foto i oslo.

christine.esra+trond.esra+trond..sara.summer.

god ettermiddag! i september skal eg oppholda meg litt i oslo og bittelitt i bergen. i den anledning tenkte eg å sei ifra om at eg tek på meg foto-oppdrag! det kan vera alt fra forfattarportrett til familie/babybilder, søskenbilder til julegåver, venner, forlovelsesfotos eller berre nokre fine bilder av deg sjølv. kanskje med hasselblad? kanskje ein rådhusvielse? eg er i oslo frå 17.-24. september (kan ikkje laurdag 20.), og i bergen på formiddagen 14. september. mail meg på mariell@hjartesmil.com for prisar og booking. obs: stor fare for trivelighet.

*translation:
i’m going to be in norway for quite a while in september, open for photography jobs.

Share:

9 Comments

 1. b
  19:34, 02 Sep 2014 / 19:34

  Kjære Mariell! Jeg er ei 21 år gammel jente som har lest bloggen din i 2 år. Jeg har aldri kommentert før, fordi det er rett og slett noe jeg aldri gjør på blogger. Sist år gikk jeg gjennom et forferdelig år med depresjon, gikk til psykolog og slet fryktelig mye med selvbildet og vonde tanker..det hjalp ikke akkurat at jeg hadde flyttet langt hjemmefra! Jeg leste bloggen din gjennom hele dette året, og det var mer eller mindre det eneste som gjorde meg glad i løpet av en dag! Jeg elsket å bare se på bildene du tok, leste alle tekstene dine og gikk gjennom hele arkivet mer eller mindre (nå høres jeg super stalker ut, men jeg er ikke det altså…) Det var hele deg og hele bloggen som gjorde at jeg følte meg sterkere og at jeg var ´´god nok!´´ du skrev på en ekte genuin måte, og bilder og tekst var av kvalitet ikke nødvendigvis kvantitet. Har følt veldig på dårlig selvtillit når jeg leser typiske ´´rosa bloggere´´ og det gjør meg i riktig så dårlig humør. Din blogg er ekte, og arbeidet du gjør er ikke bare bra- det hjelper kanskje flere en du tror! Din blogg har vært et lyspunkt i mine grå og svarte dager, og jeg kjøpte meg nettopp et kamera for 1 mnd siden som jeg har ønsket meg KJEMPE lenge, fordi jeg tenkte at ´´ja, det fortjener jeg´´og jeg er rett og slett veldig inspirert av det du gjør. TUSEN TAKK , jeg kan ikke takke deg nok!

  • mariell.
   Author
   20:08, 02 Sep 2014 / 20:08

   oi.
   så mykje kjærleik.
   umulig å vita kva ein skal sei til sånt. berre takk for kommentaren og takk for at du les. <3

 2. Marie Denise
  21:06, 02 Sep 2014 / 21:06

  Hvis du mot formodning er i Trondheim i framtiden, si fra! Skulle gjerne tatt nye artistbilder <3 du hadde vært den perfekte til å ta de! Har tenkt det mange ganger, men befinner meg stort sett i feil by/land.

  <3

  • mariell.
   Author
   10:52, 09 Sep 2014 / 10:52

   tippar neste år ein gong, har konfirmasjon i trønderfamilien! anna enn det lovar eg å sei ifrå når eg reiser rundt sidan eg har fått så mange mailar no, så er det lett å planlegga for både meg og alle som vil ha bilder. :)

 3. 08:39, 03 Sep 2014 / 08:39

  Er kanskje i Oslo da og ville i så fall vært interessert. Hvordan er prisene?

  • mariell.
   Author
   10:05, 03 Sep 2014 / 10:05

   hei maria! som eg skriv i innlegget er det fint om du mailar for prisar og dagar.

   • 10:48, 03 Sep 2014 / 10:48

    Sorry dobbeltheta :) mailer deg !

 4. 08:44, 03 Sep 2014 / 08:44

  I would love to meet for coffee while your over! I’m a London girl living in Oslo :) just send me an email if you can. Xx

 5. Irene
  21:57, 03 Sep 2014 / 21:57

  Åh, bileta dine er så uendeleg vakre! Håper du får mange oppdrag framover :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *