monday.

Untitled
måndag stod me opp tidlig, for me skulle ut og møta NRK. jostein vart filma til ei sak om operaen han har oversatt til nynorsk som settast opp på opera nordfjord i desse dagar, også prata me óg generelt om livet i london og det å vera to.  me gjekk kjempelangt frå aust til nord langs kanalen, og åt pannekakelunsj. kameraet fekk ligga i veska av ukjent grunn, nokre dagar blir det berre sånn.

sept.
etterpå var eg så sliten. sjølv kor grei ein journalist er er det så utslitande å prata om seg sjølv i timesvis.

sept.sept.
men det var ettermiddagssol i leiligheten og jostein laga struts.

sept.
så åt me pasta til middag, så godt, og jostein er den søtaste når han kjøper rar pasta berre fordi.

*translation:
on tuesday, we got up early to get ready for interviews with NRK (the national broadcaster). jostein was interviewed about the opera he has translated that premieres in a few weeks, and i was interviewed about life in general. i had my camera, but it stayed in my bag as it does on days like this, i really don’t know why. afterwards, i was so tired. no matter how nice the journalist, it’s exhausting being interviewed all day, especially if walking from east london to north london. but, there was afternoon sun in our flat, and j made an ostrich. then we had pasta for dinner, and j is so crazy cute when he buys weird pasta just because.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *