måndag.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

forrige måndag hadde eg så vondt i hovudet at eg tok meg fri fra jobb tidlig. eg reiste til aust-london og kjøpte blomster på n1 garden centre. så åt eg ein florentin på heimvegen. då eg kom heim hadde eg framleis vondt i hovudet, men med nye blomar i vinduskarmen, og ein kjæreste som laga ovnspannekake til middag.

*translation:
last monday, i had such a headache that i let myself off work early. i went to east london and shopped some flowers at the n1 garden centre. then i ate a florentine on the way home. when i got there, my head was still achy, but at least i have new flowers and a boyfriend who makes me dinner.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. 10:42, 18 Aug 2014 / 10:42

  Whenever I get headaches, I rub a little bit of peppermint oil on the sides of my head, level with my eyes, and also wherever else I feel the ache. I hope you’re feeling better! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 2. Tove
  20:28, 18 Aug 2014 / 20:28

  Thanks for the tips, Audrey!

 3. 12:24, 19 Aug 2014 / 12:24

  å kjøpe blomster er noko av det beste eg veit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *