monday.

Untitled
måndag stod me opp tidlig, for me skulle ut og møta NRK. jostein vart filma til ei sak om operaen han har oversatt til nynorsk som settast opp på opera nordfjord i desse dagar, også prata me óg generelt om livet i london og det å vera to.  me gjekk kjempelangt frå aust til nord langs kanalen, og åt pannekakelunsj. kameraet fekk ligga i veska av ukjent grunn, nokre dagar blir det berre sånn.

sept.
etterpå var eg så sliten. sjølv kor grei ein journalist er er det så utslitande å prata om seg sjølv i timesvis.

sept.sept.
men det var ettermiddagssol i leiligheten og jostein laga struts.

sept.
så åt me pasta til middag, så godt, og jostein er den søtaste når han kjøper rar pasta berre fordi.

*translation:
on tuesday, we got up early to get ready for interviews with NRK (the national broadcaster). jostein was interviewed about the opera he has translated that premieres in a few weeks, and i was interviewed about life in general. i had my camera, but it stayed in my bag as it does on days like this, i really don’t know why. afterwards, i was so tired. no matter how nice the journalist, it’s exhausting being interviewed all day, especially if walking from east london to north london. but, there was afternoon sun in our flat, and j made an ostrich. then we had pasta for dinner, and j is so crazy cute when he buys weird pasta just because.

Share:

4 Comments

 1. 11:54, 14 Sep 2014 / 11:54

  Haha, ååh. Nostalgi – jeg pleide ofte å spise pastahjul i barndommen, dog med ketsjup på!

 2. 21:38, 14 Sep 2014 / 21:38

  pasta med fin form smaker best på mandager :)

 3. Aurora
  23:43, 14 Sep 2014 / 23:43

  Heihei! Sendte inn til finn-venner-greia di på e-post og lurer på når du legger ut innlegget? Er så spent og så gira på å kanskje bli kjent med nye mennesker!!

  • mariell.
   Author
   00:43, 15 Sep 2014 / 00:43

   eg ventar litt til sidan det framleis renn inn med epostar og kommentarar! men i neste veke, tenkte eg. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *