august through my phone.

hi london, we're back!lunch and coffee made with our new love, a bialetti espresso maker.
august starta med å komma tilbake til london etter ein herleg månad i norge. me kjøpte pizza borti gata og åt frukost lenge, lata som om me hadde ferie sjølv om me ikkje hadde det. eg kjøpte ein bialetti, ein espressolagar, og me drakk kaffi til frukost kvar dag.

Untitled
eg såg fine bilar i shoreditch. dette er verkeleg bilen å ha om ein først skal ha bil.

missing @synnerf. #tbtupload
eg sakna synne som me så nyleg hadde sett og kjøpte kjeksformer på borough kitchen.

this is why saturdays exist.hoping this will help my back-to-work headache.
jostein og eg hadde frysaren full av isbitar for den gode feriekjensla, og all kaffi som var til overs etter frukost fekk bli iskaffe på ettermiddagen. eg las ut fvonk, den var så-som-så, trur eg la igjen erlend loe i tenåra mine. ei veke eg ikkje hadde det så bra gjekk eg på blomsterhandling i n1.

Untitled
eg redigerte bilder av esra sitt bryllup. <3 så fornøgd med desse bildene, og at det ikkje finst eit fnugg av instruksjonar. sånn ser heilt enkelt nygifte folk ut.

celebrating our three years of living in london! ⚡️it's lunchtime!
jostein og eg feira at me hadde budd i london i tre år med frukost på wolseley, og åt finlunsj ein kvardag.

monday/train face.appropriate reading material for my business weekend. now: off to shoot a wedding!
mitt veldig vanlige fjes på eit tog, og min reiselektyre den helga eg var på trysil og tok bryllupsbilder. den var veldig amerikansk, men (såklart) veldig inspirerande, anbefalar den til alle som har lyst til å bli pepp og få lyst til å yta meir.

uploadi call this "brave face after a very long day at work". embracing this afternoon of doing nothing!
fin bryllupsdetalj i ida og ole sitt bryllup, og slitne meg etter ein veldig veldig lang arbeidsdag, type grina-over-tastaturet-for-at-alt-er-så-slitsomt. da hjelper det faktisk med litt eyeliner og leppestift og fløyelsband i håret når dagen er over.

082714-0528nydelege ida og ole. har det så fint med å redigera bildene frå dagen deira. å, så fine folk.

top of the morning! asking permission to sleep late!today, i got up at 6am, took the bus to piccadilly and stood in line for 5 hours with 400 people (though mostly @antonyburger) to maybe get my book signed by murakami. i was the second to last person who got to meet him. he shook my hand and thanked me fo
eg og jostein våkna og ville ikkje stå opp så me spurte instagram om me fekk sova lenger og det fekk me. også, på den nest siste dagen i august stod eg i kø i fem timar med antony for å få møta murakami og få signert boka. egentlig var det berre 200 personar som skulle få møta han, men så fekk dei bedre tid og me kom akkurat med. eg var den nest siste personen, og han tok meg i hånda og eg var heilt mør og på gråten. kjemperart og fint at nokon ting framleis får vera store. det var min august! så fin og full og ein modell på livet eg vil ha: bryllup, mykje jobb, kjærleik, feiring og tårer. og no er eg så veldig veldig klar for haust.

*translation:
my month of august through my phone! i was so happy to be back in london, we got pizza down the street and i bought a bialetti espresso maker, admired cars and bought flowers and cookie cutters. i shot two weddings and loved it. i read #girlboss which was very american but (of course) very inspiring. i put on makeup after a whole day of frustrating work (so much so i was crying onto my computer), and it really helped to put a velvet band in my hair and some lipstick on. j and i woke up one day and didn’t want to get out of bed so we asked instagram for permission which was granted. the next to last day of the month, i stood in line for five hours with antony to meet murakami. we were actually far too far back in the queue to get to meet him and were waiting to buy a signed copy, but then they had more time than expected and let more of us in. i was the next to last person who got to meet him, he shook my hand and i was close to tears. so funny and great that some things can still feel big. that was my august! so lovely and full and an example of the life i want: weddings, a lot of work, love, celebration and tears. and now i’m so very very ready for fall.

Share:

8 Comments

 1. 11:52, 02 Sep 2014 / 11:52

  Jeg oplevede Murakami for fire år siden, hvor han var gæst på den danske ø Møn i en weekend. Han fortalte om, hvordan han skriver, om at få inspiration og om sin hverdag. Og så læste han op af sine tekster på japansk, det var helt fantastisk at høre hans rytme. Jeg var fuldstændig starstruck hele den weekend. Nu kom oplevelsen lige tilbage til mig, tak for det :)

 2. 12:30, 02 Sep 2014 / 12:30

  Så mange fine bilder!
  Det er rart at august er over allerede. Det går så uendelig fort.

  Håper du får en nydelig september!

 3. 13:55, 02 Sep 2014 / 13:55

  Murakami is amazing. I have the same cookie cutters from Borough Kitchen. Addicted to that place.

  Joana x

 4. Cornelia
  13:57, 02 Sep 2014 / 13:57

  Kjære Mariell, har du vudert å lage et magasin med en London utgave? Jeg helt forelsket i din forrige om Paris.

  • mariell.
   Author
   15:02, 02 Sep 2014 / 15:02

   har veldig lyst til å gjera noko i magasinformatet igjen om ikkje så altfor lenge, men akkurat no har eg så fullt opp med andre ting! men det er absolutt i planane, berre langt framme ein stad. :)

 5. 14:51, 02 Sep 2014 / 14:51

  Åååh, jeg fikk også møte en favorittforfatter denne sommeren, og jeg ble også helt paff og sjelven og på gråten! <3

 6. Marie A
  15:01, 02 Sep 2014 / 15:01

  For en nydelig og variert august du har hatt.
  Og møtet med selveste Murakami… Helt fantastisk!

 7. 20:17, 02 Sep 2014 / 20:17

  åh, jeg vil også møte murakami *.*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *