sometimes i think i have felt everything i’m ever gonna feel. and from here on out, i’m not gonna feel anything new. just lesser versions of what i’ve already felt.

Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.
denne veka såg eg og jostein her. den var enda finare enn eg hadde trudd, filmingen var verkeleg heilt unik og så vakker, og alle skuespelarane var perfekte. den fekk meg til å vera så takksam for alt eg har i den fysiske verda, og etterpå var eg nesten overvelda av å kunne holda i jostein. det skjer veldig sjeldan med film for meg. eg elska den. sjå den no, eller helst i går.

Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.Sometimes I think I have felt everything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt.

 

*translation:
we finally got around to seeing her. i loved it so much, and it made me grateful for everything i have in the physical world, like being able to hold my boyfriend. that rarely happens with films. i loved it. the filming was beautiful and the acting performances were perfection. see it tonight.

Follow:
Share:

18 Comments

 1. Anne
  11:21, 04 Sep 2014 / 11:21

  Vet! Den er så fin! Så den når den kom og ble helt forelsket.

 2. 11:25, 04 Sep 2014 / 11:25

  åh, eg og elska den! så spesiell og annleis, men allikevel kjent og nær

  • mariell.
   Author
   10:48, 09 Sep 2014 / 10:48

   mm, akkurat det!

 3. 11:28, 04 Sep 2014 / 11:28

  Her er ordentlig amazing. Den satte dype spor hos meg og. Jeg så nylig en Vice-dokumentar om Japan. Der har det blitt mindre og mindre populært å ha ordentlige kjærester og å gifte seg og få barn, fordi de får stilt behovene sine gjennom kjæreste-apper/dataprogrammer, og bordell/steder de kan gå for fysisk kontakt/kosing osv. Skummell utvikling.

  • Andrea
   22:14, 04 Sep 2014 / 22:14

   Må si meg veldig uenig i at Her er en god film, jeg likte den absolutt ikke! men den dokumentaren hørtes veldig spennende ut, veit du hva den heter?

   • guro
    02:13, 07 Sep 2014 / 02:13

    enig, likte den heller ikke – forstår ikke greia. synes den var pretensiøs og tilgjort, hipstorama.

 4. 12:30, 04 Sep 2014 / 12:30

  nei, no må eg sjå å få sett han! ser så fin ut.

  • mariell.
   Author
   10:48, 09 Sep 2014 / 10:48

   ja, skriv det på lista så du kan kryssa det ut!

 5. 13:01, 04 Sep 2014 / 13:01

  Åhh, den er så fin. Så den på kino med kjæresten, og vi sørget for å bruke et vennepar som unnskyldning til å se den en gang til like etterpå. Har også ført til at vi syns det er fryktelig morsomt å rope med glad, lys stemme: “føkk ju!!”.

 6. 15:27, 04 Sep 2014 / 15:27

  Det er den fineste film. Jeg blev også helt overvældet, da jeg så den for noget tid siden. Meget interessant ifht. til alt det med at være online – det kan være ret skræmmende…

  • mariell.
   Author
   10:49, 09 Sep 2014 / 10:49

   ja, fikk litt lyst til å skru av iphonen etterpå. :/

 7. 15:47, 04 Sep 2014 / 15:47

  Den skrives opp på “må se listen” :) Takk for tips!

 8. 13:47, 05 Sep 2014 / 13:47

  Såg denne i vår ein gong, og vart verkeleg sittande med klump i halsen! Film til ettertanke som gjorde skikkelig inntrykk, det der altså!

 9. Julie
  19:17, 05 Sep 2014 / 19:17

  tusen takk for tipset! så den akkurat ferdig, og jeg elsket elsket elsket den. fineste filmen jeg har sett på lenge.

  • mariell.
   Author
   19:44, 08 Sep 2014 / 19:44

   i really loved it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *