let’s make friends again.

Marie Antoinette

hei, alle fine folk! no, som det har vorte haust, som er då folk flyttar og startar på nytt i liva sine, så eg tenkte at det var på tide med ein ny runde med vennemaking, som eg gjorde for ei tid tilbake. alle fortener å ha fine folk rundt seg, men det er ikkje alltid så lett å finna fram til folk ein føler seg vel rundt. eg syns de alle skal bli med, kanskje berre for å få nye impulsar, komma deg ut av huset, drikka ein kopp kakao og bli kjent med nokon ny berre fordi.

for å bli med gjer du sånn: mail til friends @ hjartesmil.com eller legg igjen ein kommentar under her, med eit par setningar om kven du er og kva du vil, typ “eg heiter mariell, er 24 år og bur i london. eg jobbar som fotograf og forfattar, og vil gjerne drikka ein kopp te og eta ein croissant med nokon.” så lagar eg eit innlegg med oversikt over byar og kven som gjerne vil møta andre i desse byane. de kan så maila kvarandre på eige initiativ, setta opp ein kafédate eller bli brevvenner såklart. kanskje det ventar nokon som kan stå på hovudet skikkelig lenge, lagar dei beste vaflene eller elskar piknikar like mykje som du?

*translation:
since autumn is the time of new beginnings, the time when people move to new places and start over, i’m doing a new round of friend making that i did earlier this year. this is how it goes down: mail me at friends @ hjartesmil.com, or leave a comment below, with a couple of sentences about who you are and what you could want to do: “my name is mariell, i’m 24 and i live in london. i work as a photographer and a writer, and would love to drink tea and eat a croissant with someone.” i’ll then make an entry displaying all your contributions by city, and you’ll then be able to email eachother, set up coffee dates or of course, be penpals! maybe there is someone waiting who can stand on their head for a long time, make the best waffles or who loves picnics as much as you?

Share:

146 Comments

 1. Siv
  16:39, 28 Aug 2014 / 16:39

  Eg heiter Siv og eg vil spele musikk! Eg speler el-bass, men vil òg lære å synge. Bur i Bergen.

 2. Andrea
  17:20, 28 Aug 2014 / 17:20

  Så innmari smart du er! Så lurt altså. :)

 3. Line
  18:11, 28 Aug 2014 / 18:11

  Eg heiter Line, og flyt til Southampton om to veker. Eg skal studera, men sidan eg kjem åleine hadde det vore supert med alle typar nye bekjentskapar! Om eit år har eg ein bachelorgrad i magasin- og featurejournalistikk, og eg elskar spicy mat og ferskpressa appelsinjuice.

  • Vilde Margrethe
   22:38, 15 Sep 2014 / 22:38

   Hei Line!
   Jeg flytter også helt alene til Southampton om en uke! Jeg skal studere og møter deg veldig gjerne til en kopp te eller kaffe! Send meg gjerne en mail: vildemargrethe.strand@gmail.com

   • mariell.
    Author
    23:57, 15 Sep 2014 / 23:57

    ja, sjølvsagt er det poe!

 4. Sofie
  18:43, 28 Aug 2014 / 18:43

  Heter Sofie, er 19 år og studerer estetikk (UiO). Planen er å fordype seg i musikk og litteratur neste semester. Er fra Haugesund, men bor i Oslo nå. Spiller piano og liker jazz. Ellers liker jeg fine samtaler, konserter og gå på kafé. Hvis noen ville ha drukket en kopp kaffe med meg, hadde det vært superkoselig!

 5. 19:55, 28 Aug 2014 / 19:55

  Jente fra Molde, ny i studenttilværelsen og ny i Bergen. Studerer ved HiB for å bli grunnskolelærer (5.-10. klasse), med norsk som hovedfag. Liker litteratur, rødvin og øl. Trenger noen å snakke om viktige og uviktige ting med. Jeg har et falskt persisk gulvteppe, det er fint å ligge på det mens man hører musikk, og sikkert enda finere om man er to heller enn én.

  Jeg er litt eksentrisk, tidvis pretensiøs og i overkant utadvent, men full av omtanke, glede og kjærlighet.

  Om jeg finnes på et sosialt medie, går jeg under kallenavnet “sunnisabb” (ja da, med ironisk distanse), dersom du vil stalke litt før du eventuelt tar kontakt.

  Da jeg aldri sjekker e-posten, foretrekker jeg at potensielle, fremtidig bekjente tar kontakt via facebook.

  Takk og klem fra Sunniva Sabine Gule Hellwig.

 6. Silje
  20:05, 28 Aug 2014 / 20:05

  Hei! Jeg heter Silje, er 25 og bor i Trondheim, men kommer fra Bodø. Jeg er en bokorm med en bachelor i journalistikk som prøver å finne meg jobb. Jeg liker å gå på kino, på konsert og på kafe. Jeg liker også lange samtaler over en tekopp (du kan drikke kaffe hvis du vil). Jeg vil gjerne ha flere venner i Trondheim :)

 7. Lisa
  20:55, 28 Aug 2014 / 20:55

  Hejsan!
  Lisa heter jag, är en 22-årig student från Sverige som flyttar till Paris nästa vecka. Jag gillar att laga mat, fotografera och mysa med mina katter. Tänkte spendera hösten med att gå vilse i montmartre, försöka hitta paris bästa croissant, dricka en hel del rödvin och tråna efter charmiga fransmän. Känner ingen i Paris för tillfället så det vore ju förträffligt om någon där ute har liknande planer och vill mötas upp för en kopp kaffe eller två?

  • Lovise
   10:52, 31 Aug 2014 / 10:52

   Hei Lisa!
   Jeg møter deg gjerne for en kopp kaffe, eller et glass vin eller to! Jeg heter Lovise, er en 20-årig student, kom nettopp til Paris og har allerede rukket litt livsnyting på Montmartre. I tillegg til Montmartre liker jeg å gå på jakt i vintagebutikker, lese bøker, klappe katter selvom jeg er alergisk, drikke vin + svart kaffe og spise god mat.
   Håper vi ses!

   • Mari Louise
    21:22, 01 Sep 2014 / 21:22

    Slenger meg på! Har akkurat begynt på mitt år nummer to her i Paris, men kjenner ingen som er her nå bortsett fra kjæresten min. Er 20 år og studerer på distanse fra Norge, så jeg har ingen mulighet til å bli kjent med noen gjennom universitet etc.

   • Mari Louise
    21:31, 01 Sep 2014 / 21:31

    Forresten – bare send meg en mail tip mari.berge@hotmail.com hvis dere vil så kan vi avtale et eller annet? Inviterer gjerne på kanelboller!

   • Lisa
    23:50, 02 Sep 2014 / 23:50

    Hej Lovise!
    Förlåt för ett sent svar men har haft fullt upp med flytten! Mejla mig gärna på lisa.kindmark(@)gmail.com så kan vi försöka boka in en fika? :)

    • Lisa
     23:59, 02 Sep 2014 / 23:59

     & Mari Louise, mejlade precis dig :)

 8. Anne
  21:08, 28 Aug 2014 / 21:08

  Hei! jeg heter Anne, er 18år og bor i Oslo. Elsker å vandre rundt i byen, oppdage nye steder, gå i bokhandler, fotografere og å finne de perfekte kafeene til peoplewatching. Men jeg elsker også å ha fine samtaler over en kopp kaffe eller te – så ta gjerne kontakt!

 9. 21:22, 28 Aug 2014 / 21:22

  Hallo! Jeg heter Julia, er 19 år og flytter til London nå i september for å ta bachelor i journalistikk på City University. Liker whiskey, har en Frode Grytten-tatovering, lager nye spotify-lister for hver måned, er en av de som blogger (nilsenjulia.blogg.no), er opptatt av politikk (stemmer Rødt) og feminisme (som jo går under politikk), og lager musikk. Hadde vært veldig hyggelig å møte noen i London-området!

  • Marte
   11:57, 31 Aug 2014 / 11:57

   Hei Julia! Du virker som en utrolig kul, engasjert og klok person. Jeg heter Marte, er 19 år og bor for tiden i Trondheim der jeg studerer filmvitenskap. Ønsker noen å diskutere blant annet feminisme med, men også andre viktige samt uviktige ting. Bor jo ikke i London (til min store sorg), men du er ikke interessert i en brevvenn?

  • Thea
   16:51, 02 Sep 2014 / 16:51

   Hei! Heter Thea, er forelsket i London men vet at det kan være veldig mye veldig lenge. Mail meg når som helst hvis du vil typee se en konsert, bare utviksle tips og historier over en øl i en stue, eller snakke norsk politikk. Bor i nord london og skal begynne mitt andre år på UCL ca nå. thea@stavangernu.com

 10. Tonje
  21:30, 28 Aug 2014 / 21:30

  Hei! Jeg har sendt deg mail vedrørende kjøp av Londonguide. Reiser i morgen tidlig, og kjøpte pdf`en på tirsdag så det hadde vært fint om du kan svare meg, og sende deg. Takk :)

  • mariell.
   Author
   22:20, 28 Aug 2014 / 22:20

   hei, tonje! beklagar seint svar, har hatt det så travelt på jobb den siste veka. eg er 100% sikker på at eg har sendt deg guiden, og den ligg nok i spam-filteret ditt!

 11. Linn
  21:37, 28 Aug 2014 / 21:37

  stor fare for å høres ut som en annonse på match.com, men jeg prøver meg likevel: jeg heter Linn, er 19 år fra Asker, og flytter til Reading/London i september for å studere grafisk design. Liker øl, rock (led zeppelin, rolling Stones osv), litteratur og å male. Er en som kan ha dype samtaler om politikk men også “barnslige” ting som Disney. Hvis noen vil skrive et brev, møtes over en kopp kaffe, blåse såpebobler eller spille luftgitar hadde det vært kjempehyggelig!:)

  • Sunniva
   20:31, 29 Aug 2014 / 20:31

   Hurra for match annonse, jeg vil bli kaffivenn! Jeg er 22 og skal starte på siste året journalistikk på Middlesex i nord London i oktober, men vil gjerne møtes og blåse litt såpebobler :-) Hvis du vil skravle kan du maile meg – sunnivaner@gmail.com :-)

   • Hannah Susannah
    23:28, 10 Sep 2014 / 23:28

    Hei! jeg ønsker meg også såpeboble-venner, 22. studerer psykologi på Roehampton, og kan nås på hannah.henrichsen@hotmail.com liker forsåvidt også kaffe, utstillinger, fine parker og pikniker.

  • Daniella Caspian
   18:43, 02 Sep 2014 / 18:43

   Skulle du kanske vilja ses på en kaffe någon dag? Jag bor utanför London men kan lätt ta mig in, och jag tror att Reading ligger på min tåglinje! Doktorvinter @ live.se kan du nå mig på om du vill, kram!

  • Viktoria
   14:11, 07 Oct 2014 / 14:11

   Hei Linn! Jeg heter Viktoria, og studerer engelsk litteratur på Queen Mary. Jeg er 23 år, bor i nærheten av Wimbledon, og vil gjerne bli kaffevenn! Send meg gjerne en mail på randi.viktoria@gmail.com :)

 12. 22:14, 28 Aug 2014 / 22:14

  mitt navn er Marlou og jeg er ei nederlandsk på snart 25 år, som nylig flyttet til Oslo. jeg jobber som frilans journalist og oversetter og selger froyo, liker fjell og pingviner og alt som blomstrer. jeg vil gjerne bli kjent med flere mennesker her som f.eks. liker å spise lange frokoster, ha de hyggeligste hjemmefestene eller drikke te som blir kaldt fordi vi har så mye å snakke om. det hadde vært hyggelig :)

  • Ingrid
   13:10, 30 Aug 2014 / 13:10

   Hei Marlou! Jeg heter Ingrid, er 25, har bodd i Oslo i mange år og er journalist og studerer engelsk. Jeg liker blomster, bestemorruter, Murakami, store kopper med te og lange frokoster med hjemmebakte rundstykker. Aller helst sammen med noen, men alle de jeg kjenner i Oslo har flyttet langt vekk. Hvis du vil møtes over en tekopp og skravle om alt mellom himmel og jord er det hyggelig :)

  • Rixt
   13:10, 06 Sep 2014 / 13:10

   Hei Marlou.

   Mitt navn er Rixt, 24 år og kommer fra et lite sted på Helgelandskysten som heter Sandnessjøen. Har akkurat flyttet til Oslo hvor jeg har begynt på lærerutdanning. Liker og strikke, ta bilder og gå på kafé. Liker også og lære nye språk. Hvis du kunne ha tenkt deg og møtes så hadde det vært spennende. Mvh Rixt. Emailen min er rixtlynum(@)hotmail.com

  • Iselin
   09:50, 07 Sep 2014 / 09:50

   Hei Marlou, Ingrid, Rixt.

   Jeg heter Iselin, er 26 år og har bodd i Oslo lenge. Mange flytta etter studiene, og det er alltid gøy å bli kjent med nye! Jeg elsker bøker og svømming og det hadde vært utrolig hyggelig med noen å ta en kaffe/tekopp med=) I

   • Ingrid
    21:20, 09 Sep 2014 / 21:20

    Send en e-post til i.gipling [at] gmail [dot] com!

 13. 22:15, 28 Aug 2014 / 22:15

  Hei! Eg heiter Maria! Er 26 år, bur i stavanger og studerer Litteraturhistorie.
  Vil så veldig gjerne starte eit jenteband! Men veit ikkje heilt kor eg skal starte!
  Eg synger og spelar piano.
  Om du syng, spelar eller dansar er ikkje så viktig. Eg synest at å vilja er viktigast.

  • 08:28, 23 Sep 2014 / 08:28

   Åh! Jeg vil være med! Jeg spiller, synger, skriver og mye rart innimellom. Kan jeg få være med? :D

 14. 22:50, 28 Aug 2014 / 22:50

  Hello! My name is Molly and I live in Virginia in the United States. I graduated from an all-women’s university and since then I’ve been bouncing around from job to job. I’m a photographer and studied English/Creative Writing. I’d love to meet some new friends for coffee or get some pen pals. I’ll send cute things :)

  This is such a great idea.
  -m.see
  http://blog.mollyseemeador.com

  • Kathrine
   19:55, 01 Sep 2014 / 19:55

   Hello! I’m Kathrine, 21 from Norway, and I would really like to have you as a pen pal (or e-mail pal). I am a book lover, I study translation and intercultural communication and I love cooking, crafting and tea. If you want, you can contact me on kathrinegarshol@gmail.com :)

 15. Silje
  00:47, 29 Aug 2014 / 00:47

  Silje her! 27 år, fra Oslo. Bor i Asker og studerer i Oslo. Elsker å drikke te og spise indisk mat. Mens jeg gjør dette bedriver jeg gjerne litt peoplewatching. Eller har en lang og fin samtale om alt og ingenting. Jeg liker også å sitte timer på kafé og sånne koselige ting. Velger å tro jeg er ganske vennlig :) Vil gjerne ha en te/indiskvenn!

  • Anne
   11:00, 31 Aug 2014 / 11:00

   Oi, jeg vil gjerne være noens te- og indiskvenn, høres fint ut!

   • Silje
    13:54, 02 Sep 2014 / 13:54

    Ja, sant! Jeg finnes på e-postadressen siljemathea@yahoo.no :)

    And in english, penpals are also nice!
    I’m Silje. 27 year old from Oslo, Norway. Love drinking tea and eat indian food. Like to travel, meet new people, talk for hours about nothing and everything. Contact me! Email above :)

 16. Ncguerral
  03:52, 29 Aug 2014 / 03:52

  Hi, I’m nieves I’m from Venezuela and I’m 27 years old. I like to dance, go out and spent time with my friends and family. I love to travel and meet need People. I enjoy photograpy. We can be penpals :)
  This is a super nice and cute idea. Love it

  • 00:09, 31 Aug 2014 / 00:09

   Hey Nieves! Can we be penpals? :) I think this is a cute idea too :)

 17. Camilla
  09:16, 29 Aug 2014 / 09:16

  Hei halloi! Jeg er Camilla, og er det mest innadvendte utadvendte mennesket jeg vet om. Jeg er 26, bor i Bergen og holder på å bake menneske nummer to med skjeggemannen min. Jeg er vanskelig, fryktelig sær og liker å strikke. Jeg er veldig glad i god kaffe og kakao, øl også for den saks skyld, men det er litt vanskelig nå om dagen. Kan alt for mye om historie, dataspill og mobiltelefoner, og finnes på instagram under navnet Milliecholy. Søk meg opp eller send en mail til camillarysjedal@gmail.com :)

 18. 09:55, 29 Aug 2014 / 09:55

  Hello! I’m Mélodie and I live in London. I am a part-time waitress and part-time crafter, and I am planning on opening my little e-shop soon :-) My favourite hobbies are traveling, eating cakes, reading novels and history books and seeing exhibitions. Who would like to be my pen-pal? :) xxx

  • 17:21, 30 Aug 2014 / 17:21

   Hi,
   I’m Joana, I live in London too and love crafts :o
   My favourite hobbies are reading, traveling, wandering around London taking photos and also going to exhibitions.
   We should talk! :)

   xx

   • 12:28, 31 Aug 2014 / 12:28

    Hi Joana, I think we should! My email address is lesfalbalas@live.fr. Send me an email and I will definitely answer!! <3

  • Viktoria
   14:17, 07 Oct 2014 / 14:17

   Hi Melodie! My name is Viktoria, I’m 23 years old and I live in London, doing an MA in english literature at Queen Mary University. I love exploring the city, reading, traveling and coffee :) My email is randi.viktoria@gmail.com, feel free to contact me :)

 19. 11:16, 29 Aug 2014 / 11:16

  Koseliiiiig!

 20. emilie
  12:09, 29 Aug 2014 / 12:09

  hei! dette er gøy! jeg heter emilier, er tjuetre år og bor i trondheim. her har jeg alltid bodd, men begynte akkurat på mitt første år som frilansmusiker! det byr på nye utfordringer og jeg vil gjerne treffe nye folk i min gamle og kjente by :) jeg elsker kaffe, sitte på biblioteket i timesvis og å danse en hel lørdagskveld.

  • emilie
   12:09, 29 Aug 2014 / 12:09

   heter altså emilie, ikke emilier :)

   • 08:37, 07 Sep 2014 / 08:37

    Hei Emilie!
    Dette er kanskje “a shot in the ocean” men du er ikke tilfeldigvis Emilie Storaas? Som jeg skrev brev med for lenge siden? Uansett ja eller nei, jeg vil gjerne henge eller spille litt musikk eller danse på konsert eller drikke kaffe :)

    Anefsunde@gmail.com

  • Marta
   15:05, 18 Sep 2014 / 15:05

   Hei! Eg møter deg gjerne på kafé ein dag viss du har lyst? Har kommentert lengre nede her om du vil vite noko om meg også. Både prat, te/kaffi, musikk, bøker og dansing er langt innanfor det eg likar og vil ha meir av, iallfall! ;)

   riisemoksnes@yahoo.no

 21. 12:13, 29 Aug 2014 / 12:13

  Hej
  Jag heter Elise och är en 20årig tjej som bor i Göteborg. Pluggar på Göteborgs universitet. Älskar att läsa, sitta på kaféer och dricka kaffe och gå i secondhand butiker och leta efter nya böcker.
  Hello
  I’m 20 year old woman from Gothenburg, sweden. I love to read and write and I would really like having a penpal!

 22. Kata
  13:54, 29 Aug 2014 / 13:54

  Hi, this is a super cute idea. I adore your blog.
  My name is Kata, I’m 35 and I live in wonderland, Budapest. I am married to a wonderful man, we have two sweet daughters (Anna, 21 months and Lili, 7 years old) and I am on maternity leave with the younger one, spending most of my time in playgrounds… I work in marketing, and a bit in gastronomy. I do not eat meat, but I love coffee, Scandinavian literature and movies. You can mail me in Norwegian or English (or Hungarian).

 23. Emilie
  14:25, 29 Aug 2014 / 14:25

  Hei!
  Jeg heter Emilie og jeg er 21 år gammel. Jeg har nettopp flyttet til Oslo hvor jeg studerer nordisk på universitetet. Noe av det beste jeg vet er å strikke, gå på kunstutsillinger, konserter og timeslange cafébesøk med en god del peoplewatching. Jeg vil gjerne hilse på alle som vil!

  • Ingrid
   13:12, 30 Aug 2014 / 13:12

   Hei Emilie! Jeg heter Ingrid, er 25, har bodd i Oslo i mange år og er journalist og studerer engelsk. Jeg liker blomster, bestemorruter, Murakami, å strikke, store kopper med te og lange frokoster med hjemmebakte rundstykker. Aller helst sammen med noen, men alle de jeg kjenner i Oslo har flyttet langt vekk. Hvis du vil møtes over en tekopp og skravle og kikke på folk hadde det vært hyggelig :)

    • Silje
     11:06, 03 Sep 2014 / 11:06

     Enig, dette hørtes hyggelig ut! Min mail er siljemathea @ yahoo.no

  • Emilie Ødegaard
   13:13, 30 Aug 2014 / 13:13

   Jeg heter også Emilie og er 21 år! Jeg studerer matematikk på UiO. Jeg elsker kaffe, sitte på biblioteket, bake, gå kveldsturer og danse ute. Jeg vil gjerne lære meg å strikke en genser, gå på flere kunstutstillinger eller ta en kaffe! Hvis du vil treffe meg kan du sende meg en mail! :) emilie.odegaard@gmail.com

  • Ingrid
   23:10, 01 Sep 2014 / 23:10

   Oi, det hørtes ut som noe jeg kunne ha skrevet selv! Jeg flyttet akkurat til Oslo selv, blir 20 ganske snart, og studerer også på HF på UiO! Jeg liker strikking, kaffe og lange samtaler. Håper vi kan møtes, det hadde vært koselig! :)

 24. Anja
  15:08, 29 Aug 2014 / 15:08

  Heihei!
  Anja, 22 år og har nettopp flyttet til London, Kingston Upon Thames for å studere HRM. Har flyttet inn i en søt leilighet sammen med samboren min, vi har vært sammen i litt over tre år. Har jobbet 3 år i Hæren men vil nå ta fatt på studiene. Liker å utforske nye plasser, drikke vin, kaffe og te og spise bakst. Er generelt opptatt av mennesker, og vil gjerne møte noen nye! :-)

  • 00:12, 31 Aug 2014 / 00:12

   Hei Anja! I will be moving to London this year and I am also 22 – I would like to learn Norwegian too! :)

  • Hannah Susannah
   23:29, 10 Sep 2014 / 23:29

   Kaffe, vin, te og bakst i London høres ut som en fin ting. Jeg er forøvrig også 22, bor i nærheten av Roehampton/Putney og synes alltid det er kjekt med nye mennesker. kan nås på hannah.henrichsen@hotmail.com

 25. Fiorella
  15:34, 29 Aug 2014 / 15:34

  Hi! My name is Fiorella, I’m 25 years old and I’m from Argentina. I love cooking (and eating!), watching movies and Tv shows and think about nice things, travels and books. I study filmaking and teach scriptwriting at my local university. I’d love a pen pal to share thoughts and wishes. <3

  • Kristine
   12:26, 30 Aug 2014 / 12:26

   Hi Fiorella! I’m a 23 year old from Norway, with a four month old baby in my tummy. I love knitting, movies and being thankful for all those little moments. Send me an e-mail with your adress, because I would love to be your pen pal. <3

   PS; I'm happy for every adress and possible pen pal that pops up in my mailbox. Both foreign and norske.

   (kristine.sandberg@hotmail.com)

 26. Elena
  16:06, 29 Aug 2014 / 16:06

  Så kos!

  Heter Elena, er 26 år, og nettopp flyttet til Hamar. Jeg jobber i bokhandel og som støttekontakt, og vil gjerne drikke te, fotografere og spise sjokoladekake sammen med andre sjokoholikere.

 27. 20:08, 29 Aug 2014 / 20:08

  Hei, jeg heter Ingvild, 30 år og bor i Bergen sammen med min to år gamle datter og (straks) ektemann. Jeg er glad i loppemarkeder, sy klær, bake, sykle, høre på Chet Baker og fotografere. Jeg samler på på 70-talls porselen, overnattinger på historiske hotell og gode adresser for skikkelig bra kaffe.

 28. Esther
  20:13, 29 Aug 2014 / 20:13

  Hello! I’m Esther, 24, and I live in Austria (near Vienna). I study cultural and social anthropology at university and am starting an internship at a publishing company next week. I love to read, listen to music, watch tv-series, take pictures and cook. I would really love having a pen-pal :)

 29. Emilie
  20:14, 29 Aug 2014 / 20:14

  Hei :)
  Jeg heter Emilie, er 19 år og jeg flytta nettopp til Oslo. Som forvirra nordlenning i storbyen kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å bli kjent med noen. Jeg er over gjennomsnitt interessert i kaffe, liker godt å lese og trene. Ellers er jeg veldig glad i sang og musikk, bibelen og andre koselige ting. Så ja, dersom noen vil møtes over en kaffe eller noe annet så hadde det vært veeldig hyggelig :)

 30. Sunniva
  20:38, 29 Aug 2014 / 20:38

  Jente på 22 som er på rømmen på fjerde året fra pittelille Molde. Funnet meg til rette i London og starter straks på siste året journalistikk. Liker å utvide kaffihorisonten, gå rundt og utforske (haha, høres litt tilbakestående ut), gå på konserter og skravle :-)

  • Hannah Susannah
   01:46, 30 Aug 2014 / 01:46

   London og kaffehorisonter i london høres gøy ut! send gjerne mail på hannah.henrichsen@hotmail.com dersom du vil ha selskap! :):)

  • Viktoria
   14:22, 07 Oct 2014 / 14:22

   Hei Sunniva og Hannah! Jeg vil også gjerne utforske kaffehorisonten! Send gjerne mail til randi.viktoria@gmail.com :)

 31. Charlotte
  22:24, 29 Aug 2014 / 22:24

  Hei! Jeg heter Charlotte, er 25 år gammel og flytter til London om et par uker for å bli konditor. Leter etter noen å spise kaker og drikke kaffe med, snakke om bøker og filmer og å utforske London med.

  Hi! I’m Charlotte, I’m 25. I’m moving to London in a couple of weeks. I’ll be studying Patisserie. I’d like someone to hang out with in cafes for hours on lazy days. And who wants to talk about books, and films, and everything in between.

  • 00:14, 31 Aug 2014 / 00:14

   Hei Charlotte!
   I am also moving to London in a couple of weeks :) That is so cool that you are studying Patisserie!! Where in London will you live? :) I also love books and films (and patisserie! ;) ) Catriona

 32. Maria
  00:42, 30 Aug 2014 / 00:42

  Hei! Jeg heter Maria, er 22, og bor i Dublin på 4. året nå. Har lyst på noen å lete etter god vegetar mat, fint kveldslys eller bare å gå langs vannet med av og til. Sier heller ikke nei til en email-venn (er litt dårlig på det der med brevsending, altså, men email er jeg rågod på). Liker samtaler om rare tanker fra klokka 2 på natten, hva som er i avisen som ikke burde være der og hvorfor kunst er løsningen på alt. Kom å si hei!

  Hi! My name is Maria, I’m 22, and I live in Dublin on the 4th year now. I’m looking for someone to hunt for good vegetarian food, find the golden hour or just walk along the water with sometimes. I’m totally up for an email-pal (I’m kinda bad at that whole sending letters thing, but emails I’m really good at!). I like conversations about weird thoughts from 2 am, what’s in the newspaper that should actually be there and why art is the solution to everything. Come say hi!

 33. Mikaela
  02:09, 30 Aug 2014 / 02:09

  hello! I’m Mikaela (mick, miks, mikki…any of the above is cool), I’m from Virginia in the States but looking to move to Paris or Berlin this January to continue my education. Currently studying French and the Humanities so to any Francophiles or French speakers out there I would love to hear from you. As I plan on moving to Europe this winter, having a penpal is pretty ideal and such a cool way to meet people you wouldn’t ordinarily come across (shout out to Mariell for this wonderful idea). I’m big on movies, books, food, and of course the French. Looking forward to meeting you ladies!

 34. 03:35, 30 Aug 2014 / 03:35

  hej! jag heter jenna, jag är nästan 22 år och bor i usa. jag har bott också i finland, mitt hjärta kommer att bli där alltid. jag pluggade i finland men nu jag tänker att plugga här i usa. jag tycker om språk, musik och filmer. vill mycket gärna öva min svenska med en brevvän! (jag kan flytande finska men min svenska är fortfarande jättejätte dålig.)

  hi, i’m jenna and i live in the states, i’m almost 22. i’ve lived also in finland and my heart will always be there. i was studying in finland, but now i’m planning on studying in the states. i love languages, music, and films. i’d love a swedish-speaking penpal as i’d really like to practice my swedish, but if you don’t speak swedish, that’s okay too!

 35. Cathrine
  10:43, 30 Aug 2014 / 10:43

  Hei. Jeg heter Cathrine er 29 år og bor i Oslo. Jeg jobber i bokhandel og tenker på bøker mye av dagen. Det jeg liker best er å lese, spille brettspill, drikke te og mørk øl og henge med bra folk ;)

  • Lisa
   20:26, 01 Sep 2014 / 20:26

   Hei Cathrine! Jeg er Lisa, straks 29 år og bor på Røros. Har mange av samme interessene som deg som lesing og drikke øl og te. Er også glad i bøker. Hvis du vil kan du sende meg en mail på lisa_berggaard@hotmail.com.

  • 08:00, 12 Sep 2014 / 08:00

   Hei, rent utenom at jeg enda ikke jobber i bokhandel (men det er drømmen og målet mitt er å gjøre det en dag) så hørtes du litt ut som en beskrivelse av meg i form av at jeg selv elsker bøker og tenker på bøker hele dagen og ellers elsker å lese, å spille brettspill og drikke te. Heter Karoline, bor i Oslo og er 29 år selv og vil gjerne bli kjent med deg. Mailadressen min er karo_reader@hotmail.com hvis det skulle være av interesse :)

 36. Ingrid
  13:25, 30 Aug 2014 / 13:25

  Jeg heter Ingrid, er 25, bor i Oslo og er journalist og studerer engelsk. Jeg liker blomster, bestemorruter, Murakami, store kopper med te, strikking og lange frokoster med hjemmebakte rundstykker. Liker å sitte lenge på kafé, aller helst sammen med noen. Over gjennomsnittet glad i kikerter, Stellan Skarsgård og lyden av akustisk gitar. Savner noen å dele regntunge søndager i høstmørket med.

  • 07:56, 12 Sep 2014 / 07:56

   Hei, jeg heter Karoline og er 29 år (men føler meg yngre), bor i Oslo og elsker også tekopper og å sitte lenge på kafé. Jeg kan gjerne dele en og annen regntung søndag på kafé med deg hvis ønskelig for jeg vil gjerne treffe nye mennesker og du hørtes trivelig ut. Og jeg er kanskje ikke den beste på sosiale ting i utgangspunktet, men da er det bare erfaring som skal til og jeg tror i det minste at jeg kan være en trivelig og kreativ person i ny og ne. Hvis du skulle være interessert (eller andre leser dette og den lille appellen min lenger nede og skulle være interessert i å bli kjent med meg) er mailen karo_reader@hotmail.com og så blir det spennende å se hva som skjer =D

 37. Mari
  15:54, 30 Aug 2014 / 15:54

  Hei,
  Jeg heter Mari, blir snart 28 år og jeg bor i Trondheim. Jeg liker å lese bøker, høre på skranglete rock eller fine, følelesladde sanger, se på filmer-særlig de med historiske tema og drikke te av store tekopper mens man snakker om livet. Det er også fint å lage god mat med masse krydder i og drikke spennende øl med fruktsmak. Jeg studerer Psykologi og jobber som Miljøterapeut-og elsker begge deler! Jeg vil gjerne hilse på spennende folk i Trondheim som liker hjartesmil.com like godt som jeg gjør <3

  • Lisa
   20:53, 01 Sep 2014 / 20:53

   Hei Mari! Jeg er Lisa og bor på Røros. Jeg liker samme musikken og filmene som deg og vil gjerne ha kontakt om du også vil. lisa_berggaard@hotmail.com

  • Christine
   20:11, 03 Sep 2014 / 20:11

   Hei Mari.
   Jeg heter Christine og bor også i Trondheim og studerer psykykologi. Jeg liker også å lese bøker, være på kafe og diskutere livet. Videre liker jeg å lage ting, gjenbruk og kjoler, og sette pris på de små tingene i livet. Dersom du har lyst til å gå på kafe en dag så send meg en mail på chrisdinni@hotmail.com

 38. 17:27, 30 Aug 2014 / 17:27

  Hi,
  My name is Joana, I live in London. I work as a fashion assistant and study fashion journalism. My hobbies are reading random books, wandering around London taking photos, going to exhibits and watching too many crime TV shows. I would love to get a tea or coffee with someone, or even simply being a pen pal if you don’t live in London.

  :)

  • 00:17, 31 Aug 2014 / 00:17

   Hey Joana,
   I am moving to london in a couple of weeks and I am really nervous! I love your blog and I also like crime TV shows, books and exhibits.
   It would be really cool if we could get a coffee (or tea) if you know anywhere nice!? :)
   Catriona

  • 18:46, 02 Sep 2014 / 18:46

   Have you been at the national museum? Do you maybe want to take a coffee and then go there together and photograph? xx

   • My Yxklinten
    09:49, 03 Sep 2014 / 09:49

    Joana! (and the Daniella, Catriona and others ofcourse!) I just moved to London from Sweden to work for HAY at Selfridges and study social media, I would love to meet for a coffe or two. A few of my favourite things are Fridays, Harry Potter and feminism, Send me an email, my@yxklinten.com, if you want and we can meet up! xx

  • My Yxklinten
   09:50, 03 Sep 2014 / 09:50

   Joana! (and the Daniella, Catriona and others ofcourse!) I just moved to London from Sweden to work for HAY at Selfridges and study social media, I would love to meet for a coffe or two. A few of my favourite things are Fridays, Harry Potter and feminism, Send me an email, my@yxklinten.com, if you want and we can meet up! xx

   • 02:10, 07 Sep 2014 / 02:10

    Yeah we should all meet up together!!! :D (I will email you guys ;) ) xx

  • Viktoria
   14:25, 07 Oct 2014 / 14:25

   Hi Joana :) My name is Viktoria, I’m 23 years old. I’m doing an MA in english literature. I did my undergraduate in Journalism, and would love to become a magazine journalist. I love reading, exploring the city, theatre and coffee :) If you want to meet up for coffee some time, feel free to email me :)
   randi.viktoria@gmail.com

 39. Solveig Marie
  20:19, 30 Aug 2014 / 20:19

  Hei! Jeg heter Solveig Marie, og flytter til Aberdeen i Skottland nå på fredag. Håper på å møte andre nordmenn i omegn? :D

 40. 21:56, 30 Aug 2014 / 21:56

  Hei! Jeg heter Maria, er 22 år og studerer psykologi i Bergen. Leter etter noen å gå på loppemarked/kafeer/museer med, og som er like store lesehester som meg! :) Jeg liker også veldig godt å gå i byfjellene, og er glad i å tegne. Dessuten er jeg glad i musikk, og synger i kor. Send meg veldig gjerne en mail hvis dette høres interessant ut!

  • Silje
   11:00, 14 Sep 2014 / 11:00

   Hei! Jeg vil gjerne bli museums/kafé/noe-venn! Og jeg synes det er fantastisk at du synger i kor, det er det jeg helst vil gjøre selv.
   Jeg er 23 år og studerer kunsthistorie. Send meg en mail hvis du vil: silje_55555@hotmail.com

 41. Ida
  23:07, 30 Aug 2014 / 23:07

  Hei! Eg heiter Ida, er 28 år og bur i Bergen med sambuar og ganske mange potteplantar. Eg liker å bake, å strikke, å lese fine bøker og å vere ute. Drømmer om å lære å padle kajakk. Museum og gamle ting er både jobb og hobby. Tar gjerne ein kaffi med nokon!

 42. 23:13, 30 Aug 2014 / 23:13

  Hello! My name is Catriona (you pronounce it like Katrina, it is the Scottish spelling). I have just turned 22 and I am from Edinburgh, Scotland. I studied for a degree in film and philosophy the Netherlands and am now back in the UK. I will live in Edinburgh for another month or so, and then I will move to London to study art. I am a writer and artist, and am a bit nervous about moving to London, so would love to drink coffee with someone with similar interests. I am also really keen to learn new languages, so if you speak another language (especially if it is a Nordic language) it would be really cool to hear from you – maybe we could exchange skills! :)

  • Thea
   17:26, 02 Sep 2014 / 17:26

   Hi Catriona! I’m Thea, moved to London from Norway last year without knowing a single soul here, but am now starting my second year at UCL studying everything and anything, and loving it! Am happy to answer questions and show around at any time. In general: Obsessed with Amelie and all pretty movies, spend a lot of time in cafes, and dream of writing although I can never get it quite right. I think we’d get along.

  • Hannah Susannah
   23:32, 10 Sep 2014 / 23:32

   Hello! I am 22, my second year in London. I would like someone to go to art museums with, and coffee sounds nice. I can be reached at hannah.henrichsen@hotmail.com if you want to meet up at some point :)

  • Viktoria
   14:27, 07 Oct 2014 / 14:27

   Hi Catriona :) My name is Viktoria, I’m 23 years old. I’m a norwegian student, doing an MA in english literature. I love reading, exploring the city, theatre and coffee :) If you want to meet up for coffee some time, feel free to email me :)
   randi.viktoria@gmail.com

 43. Daksha
  13:24, 31 Aug 2014 / 13:24

  Hei! Jeg heter Daksha, er 20 år og bor i Oslo. Jeg er for tiden pedagogikkstudent ved UiO. Jeg liker musikk, gå på kino, konserter og kafébesøk. Om noen har lyst til å møtes over en kaffe hadde det vært hyggelig :)

  • Emilie
   22:22, 31 Aug 2014 / 22:22

   Jeg vil gjerne drikke kaffe med deg! Om du vil så kan du sende meg en mail på hermansenemilie@gmail.com :)

 44. 15:18, 31 Aug 2014 / 15:18

  I love love love this idea!

  I’m Tine, a 28 year old copywriter and blogger from Aalborg, Denmark. I am big on movies, music, coffee, cake, cooking, clothes, walks and all things retro (find out more on my blog: http://solastdecadeblog.blogspot.dk/). I would love to find someone to share a coffee, go to a concert or visit museums with – but a good pen pal from anywhere in the world would be great, too.

 45. Lina
  17:47, 31 Aug 2014 / 17:47

  Jeg heter Lina, er 23 år, studerer statsvitenskap og skal tilbringe de neste månedene i Paris. Siden jeg ikke kjenner så mange der hadde det vært hyggelig og møtt noen for en kopp kaffe eller lignende. For øvrig er jeg svært glad i kaffe, europeiske byer, bokhandler, løpe i skogen og sitte på café.

  • Ida
   13:14, 08 Sep 2014 / 13:14

   Hei Lina! Jeg er 22 år, heter Ida og er også en nyankommet nordmann i Paris som trenger en å drikke kaffe med:) Jeg studerer statsvitenskap jeg også, elsker kaffe, musikk, bøker og prøver å lære meg fransk i rekordfart! Send meg gjerne en mail hvis du vil ta en kaffe – idasveinhaug@gmail.com

 46. Johanne
  18:35, 31 Aug 2014 / 18:35

  Hello! My name is Johanne, I am 21-soon-22 year old, and live in Chicago! I am Norwegian, and have just moved back here. I study art, and really like to bike, learn new things (languages, instruments, dance moves) and write letters!

  Pen pals?
  Physical pals?

  I also bake make the best scrambled eggs, am learning to walk on my hands and am considering sending a mariachi-band to my friend’s door in Norway.

  • 22:50, 31 Aug 2014 / 22:50

   Loving the mariachi-band idea! You should definitely go for it :)

 47. Guro
  20:28, 31 Aug 2014 / 20:28

  Hei, jeg heter Guro og er 17 år. Jeg har bodd i samme hus siden jeg ble født, og det ligger i Haugesund. For tiden går jeg på musikklinje i Haugesund og spiller trompet, og jeg jobber i en blomsterbutikk. Jeg liker godt å lese, se filmer og å oppdage ny musikk. Håper å få meg en brevvenn, ettersom noe av det kosligste som finnes er å sende brev!

 48. Stine
  20:43, 31 Aug 2014 / 20:43

  Hei, jeg heter Stine og er 27 år. Jeg er en nerdete, lesende, øldrikkende, brettspillende, syklende, introvert person som har flyttet ut på landet midt mellom Sandefjord og Larvik. Det morsomste som sjedde meg i går var at jeg fikk filmmusikken til “Garden State” på vinyl i posten. I dag har jeg blitt solbrent på nesa. Om du enten bor i nedre del av Vestfold eller liker å skrive brev (digitale sådann) så håper jeg du tar kontakt.

 49. 01:43, 01 Sep 2014 / 01:43

  Aloha! My name is Audrey :) I turned 18 yesterday and am currently living in the USA to start my freshman year of college. Before that I lived in China for eight years and studied at an international school, and before that I lived in Los Angeles for ten years. I like to read books and blogs, experiment with photography and editing, and I’m so excited for autumn, because it’s my favorite season. I’d love to have a pen pal and send postcards or something! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 50. Marta
  08:13, 01 Sep 2014 / 08:13

  Eg heiter Marta, er 24 år og bur i Trondheim. Eg studerer bioteknologi og litt fransk, og skulle ønskje eg kjende fleire som dreiv med andre ting enn ingeniørfag. Eg elskar bøker, likar å skrive, danse swing, drikke vin, gå på kino og bake pai. Av og til likar eg å gå tur i skogen med ein hund eg låner, men det er like fint å sitje heime eller på kafé med ein stor kopp te. Eg samtaler gjerne om alt frå hjernen til den ungen på jobben i går, via litteratur, musikk, filosofi, samfunn og alt useriøst imellom. Eventuelt skriv eg også gjerne postkort eller brev.

 51. Maria
  11:39, 01 Sep 2014 / 11:39

  Jeg heter Maria, er 19-år, bor i Bergen og studerer på høyskolen. På bussen til skolen spiller jeg kabal på mobilen og hører på musikk, gjerne noe indierock inspirert. Jeg har 5 kamera liggende hjemme(digitale og analoge), er flink til å bake boller og knekkebrød, liker å gå på fjellturer, drikke te og danse på konserter. Jeg går ingeniørlinjen og trenger å møte noen kreative sjeler sånn at jeg ikke blir helt mattegal.

 52. 14:17, 01 Sep 2014 / 14:17

  Jeg heter Pernille, er 23 år fra Molde og har akkurat flyttet til Edinburgh for å ta en master i nevropsykologi. Jeg er egentlig altfor redd og nervøs for sånne ting som det her, men bestemte meg for å bli med likevel, for jeg kjenner INGEN. Jeg er lidenskapelig opptatt av psykologi og hjernen, men jeg elsker óg å vandre gatelangs og ta bilder, drikke kaffe og vin. Jeg håper å finne noen å diskutere feminisme og politikk med, kikke i bruktbutikker og bokhandler med, og så har jeg uendelig lyst til å se både Ben Howard (6.desember) og Jon Richardson (13.september) live i høst, men er ikke helt sikker på om jeg vil gå alene.

 53. 15:54, 01 Sep 2014 / 15:54

  Jeg heter Renate, er snart 20 år, og har nettopp flyttet til Bergen. Jeg går barnehagelærerutdanninga på høgskolen, og trives så langt! Noe av det jeg liker, er å lese, bake, ta bilder, gå i bruktbutikker, synge høyt når jeg er aleine, gå lange turer på fjellet, drikke (masse) te og høre på The Beatles. Bergen er fortsatt en stor og ukjent by for meg, så jeg vil gjerne bli kjent med flere her! Et kafébesøk er alltid koselig! :)

 54. 17:21, 01 Sep 2014 / 17:21

  Hei!

  Jeg heter Kine og er straks 20 år og studerer barnevern i Oslo (2. året nu). Jeg liker bøker (helst romaner eller selvbiografiske greier), kaffe, hunder (har du en italiensk mynde så flytter jeg inn. neida. (nesten)), strikking og postkort. Liker forøvrig også å gå på kunstutstilling, gå tur og av og til litt rødvin. Introvert person som møter overraskende mange mennesker fra internett til å være introvert – og er åpen for flere nye bekjentskaper! Kaffe, eller annet.
  Som regel finner dere meg på internett under navnet @tampongsnerk, så jeg håper ikke jeg skremmer dere bort av den grunn, jeg er helt harmløs.

 55. Kathrine
  20:05, 01 Sep 2014 / 20:05

  Hei! Eg heiter Kathrine og er 21 år. Eg har nett flytta til Kristiansand for å studera oversetting og interkulturell kommunikasjon. Ellers elskar eg bøker,, fotografering, matlaging, strikking og te. Og så syklar eg rundt med grønt setetrekk og korg frampå :) Om du vil vere brevvenn eller møtast over ein kopp kaffi/te kan du gjerne sende ein mail til kathrinegarshol@gmail.com :)

 56. 20:34, 01 Sep 2014 / 20:34

  Jeg heter Mari Rikke og er førsteårsstudent på utøvende klassisk sang i Kristiansand. Jeg vil gjerne finne på noe kos med spennende og interessante mennesker :)

 57. Lisa
  21:23, 01 Sep 2014 / 21:23

  Hei! Jeg heter Lisa og er 16år. Jeg har nettop flyttet til Oslo for å utvikle meg til noe som forhåpentligvis en dag vil bli en profesjonell danser. Jeg er ganske matgal, spesielt visst det er noe med sjokolade eller noe som er sunt og helst økologisk! Jeg elsker å lese bøker selv om jeg ikke alltid har tid, men skriver en del selv. Når jeg blir stor har jeg lyst å ri igjennom Spania, flytte til Italia og publisere en bok. Jeg er også veldig musikk interessert og syntes det alltid er gøy å høre hva folk hører på. Spesielt visst det er indie eller absurd dansemusikk! I grunn er jeg ganske selvstendig og voksen, det er ihvertfall det jeg har blitt fortalt! Kontakt meg gjerne visst du har lyst å møtes, eller vil bli brevvenn eller dele musikk! :)

 58. 21:57, 01 Sep 2014 / 21:57

  Så utrolig supert tiltak, siden jeg har veldig lyst på flere venner og ikke er så flink til sosiale ting eller å skaffe meg venner så høres dette brilliant ut.

  Jeg heter Karoline, er 29 år og elsker bøker og musikaler. Selv om jeg aldri føler at jeg skriver nok så er jeg forfatterspire og utover det er jeg veldig glad i å tegne, spille Nintendo, se film og lytte til fin musikk på Spotify, sånn i tillegg til å kose meg skikkelig hver gang jeg er på kafé (noe jeg er flink til å ta meg råd til stadig vekk).

  Jeg bor i Oslo, har praksis på Fretex mens jeg leter etter jobb og vil gjerne finne noen å dra på kafé eller spise lunsj på Peppes med. Eller noen å dra på kino og loppemarkeder sammen med kanskje, jeg elsker i alle fall koselige kulturelle ting og å finne magien i et Oslo-landskap!

 59. 22:13, 01 Sep 2014 / 22:13

  Hei! Jeg heter Ellen og studerer siste året på en bachelor i Engelsk Literatur. Bor i Oxford men kaster meg fort på bussen til London når en god kaffe & samtale venter. Når jeg ikke sitter begravd i en bok eller slapper av med Netflix drømmer jeg om et liv i London og en kreativ jobb jeg elsker. Er (litt for) glad i film og TV-serier, klassike bøker, indie-musikk og ikke minst mote. Ser på meg selv som en innadvent men entusiastisk person og elsker å prate med likesinnede mennesker. Kontakt meg gjerne hvis du vil møtes over en kaffe i London eller Oxford eller bare utvekse fine ord :)

 60. Mari
  22:22, 01 Sep 2014 / 22:22

  For en artig ide for oss som er litt sjenerte og derfor ikke “oppsøker” fremtidige venner :)
  Jeg heter Mari, er 28 år og bor på Gjøvik. Jeg liker å lage mat og bake, lese bøker, og drømmer meg titt og ofte bort til eksotiske og mindre eksotiske reisemål. Flyttet hit for et år siden og savner noen å gå på kafe og kino sammen med, kanskje en turkamerat (er ingen atlet altså) og ellers en eller flere å skravle med om alle mulige og umulige ting :)

 61. 10:57, 02 Sep 2014 / 10:57

  Jeg heter Kine, jeg er 22 og bor i Oslo sammen med samboeren (Stabekk da). Jeg studerer antropologi på uio, er veldig interessert i kultur, bøker og kanskje i overkant interessert i tvserier. Jeg har den fineste hunden, en lojal bordercollie-blanding på snart 4 år. Elsker kaffe, og er interessert i et hyggelig kaffe-treff! :)

  • Martha
   22:08, 06 Sep 2014 / 22:08

   Jeg drikker gjerne kaffe med deg! Send meg en mail på 93marthamb@gmail.com hvis hvis er interessert:)

 62. 12:53, 02 Sep 2014 / 12:53

  Jag heter Rebecca, jag är 21 år och bor i Stockholm. Jag studerar yrkesfotografi men har just nu praktik i Stockholm. Jag tycker om böcker men är alldeles för lat för att läsa(men i höst tänker jag försöka), stickade koftor, är alldeles för besatt av tv-serier. Jag tycker att musik är det bästa som finns. Jag äter inget som har haft en mamma. Tycker att utflykter är det bästa som finns. Vill flytta till Köpenhamn och ha en liten hund som följer med mig överallt. Jag samlar på vinyler och drömmer om Paris.

 63. Tina
  23:23, 02 Sep 2014 / 23:23

  Jeg er en 19 år gammel jente fra Bergen, som flyttet til Oslo for en måned siden. For tiden jobber jeg i Natur og Ungdoms sentralstyre (frivillig), og har ikke særlig mange venner utenfor organisasjonen. Har en rød sykkel med blomster som heter Svetlana. Jeg liker bøker, kaffe og loppemarked. Kunne gjerne treffe noen for kaffe/vafler/kunstmuseum/en hyggelig hjemmefest eller noe annet :) Og herregud, for et himla bra initiativ!

 64. Hanne
  08:15, 03 Sep 2014 / 08:15

  Jeg heter Hanne og er 24 år. Har akkurat flytta til byen for en jobb og derfor er ikke nettverket så stort. Jeg ønsker nye venner og å bli kjent med Oslo. Selv er jeg en aktiv person som blant annet elsker å svømme, være ute i marka, dra på fjelltur, trene styrke, løpe, spille squash og mye mer! Kan også roe ned – og da liker jeg å lese bøker eller se en tv-serie. Er åpen for det meste, om det er en markatur eller å utforske Oslos kaféliv! :)

  • Cecilie
   15:09, 09 Sep 2014 / 15:09

   Hei Hanne!
   Jeg har også akkurat flytta til Oslo. Jeg er 24 (snart 25) år, leter etter jobb og studerer på HiOA. Vil gjerne være med på tur :) Send en mail da vel! (cecilie.froysa(at )gmail.com)
   -Cecilie-

  • Ingrid
   09:50, 12 Sep 2014 / 09:50

   Hei! Jeg vil gjerne være med ut i marka eller på kafé. Er 25, studerer og skriver, liker bøker, løping, fjellet, kaffe og strikking. Send gjerne en e-post til i.gipling [at] gmail.com.

 65. Torunn
  15:28, 03 Sep 2014 / 15:28

  Jeg heter Torunn og bor litt utenfor Kristiansand. Er nesten 22, og tar opp videregående fag for øyeblikket. Jeg trives både i aktivitet og helt i ro, så er opp for bl.a. kaffedrikking, klatring, teater, tur, konsert, og ellers ting jeg ikke kommer på fordi jeg kanskje aldri har gjort det før.

 66. Mette
  21:07, 03 Sep 2014 / 21:07

  Jeg heter Mette og jeg har klart å bli 19 år gammel. Jeg bor i Bergen og går nå på høgskolen for å bli ingeniør. Jeg elsker å danse , liker å gå i fjellet og sitte å høre på regnet tromme på vinduet med en kopp te. Jeg ønsker blant annet å bli flink til å strikke og sy og jeg vil male et stort maleri. Å lære å spille ukulele er også på listen over ting jeg vil gjøre. Jeg trenger å møte noen å gjøre alt dette (+mer) med og ellers noen å snakke med om alt fra feminisme og miljøvern til søte videoer av pandaer.

 67. Ida Mattsson
  00:03, 04 Sep 2014 / 00:03

  Heihei! Ida, 21 år gammel, 50% svensk og 50% norsk i Oslo! Går mitt andre år på medievitenskap (UiO). Liker det meste av film/bøker/musikk men hvis jeg skal nevne noen spesielle så er Harry Potter (både filmer og bøker), Haruki Murakami og Pink Floyd store favoritter! Har veldig lyst å bli kjent noen flere i denne store/lille byen! Er åpen for å gjøre det meste, men jeg liker å dra på café, gå turer, kino og museum!

 68. Christina
  08:57, 04 Sep 2014 / 08:57

  Hei :) Jeg heter Christina og jobber i media i London. Skulle gjerne hatt noen å utforske London med; gå på museum og marked, drikke drinker og tråle gatene etter den beste og sterkeste kaffen. Jeg har vært her i 3 år og møtt mange fantastiske mennesker på veien. Nå har mange av mine nærmeste flyttet så hadde vært fantastisk å kunne stifte noen nye bekjentskaper :)

  • 20:25, 07 Sep 2014 / 20:25

   Hei Christina! Er også etter nye kaffevenner og bekjentskaper i Londonområdet (Samme Ellen fra Oxford som skrev annonse over). Er 21 år, litteraturstudent og har bodd i England i 2 år nå. Planen er å flytte videre til London neste år så hadde vært kjekt å møte likesinnede kaffe-glade Londonere:) Send meg gjerne en e-mail hvis du er interessert :)

  • Hannah Susannah
   23:34, 10 Sep 2014 / 23:34

   Jeg! jeg leter også etter noen å drikke god kaffe med. Gjerne på museum. Jeg blir gjerne med på utforsking av fine byen. Jeg kan nås på hannah.henrichsen@hotmail.com :)

 69. 14:25, 04 Sep 2014 / 14:25

  Hei igjen Mariell! Synes prosjektet ditt forrige gang fikk meg til å møte helt fantastiske mennesker! Vi har nå opprettet en gruppe på Facebook som heter “Bergensvenn”. Om du vil kan du jo gjerne vise til den, https://www.facebook.com/groups/bergensvenn/. Her er vi nå 7 medlemmer, 7 jenter, som avtaler å møtes nå og da i Bergen. Kjempekoselig!

 70. 19:24, 04 Sep 2014 / 19:24

  Salut! My name is Raluca and I’m 18. I live in Romania physically, but parts of me are everywhere around the world or in some 500 pages books. I am (actually I will be) a student, I will start studying Japanese this October. I like art and literature, autumn, the sea, the smell of coffee, the variation of light through the day. I like to talk about time and it scares me that a little decision can be so crucial for my entire life. I like to talk about beautiful memories, favorite scents and tasty food. I am a shy person and I would like a kind person to be my pen pal (or email friend) and maybe one day we can also meet for a cup of tea. Thank you!

 71. Mia
  13:01, 06 Sep 2014 / 13:01

  Hei!

  Jeg heter Mia, er tjuefire år og kommer fra Østfold. For to måneder siden flyttet jeg nokså impulsivt til Berlin på grunn av kjærlighet og kjedsomhet. Planen er å fullføre en bachelor i litteratur, men alt tar tid i et nytt land. Nettverket mitt her er veldig begrenset, og det ville vært supert med en kaffe – eller brevvenn. Jeg liker godt å lese litteratur av all sort, å finne små bortgjemte kafeer, lære språk, høre på rock, drikke god øl, diskutere politikk, lange gåturer i høstmørket og samtaler som er så engasjerende at man ikke klarer å avslutte kvelden.

  • Ingrid
   09:57, 12 Sep 2014 / 09:57

   Interessert i en brevvenn? Jeg bor i Oslo, men elsker Berlin og reiser dit så ofte jeg kan. Ønsker meg en brevvenn jeg kan skrive med og kanskje besøke. Jeg er tjuefem, liker litteratur, språk/grammatikk, indiefilm, grønn politikk, gammel folk-rock, godt øl og nykvernet kaffe. Skriver gjerne med deg, hvis du vil.

 72. Mia
  14:20, 06 Sep 2014 / 14:20

  Jeg heter Mia, er (veldig snart) 20 år og flytter til Southampton om 2 uker. Reiser alene og vil veldig gjerne bli kjent med noen! Elsker polaroidkameraer, jordbær og ruccola med pizza under.

 73. Karina
  17:12, 06 Sep 2014 / 17:12

  Hei! Jeg heter Karina, er 35 år og bor i Bergen. Jeg er glad i bøker, konserter, teater, kafé turer og en tur på fjellet.

 74. 08:27, 07 Sep 2014 / 08:27

  Jeg heter Ane, er 22 år og bor i Levanger, en time nord for Trondheim. Jeg er på mitt tredje og siste år på faglærer i musikk, og spiller hovedsakelig tverrfløyte. Liker å spille og høre på musikk, trene, drikke rødvin og øl med påfølgende dansing, lese, drikke kaffe på morgenen og te på kvelden, gå på kafé, henge med venner, fotografere litt, skrive litt. Ja :) Er like glad i å henge med meg selv som med andre og liker storbyturer og spontanitet. Om du vil være brevvennen eller vennen min, bare send en mail til anefsunde@gmail.com!på instagram heter jeg anesunde hvis du vil snoke litt. (Og hvis noen vil starte et jenteband, kan jeg godt stille på bass.)

 75. Bettina
  23:50, 12 Sep 2014 / 23:50

  Jeg heter Bettina, er 18 år og bor i Oslo. Jeg studerer for tiden kunsthistorie på UiO. Jeg liker film, musikk, kunst, kaffe, vin, kafèturer, gå på museum, søndagsmarkeder, late morgener, oppleve nye steder og møte nye mennesker. Kontakt meg hvis du vil møtes over en kopp kaffe eller en muesumstur en regntugn søndag:)

 76. Silje
  10:49, 14 Sep 2014 / 10:49

  Hei, for et utrolig koselig og bra initiativ!
  Jeg heter Silje, er 23 og bor i Bergen. Jeg studerer kunsthistorie, og tenker å studere grafisk design senere. Jeg vil gjerne ta en kopp te eller chai latte(nam!) eller rusle rundt i byen/parken.

 77. Marte
  10:13, 19 Sep 2014 / 10:13

  Hei alle! Jeg heter Marte, er 19 år og bor for tiden i Trondheim der jeg studerer filmvitenskap. Er utrolig glad i å drikke kaffe med fine folk, se masse film og spise god mat. Reising, feminisme og det meste innenfor kultur er også noe som interesserer meg. Hadde vært veldig koselig å ta en kaffe eller brevveksle! mail: marte.jansen@outlook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *