupet til ingvild og askil i bergen. det var ein så vanvittig fin dag. 

i dag skal eg fotografera eit i oslo. men aller først: velfortjent og lett trøytt kaféfrukost med min forlovede, som er han eg helst vil vera rundt og som eg i det siste har jobba for mykje til å stoppa opp ordentlig med. me sjåast over kaffikoppane og den ferskpressa appelsinjuicen, og eg håpar de framleis søv under varme dyner med planer om fabelaktige storslåtte late septemberlaurdagar.

*translation:
a little shot from last weekend in bergen. today, i’m shooting a wedding in oslo. but first: a well deserved and longed-for breakfast with my love, the one who i want to spend all my time with and who i’ve lately not been able to talk to as much because of work work work. i’ll see you where the coffee cups and fresh orange juice is. i hope you’re still sound asleep in warm beds, with plans of grand and fabulous september saturdays.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. ida
  09:25, 20 Sep 2014 / 09:25

  bloggen din er så fin! jeg følger deg på bloglovin’ og hadde en del uleste innlegg som jeg har kost meg med nå. morgenfuglen i meg våknet tidlig i dag, så nå sitter jeg bare og ser på kjæresten min som sover søtt ved siden av meg. og det er så fint. lykke til med fotograferingen!

 2. Ragnhild
  10:38, 20 Sep 2014 / 10:38

  Kjære deg! Eg vil berre sei takk for at du deler alle desse vidunderleg biletene og orda.

  Mvh Ragnhild

 3. mamma
  11:04, 20 Sep 2014 / 11:04

  Lukke te i dag

 4. 15:26, 21 Sep 2014 / 15:26

  Det er er vakker blogg du har! Jeg skal nyte søndagen på sofaen med min kjære. Se 30 Rock, og spise pasta. Kanskje bake brød. Jeg lurte på en ting. Jeg har lyst til å kjøpe meg nytt kamera. Har fra før et gammelt Canon 20D, som jeg har brukt mye og er veldig glad i. Dessverre begynner det å bli gammelt og trenger å skiftes ut. Har du forslag til et kamera som kan fungere på omtrent samme måte som det jeg har hatt? Tror du Canon 70D er et godt alternativ?

 5. 15:51, 21 Sep 2014 / 15:51

  Vakkert, vakkert, vakkert. Heldige deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *